'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 325
  • 640
  •   1
Отговори
# 540
Аз няма да го взимам, защото сега искам да нося други неща Grinning Лятото ми беше любопитен...но вече му мина времето.
А и нали съм ви казвала, че като не ми харесва даден аромат го ползвам като ароматизатор за стай...Тес нали ми се беше поскарала  Blush Blush

Aз преди да пиша в тази тема също не бях взимала нищо на сляпо. Но после се престраших и всичките ми Бритнита освен Curious са на сляпо. Наистина има малко тръпка в този вид пазаруване....но като цяло не си падам

# 541
Току що излязох от банята и седнала като Джаба на спалнята, отворих ритуално Аметиста. Joy С два пръста целофанчето, с пръст и половина кутийката и с дъх шишенцето. Простичок аромат на масов парфюм, ама пък винаги толкова се радвам на новите си парфюмни придобивки, като малко дете Blush Отгоре на всичкото ММ много го хареса и на неговата китка стои много добре. А също така си изпросих обещание за РД другия месец да не проявява парфюмни своеволия, защото обикновено са несполучливи, с изключение на една Лагуна и една Органза преди години и лееекинко го насочих към... Какво!? Alien newsm53 smile3508 Той ОБЕЩА!

# 542
Ееее това вече е супер новина!

# 543
  • Враца
Ох, тоя Алиен тамън го позабравя и вие пак го споменете .... newsm61

# 544
  • София
Завид Blush
Я сподели как го насочваш,моя рожден ден е чак Януари може и до тогава да го тласна в правилната посока Joy

# 545
Бижу, и аз съм така. Embarassed И не само с парфюмите, а с всяко нещо, което си взимам. Ако ме види някой непознат как се радвам, ще си каже- това момиче никога през живота си не е имало такова нещо. Joy
Значи ти поне си наясно вече с подаръка, хубавото е, че ще ти е желан аромат. Party

Иначе аз нямам аромат, който да ми допада повече след 4-ят час. Но пък Л'инстант меджик елексира, най-много ми допада в началото, до към първият час и половина. Ако можеше така да се държи до края, щях да си купя няколко опаковки. Mr. Green Нещо в първоначалният му аромат ме привлича ужасно много. После вече става по-сладоледен, коеот пак ми харесва. Но началото е точно по вкуса ми.

# 546
Боби,просто опитай да го кажеш в прав текст,леко игриво и закачливо ,при мен поне безотказно действа,убедих се,че на мъжете май трябва да им се говори с думи прости,но директно.
Иначе новият с ликьорчето на Thierry Mugler ми е адски любопитен,няма го още в БЗ... Sad

# 547
Аз за следващият празник му казах на моя приятел, че не искам парфюм а oвца Grinning Joy  

# 548
Я сподели как го насочваш,моя рожден ден е чак Януари може и до тогава да го тласна в правилната посока Joy
 1dating Flutter Two Hearts luvbed  
 fiuuuuuu Joy

Значи ти поне си наясно вече с подаръка...
О, няма да мине само с това! Кака ви става на едни специални кръгли годинки... Laughing

# 549
  • In The Middle Of Nowhere
хаха, Бижу страшна си  rotfImbo

# 550
  • София
  1dating Flutter Two Hearts luvbed 
 fiuuuuuu Joy
+
Боби,просто опитай да го кажеш в прав текст,леко игриво и закачливо ,при мен поне безотказно действа,убедих се,че на мъжете май трябва да им се говори с думи прости,но директно.

Може и да даде резултат  Laughing...ама след доста повторения Joy

# 551
Преди няколко месеца като бях при приятеля ми имаше на едно рафтче парфюмите на майка му. И от капачката бях душнала 5-то Авеню. Шишето обаче беше огромно и не запомних колко мл е. После го помолих да види какво пише на шишето...и той милият разбрал, че съм харесала парфюма и ми го купи без даже да кажа, че го искам. Дори ме изненада с него

# 552
Значи ти поне си наясно вече с подаръка...
О, няма да мине само с това! Кака ви става на едни специални кръгли годинки... Laughing

Само така. И да не са кръгли, пак трябва да има нещо още. Laughing
Пък и в темата ще се напием виртуално, за твое здраве. Heart Eyes

Преди няколко месеца като бях при приятеля ми имаше на едно рафтче парфюмите на майка му. И от капачката бях душнала 5-то Авеню. Шишето обаче беше огромно и не запомних колко мл е. После го помолих да види какво пише на шишето...и той милият разбрал, че съм харесала парфюма и ми го купи без даже да кажа, че го искам. Дори ме изненада с него

Joy Сладур. А ти харесваш ли го аромата?

# 553
Да, аз много го харесах...но не му го казах. Но явно е разбрал сигнала Wink

# 554
  • София
Като казахте пиене...кой ще ми прави компания?

Я разкажете малко за това 5 авеню-интересно ми е...може пък да е първата ми поръчка на сляпо Crazy

Общи условия

Активация на акаунт