АПРИЛски мами се вълнуват, сърчицето на мъника чуват - 5

• 15 757
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
mimonzinq желая ти много късмет и по-малко нерви и сълзи.  bouquet

# 91
здравейте мами,аз имам въпрос-от снощи към 2.30 до сега съм с болки в яйчника,които стигат отзад до бъбрека и целият кръст,даже крака ми се схваща/сходни са с предменструалните болки/та затова съм много притеснена.случвало ли ви се е????имате ли болки понякога,такива или подобни?????? Shocked

# 92
ASITA5 не се притеснявай.
И аз понякога получавам такива.
Пий но-шпа.

# 93
Здравейте и от мен, тук най-накрая разхлади и заваля, от кога чакам да захлади.
mimonzinq Всички сме с теб, изпращаме ти много позитивни мисли, но моля те опитай се да си позитивна и ти, така не си помагаш, знам какво е да те побъркват какви ли не мисли мила  Hug Hug Hug
Искам да ви попитам, знам, че ще се повторя но се оказа, че тук трябва да казвам какви изследвания и кога да ми се пускат. До сега нищо не ми е правено освен урина заради кафявото. Ще ходя края на месеца, живот и здрае ще съм приблизително 11 -12 г.с.. Смятам да му кажа да ми пусне кръв и урина, нали това ви пуста в България за този период?
Лек ден на всички  Hug
Изгорих си закуската  ooooh!
редактирам  Blush
Намерих това в нета относно изследвания, реших да го пусна тук може да е от полза на някой:
http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 12:01 от Вяраа

# 94
ASITA5,мила, не се шашкай, но се обади на лекаря си  Peace Praynig пий но шпа и не ставай от леглото  Hug дано всичко мине бързо и да си добре!!!
Вяраа, мисля че Марги беше дала пълен списък на изследванията, нямам време да ровя, ако имаш време разгледай темичките назад, ще намериш  Hug
Аз сега с кафенцето си чета тука, голямо блаженство  Laughing
Обаче след вчерашното целодневно тичане Йоанка през нощта нещо се разсмърча, дано се рамине с лека хремичка, веднага и дадох инфлуцид, уж ни помага  Praynig

П.П. Сега прочетох за 15-те жертви вчера, огромна трагедия, защо Господи, съболезнования и сили на близките!!!  Flowers Rose Flowers Rose
Целувки!!!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 19:54 от megan@

# 95

ASITA5 не се притеснявай , аз съм така вече 3 седмици,не мога да се движа в някои моменти,но лекарят ми ми каза,че всичко е нормално....

Започнаха ли да ви личат коремчетата вече?

# 96

НЕ!!!
Дори и кила не качвам, за мое щастие.
Предният път за цялата бременност 23-24 кила- направо майка слоница.....сега съм решила до 9-ти месец 6-7 кила да кача само.
А тогава и коремът ми пролича чак в 7-ми месец.

# 97
добро утро, аз вчера също имах неприятности - получих кафеникаво зацапване вечерта по средата на мача, изкарах си акъла и хукнахме по болници. Срава богу всичко е наред- в Токуда ме погледнаха на УЗИ. Изписаха ми но шпо и утрогестан. днес слава богу нямам зацапване.
така и не можах да разбера от какво може да бъде  newsm78

# 98

ЧЕстно казано корема порасна ама се съмнявам да е от бременността, нещо качих прекалено много кг цели 3-4 за някви си седмици направо съм в шок, цяла сутрин се ровя да търся инфо, имам апетит, ама си ям в нормите, и то здравословно, имах период обаче в който ми се ядеше тестяно  ooooh! направоо ужас - страх ме е от кантара и ме е срам че имам такъв корем ужас  Embarassed
Не ми се гади хич - незнам какво значи това, никви миризми не ми действат въобще нищо  Tired

# 99
Мен пък ми е едно такова неразположено на корема и ми е раздут леко. Качила съм 2 килограма и мисля да се поспра малко за да не стана като мечка и да се чудя как да ги свалям тия кила после. Гинеколожката ми каза максимум 12 килограма отгоре иначе ще се караме сериозно. Гади ми се от всичко пък и ми се яде същевременно, миризми не мога да трая никакви.  Sick

# 100
Здравейте момичета!
Моето коремче си личи още след като заченах , но сега е пораснало доста - познатите, които не знаеха ,че съм бременна ме разобличиха! Grinning
При всеки организъм е различно.Аз съм била винаги с плосък корем и може би това е причината да бъда забелязвана сега. newsm78
Вяраа - ти си една щастливка !Радвай се , че нямаш гадене и повръщане , защото е много изтощително!Относно килцата - не се притеснявай , някои жени наддават от самото начало повече , а после по- малко!Финалът е най-важен!  bouquet
Обръщам се към всички притеснени мами , които имат кафяво зацапване!
Спокойно мамчета !Аз имах такова и се бях шашнала , но сега знам , че е нещо нормално - не беше  обилно , ту спира , после пак се появява , сега го няма. Важното ,че не е от бебето, нещо хормонално.Даже и дуфастонът отказах да приемам - чувствах са много зле от него.
Мислете само за хубави неща , не се натоварвайте излишно!
Целувки от мен и лека бременност! Heart Eyes

# 101
Здравеите и от мен Simple SmileИ аз съм като пове4ето от вас-хем ми се гади,хем повръщам и пак съм гладна после.В никакъв слу4аи не се тъп4а ,но понякога ми се прияждат по-странни неща и пове4ето солени.
Мimonzinque,и аз ти стискам палци за утре!даи Боже вси4ко да е наред!но мисля 4е ще си щастлива утре на рождения си ден Simple Smile
аз сега ви оставям,4е пак ми е едно отнесено-ще си по4ина малко Simple Smile

# 102
Не ми личи корема и на килограми не съм качила, въпреки, че си хапвам доста добре, не ми се гади, нито повръщам (освен един път). Миналата бременност едва ми пролича в 6-я - 7-я месец и то само за тези, които ме познават, качих общо 10 кг. Аз съм чела, че при тези които са спортували, правили коремни преси преди бремеността, коремните мускули са по-здрави и прибират навътре корема и съдържанието. Кой знае дали е така, но аз така се лаская.  Flutter
Вяраа , освен кръв и урина ми пуснаха за токсоплазмоза и изследване на влагалищен секрет. Ако не си правила цитонамазка близката 1 година - също.  Peace Сифилис, СПИН май също е редно да се изследва 1-я триместър.

# 103
Здравейте! Аз съм в 9 седмица и вече имам стърчащо коремче. Качила съм 4 кг и се притеснявам ,че до края ще се търкалям. Преди да забременея не ядях хляб, сега си ям. Е не на всяко ядене но ям. И аз имам течение- жълтеникаво- светло кафяво. Но казаха че е нормално. За болките в корема пия Папаверин- така каза доки. На преглед съм, чак след 2 седмици. Искам да ви питам - на вас колко са ви пораснали гърдите моите са с 11 см  Shocked , знам че е нормално,но се чудя при всички ли порастват още в началото?

# 104
За 7 седмица в която съм корема ми се е подул доста,панталона който допреди месец беше празен сега ми е добре разкопчан  Blush макар ,че нито един килограм не съм качила  засега. 

Общи условия

Активация на акаунт