АПРИЛски мами се вълнуват, сърчицето на мъника чуват - 5

• 15 752
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Здравейте на всички мами  Simple Smile
Доста сте изписали......
На 3 и ние чухме сърчице  Simple Smile,всичко е нормално и вече се поуспокоих...Кървенето ,което имах прекалено много дни е било стара кръв.....
Пожелавам на всички лека бременност без никакъб стрес  Simple Smile

# 77
Ivetaaa,гледаи наистина да си по4иваш и да лежиш  тези дни и вси4ко ще е наред!  Hug Hug
Това жените понякога сме много инати-аз гледам да не се претоварвам по принцип,но понякога това ти се иска да купиш,за друго се сетиш,но трябва много да се пазим,4е беб4овците ни са наи -важни!!!!!    Praynig
Приятен уикенд на вси4ки и само хубави неща да се 4уват!   Hug

# 78
Аз да ви кажа изобщо не излизам, през деня, сега като е толкова горещо, защото ми става много лошо. Поради тази причина и днес пропуснах и едно роднинско събиране на което много ми се ходеше, но трябваше да пътувам дълго в кола без климатик и не посмях да поема такъв риск, че да не взема нещо да оплета конците. Иначе хубавото е че днес е последен ден от жегите, не че е хубаво, че лятото си отива, но когато съм бременна предпочитам да е хладно.
Честито на чулите сърчице, чуството наистина е невероятно! Hug

# 79
iveeeta, дано нямаш такива усещания повече!
Аз днес направо летя. Бяхме на лекар, видяхме човечето, чухме сърчице, имаме и снимка. Явно съм по-емоционална от бременността и се разплаках Laughing
10-11 седмица съм. Каза ми да пия фолиева до 12 гс.

# 80
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте е от мен, аз още не съм ходила на доктор и чак ми е кофти, при предната бременност още в 5-тата седмица ходих, дадоха ми час за доктора на 9-ти - в сряда, така че ще разказвам тогава
иначе и на мен ми се гади все още и ми е много заспало - все ми се спи

добре дошли на всички нови майчета, желая на всички само хубави новини до април 2010

# 81
мамчета извинявам се за нахлуването точно преди една година разбрах че съм бременна а три дни след това че са близнаци бях априлка родих мартеннски бебки и вече почти шест месеца им се радваме
Пожелавам ви моето щастие и много се пазете  Heart Eyes Hug

# 82
wazse  какво по хубаво от това да са ти  живи и здрави  и мн  да ви радват дай боже  всеки му  двойно  щастие , но и на едно ще се радваме  мамчета  днес си поплаках малко, мн  м е е страх за понеделник поплаках си скришом от всички , ужастно ме е страх за понеделник мн искам да ,чуем сърчицето и да се успокойм дай  боже  ако  го чуем ще празнуваме двойно понеже аз  тогава устарявам и ще  черпя  молете се за нас моля ви и аз се моляза  вас Praynig Praynig Hug

# 83
  • Бургас
mimonzinq  бъди спокойна мила всичко ще е наред и в понеделник ще чуете така жадуваното сърчице. Two Hearts
добре дошли на новите майчета. Hug
iveeeta почивай си повече и дано не ти се случват повече такива неприятни изживявания. Hug
tabu честито ви сърчице.Усещането наистина е много емоционално.
DARK_ANGEL_1229 честито ви сърчице и на вас.

# 84
mimonzinq спокойно мила всичо ще е наред  Hug

# 85
  • София
 Simple Smile здравейте отново, да попитам дали някой се е записал или да е решил да се запише на Скрининг 1-ви триместър/11-13,6 седмица/.
Аз го обмислям от два дни.

# 86
Iveeta, мила, дано повече нямаш екстремни вечери  Praynig
wazse, радвам се, когато пишат майчета, които вече сушкат своите априлчета  Laughing а ти със сигурност ще ни донесеш късмет, защото имаш прекрасно бебки близначки  baby_neutral baby_neutral  Hug благодаря ти, че се включваш, винаги си добре дошла   bouquet
mimonzinq, стискам палци в понеделник всичко да е наред и да чуете сърчицето  Praynig Hug това ще е най-хубавия подарък за рождения ти ден, а ако е рекъл Господ може и две сърчица да си имате  Hug Praynig Hug
tabu, супер, аз чакам чвтвъртъка с нетърпение, ще ходиме с татито и с каката,д ано всичко е наред и ние да чуем сърчицето и да си имаме снимка на малкото човече  Praynig
metchopooh, добре дошла!!! За скрининга първи триместър аз се чудя, ще видя лекарката какво ще ме посъветва, но това, което знам от мами, че ако ти излезе рисков резултата нищо не може да направиш, пак чакаш 18-20г.с.  за амниоцентеза  Confused така че май няма да правя, ако наистина е така, че  после 2 месеца, ако има гаден резултат ще откача  Rolling Eyes Със сигурност 18-20г.с. ще си направя +фетална при д-р Димитрова и може би + фетална при доц.Томова, за всеки случай /за това последното се чудя дали да е 5 месец или по-нататък Flutter /
DARK_ANGEL_1229, честито и на теб сърчице  Praynig Hug

Ние иначе сме добре, аз съм си все така, сутрешното гадене е от към 7 сутринта до 7 вечерта всеки ден  Crazy чакам с нетърпение времето, когато ще отмине , а и тогава вече ще усещам бебчо и ще е прекрасно  Laughing Praynig

Днес прекарахме целия ден в планината на една полянка, беше супер, аз си лежах, само за обяда станах за 1 час да помагам, децата играха, абе идилия  Wink утре имам да пооправя вкъщи, но ще гледам пак да се отдам на почивка, че понеделник пак на работа  Twisted Evil

Целувки и лека нощ от нас!!!

# 87
mimonzinq, бъди спокойна и знай, че всички ще ти стискаме палци!
megan@, моят любим също се опита сутринта да ме изчегърта от леглото, за да ни води на Витоша, но не успя и се задоволи да разходи малкия в парка, а аз се излежавах до 10...отдавна забравено блаженство! Може пък утре да успее... Wink
metchopooh, аз ще ходя на ранния скрининг този петък! Малко е рано, защото тогава ще съм изпълнила току-що 11 г.с. и ще започвам 12, но това беше единственият свободен час в обозримо бъдеще на лекарят, когото исках на 2-ро място / след Димитрова, чиито часове са за след 20.10.!/!
iveeeta, как си? Дано да си по-добре днес! Praynig
Хайде, пак по леглата... Лека нощ! Hug

# 88
Само на мен ли не ми се спи  newsm78,
момичета лягам към 1 и в 5 съм се наспала но не ставам до 6 защото без друго казват че съм изперкала да не ми се спи.
Ама и предния път беше така 3-4 часа сън и съм свежа.
Myriam като гледам и ти си имаш водолейче в къщи  Hug
момичета,ние сме си поръчали сестричка а вие?

# 89
добро  утро мамчета , ние с бебето сме мн ранобудни станахме, изпишкахме се и никакво заспиване Shocked а снощи мн  рано заспахме ,благодаря ви мн  момичета за подкрепата мн, имам нужда от нея благодаря на всички да сте живи и здрави  вие и бебоците ни  bouquet,нашият татко спи блажено зад нас  чак леко му завиждам newsm78, а мен като са ме обхванали едни мисли и само си преревям  за  малко, в следващия, момент се успокоявам и така, абе незнам   то утре  ще си покаже дано господ да е с нас ,че  иначе мн рев ще му одаряи мн ще се измача само ако знаете колко го чакаме това бебе , но да не ви мранкам вече ,че ще пистне от мен  ако не ви е пистнало вече но просто ако знаете колко ми е тежко и колко съм претистнена newsm45 preggo  ylinfant newsm17мн хубав  ден желая ,на всички и без Sick

Общи условия

Активация на акаунт