'' Парфюмни размисли и страсти'' 40 - юбилейна тема

• 24 325
  • 640
  •   1
Отговори
# 585
Tinkyrbel, трябва да се преквалифицираш в "нос" в магазин за парфюми.
Лайт блу не харесвам на себе си. Преди 2-3 години всяка втора жена миришеше на Лайт блу.

# 586
Аз съм от тези, които често сменят аватари....омръзва ми да гледам нон стоп едно и също. Дори и собственото ми лице Joy

# 587
  • София
Забелязала съм че дори някой аромат много да ми хареса като започне да се използва толкова масово го намразвам.

# 588
  • София
Аз съм от често сменящите аватари....омръзва ми да гледам нон стоп едно и също. Дори и собственото ми лице Joy
Да,много ме тормозиш Joy   bouquet

# 589
  • Бургас
Да това с аватарите го има при мен,особено като не съм ви виждала и не знам как изглеждате и ви оприличавам на аватарите и някой като си го смени ми е супер кофти докато свикна с новото му лице.

правили сме го в други теми: един предварително определен ден всички слагаме за аватари своите снимки  Peace

# 590
  • София
Аз май още не съм била тук,а и по срещи все не успявам да отида и май знам само Жаки и Тес как изглеждат Wink
Обаче идеята е много хубава Peace

# 591
Така ли? Аз не знаех за тази процедура Grinning няма да е зле...въпреки, че мене вече ме знаете от снимки. Аз от форума познавам лично още 5 момичета

# 592
Да това с аватарите го има при мен,особено като не съм ви виждала и не знам как изглеждате и ви оприличавам на аватарите и някой като си го смени ми е супер кофти докато свикна с новото му лице.

правили сме го в други теми: един предварително определен ден всички слагаме за аватари своите снимки  Peace

е мен ме има в подписа ми,ще ви дойда в повече Joy

Лека нощ на всички ароматни момичета HugДа сънувате приказка с аромата на любимия ви парфюм Hug

# 593
Аз от 3 дена вече сънувам Адикт...такова чудо до сега не е било Grinning

# 594
  • Враца
5-то Авеню определено не е  и моят парфюм.
Не ми харесва и на друг да го носи. Един път само една моя приятелка ми замириса много добре и се оказа, че е с 5-о Авеню... Но!! Оказа се, че си е слагала и ароматизирано тоалетно мляко и се чудя дали не съм харесала него.
А пък 5-о Авеню - Афтър файв, ми мирише на някогашно развалено червило или развален фон дъо тен... Моля почитателките му да извинят негативното ми отношение...

Лайт блу наистина миришеше всеки втори на него, но сега не съм го засичала доста време и ми се ще да си го припомня и да се попръскам. Simple Smile

# 595
Лайт Блу и на мене доста време ми беше непоносим....но сега започвам да го понасям по-добре. Както и Мис Диор Шери, но тази зелената версия.

# 596
  • Враца
За празниците и аз съм си избрала :
за коледата - Адикт , а за РД - Алиен.
Тогава ще съм истински щастлива, а и коледата е най-най-любимият ми празник. Обожавам зимата, снега, коледните светлини ... някак приказно е и за това искам удоволствието да е на макс, като адикта ще е черешката на тортата, дано издържа до тогава и не избързам с покупките защото все пак тези празници са далече, коледата знаете кога е, а РД ми е на 11 март  Rolling Eyes

За сънищата, аз преди не си спомням да съм сънувала парфюми , но миналият месец сънъувах нилските градини около три пъти, едва след като го получих и установих , че не е моят аромат се успокоих.
Вчера сънувах Том форд - Цветен воал (може би защото го чакам)
Сладост, сладост, сладост ...

# 597
И аз много обичам зимата Heart Eyes Ох и ще си нося Пойзън....между другото сега се замислих, че този парюм ми е набор Blush
Това е май единственият ми толкова "стар" парфюм...
И аз обмислям да си взема един Адикт предпразнично Flutter

# 598
Добро утро ,парфюмни феи! Hug
Със ставането си фъснах едно парфюмче на Arrogance- папая и ванилия Heart Eyes В хладното време е толкова вкусен...
Какво ще кажете, вместо да си слагаме снимки на аватарите, да сложим линкове?

Прекрасен ден на всички ,и момичета, вадете тежката артилерияяяяяяя #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 599
Човек да не си легне малко по-рано една вечер и вие сте изписали света.
Гледам за дразнещи аромати сте си говорили. И аз имам непоносимост към Лайт Блу, обаче бялата Омния кКристалин си я харесвам. Още по чудното е , че върху мен е учудващо трайна Whistling Определено обаче я ползвам доста рядко.
За снимките на аватари или в подписи нямам нищо против.
Аз съм си слагала аватар с моя снимка, с в профила ми във Фрагрантика също имам.  Grinning
От форума познавам само ТЕс, Жаки и Сена, която къде се изгуби  newsm78
Жалко, че моя рожден ден е толковаааааа далече, чак на 27-ми март. Явно подарък по Коледа може да очаквам. ooooh!
Хайде на кафето

Общи условия

Активация на акаунт