'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 328
  • 640
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, познава ли някоя от вас ето този парфюм: www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chanel-N-5-Elixir-Sensuel-4687.html ? Thinking
Аз го знам...прилича много на оригиналния номер 5...но е някакси по-олекотен. Ако познаваш О Премиер горе долу са подобни

# 511
Благодаря ти, Жаки  bouquet

# 512
Върху моята кожа почти няма нетраен аромат, обаче този би всички рекорди - след 2 часа вече нямаше и спомен от него Mr. Green

# 513
Момичета аз след кратка чуденка се полях с Адикт Blush Crazy Heart Eyes и направо............. се размазах smile3544 сигурно заради редките ни срещи, никога не ми е омръзвал и винаги се разтапям от кеф, хубава вечер на всички Hug newsm52

# 514
Абе, ще ме накарате да извадя дълбоката резерва и да се полея с този Адикт, който едно време пръсках преди лягане, за да се напъна да го заобичам истински, но само направих нелеп опит да удуша с него ММ. Joy
Ми не го залюбих толкова пък! Ама че съм лигла! ooooh! Цял свят го превъзнася, Бижу се прави на интересна.

# 515
  • София
Предизвиквате ме и аз да посегна към него Whistling

# 516
Ммммм, аз съм "миролюбива" тази вечер, никакви термоядрени аромати Mr. Green След душа - две минипръсвания с Мания Blush ММ е предоволен, аз - също. Не, че няма предумисъл в действията ми, напротив Wink В  момента съм почти 95% зависима от него, така че е по-добре да си го щадя Mr. Green

# 517
И аз все още не мога да кажа, че съм влюбена в Адикт. Пробвам го вече няколко пъти....и още не съм на 100% сигурна дали го искам....

# 518
  • Враца
ga_aMa_He ,
искала съм да кажа "балони и изкуствени цветя" ....  doh

защото мразя балони и изкуствени цветя и са ми писнали,
няма елегантност и стил.
Та затуй. Wink

# 519
Но за парти и Рд са супер Grinning Имахме миналата година едно костюмно парти в къщи и балоните седяха 6 месеца...бях си ги натрувала всичките в моята стая Joy

# 520
Здравейте ,момичета!
Борислава и аз да се разпиша с мнение ,точно преди няколко странички написах,че Starlight   при мен изчезна за 20 мин от блотера.Много ми харесва,но явно не е траен
Аз пък луднах внезапно по Хипнотичната Отрова и сега кроя планове как и кога да си го взема.

Егати трагедията с българите в Охридското Езеро!Нямам думи!

# 521
Аз днес цял ден се чудя защо са се удавили при положение, че е в езеро и са били близко до брега....но явно повечето хора не са могли да плуват Sad
Миши пожелавам ти скоро да си имаш Хипнотичната отрова.

# 522
Еми на 200м са били от брега, не е малко. Confused
И на всичкото отгоре, голяма част от загиналите са били вътре в кафенето в корабчето.Те изобщо не са могли да отреагират милите. И корабчето е потънало за 30секунди, а потъвайки, той и засмуква хората. Добре че е имало друг кораб наблизо, от който са помогнали,че жертвите сигурно щяха да са двойно повече. Confused

# 523
Сега ще дадат оцелелите по БТВ.

# 524
  • In The Middle Of Nowhere
Малко сме извън темата, но така както го дадоха на възстановката по тв-то, то първо се е преобърнало и след това вече е потънало.. при такава ситуация човек трудно може да отреагира, да не говорим, че е имало до колкото разбрах предимно възрастни хора, които не са могли да плуват, а вероятно и физически не са издържали. Бог да ги прости.

Общи условия

Активация на акаунт