АПРИЛски мами се вълнуват, сърчицето на мъника чуват - 5

• 15 733
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Mimonznq, Веси, , много съжалявам момичета  Weary

Каквото и да казвам друго, ще бъде излишно. Само здраве ви желая и господ да ви пази. Следващият път всичко ще бъде наред!

Mimonznq, честит рожден ден мила!
   bouquet

# 166
Веси, mimonzinq, съжалявам за неприятните новини.
Горе главата, живот и здраве да е...останалото рано или късно идва.

# 167
Здравейте всички от мен,
Веси, мимозиня - нещата ще се наредят. Успех занапред.
При мен нещата са наред с изключение на това, че аз се чувствам не казто човек, а като някакво нещо, дето няма сили да мръдне. И се храня - няма проблеми с храненето . Лошо ми става от всякакви миризми - не мога да карам колата , мирише ми на кола, не мога да стоя в офиса - мирише на офис, не мога да стоя в къщи - мирише на в къщи  Rolling Eyes само гледам да се паркирам някъде на слънце на открито и заспивам. И непрестанно ми се спи . Мъжа ми вече го съжалявам, защото само на него се оплаквам ... Е това само е от мен и затова пиша рядко. Няма нужда от оплакваници в такава радостна тема . Като се съвзема - кой каза след 3 тия месец и аз пак стана аз ще пиша по весело  Hug
Лек ден на всички ви  Wink

# 168
Здравейте момичета, искам да попитам дали са спрели да ви болят гърдите, аз само този симтом имам и те вече не ме и наболяват, утре смятам да отида на преглед защото само глуспости взех да си мисля  Cry
Хубав ден  Hug

# 169
Момичета, искам да почерпя    party023 днес ставам на 30 години   bigdance2. и знам какво  ще си пожелая като духам свещичките на тортата - здраво бебенце след половин година Praynig за първи път от много години насам времето е лошо на рождения ми ден дано пък да е на хубаво  

# 170
BOTZ79 Честит Рожден Ден  Hug Hug Hug
С пожелания за здраве и щастие, лека бременност и здраво бебче на финала   bouquet

# 171
BOTZ79 Честит Рожден Ден!!! newsm59
Желая ти много здраве, щастие, любов и късмет!!!И естествено през април месец-здраво и красиво бебешорче.
Дано от  тук нататък всичко с всяка една от нас е наред!!! newsm51

Поздрави и целувки на всички априлски тумбачета!!! preggo

# 172
Здравейте,

BOTZ79 ЧРД! Искам да ти пожелая най-вече здраве, а всичко друго ще дойде от само себе си! А април едно малко здраво, пухкаво и мноого сладко бебенце, което да изпълни живота ти с много радост и щастие!   bouquet  Hug  newsm59

Относно симптомите... доста ми се гадеше в началото, но да чукна на дърво вече отмина... Е все още има неща, които някакси ме карат да се чувствам кофти и на които преди не съм обръщала никакво внимание  Thinking
Поспаливостта и обостреното обоняние са май най-сериозните симптоми с тази бременност Simple Smile Макар че за първото, както и за болките в гърдите, се съмнявам че причината може да е Алекс Simple Smile В момента е в много труден период горката, много я мъчат зъбите и по цяла нощ ми виси на гърдите, а според мен е започнала и малко по-грубо да суче, та затова  newsm78 така че не знам дали това е симптом Simple Smile

Вяра не е лошо, че си по-добре, но ако много се притесняваш можеш да отидеш на доки да те види. Аз след един период изведнъж живнах и бях заредена с много енергия Simple Smile

Добре дошли и на новите бремелинки и браво за смелостта bibi   bouquet

# 173
Severina с теб горе долу сме на едно дередже. При мен гаденето на моменти взима такъв връх, че се чудя къде да се дяна, само свежия въздух най-ми помага, когато мога да се докопам до такъв.
Вяра, при мен гърдите от самото начало леко наедряха. Те самите не са болезнени, има някакви бодежи на моменти, но за разлика от тях пък зърната са много чувствителни. Общо взето нормални сиптомни. Ще си ги търпим докато ги има.

Честит рожден ден на BOTZ79.   cook

# 174
  • София

BOTZ79 Честит Рожден Ден и от мен! Пожелавам ти лека бременност и здраво бебче! Знам, че в момента всички това си пожелаваме, така че нека всички да можем да се радваме напролет на сладките ни бебоци Simple Smile

Много съжалявам, Веси, но съм сигурна, че отново ще видиш двете чертички и този път всичко ще е наред!

Ние имахме сърдечни тонове още в 6та седмица, надявам се всичко сега да е наред. В четвъртък съм на консултация при нов лекар, тъй като този при който ходих в началото е лека пернат Simple Smile

Да се похваля, че бях на море, а после обиколих половин България, за една седмица 1000 км с кола съм пропътувала и се чувствам страхотно. Няма болки, няма умора, само лееекичко ми се гади. Дано да продължи така Simple Smile

Успех на всички мами!

Симона

# 175
Mimonznq, Веси - дано по-скоро има пак положителен тест с хубав край! Много сили и оптимизъм до тогава ви пожелавам   bouquet
BOTZ79, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и здраво бебче Simple Smile
Аз съм си все на тоя хал - гърдите ме болят, гади мисе по малко и коремчето ме стяга отвреме на време. Гледам да почивам и това е. Занимавам се и покрай тръгването на ясла на дъщеря ми - изследвания, документи.. Тя е мнооого привързана и свикнала с нас, да видим какво ще стане  Praynig
Поздрави на всички и хубав ден  Hug

# 176
Здравейте всички от мен,
Веси, мимозиня - нещата ще се наредят. Успех занапред.
При мен нещата са наред с изключение на това, че аз се чувствам не казто човек, а като някакво нещо, дето няма сили да мръдне. И се храня - няма проблеми с храненето . Лошо ми става от всякакви миризми - не мога да карам колата , мирише ми на кола, не мога да стоя в офиса - мирише на офис, не мога да стоя в къщи - мирише на в къщи  Rolling Eyes само гледам да се паркирам някъде на слънце на открито и заспивам. И непрестанно ми се спи . Мъжа ми вече го съжалявам, защото само на него се оплаквам ... Е това само е от мен и затова пиша рядко. Няма нужда от оплакваници в такава радостна тема . Като се съвзема - кой каза след 3 тия месец и аз пак стана аз ще пиша по весело  Hug
Лек ден на всички ви  Wink

Сладурка такава, искренно ме развесели!  Hug  Hug Ти сигурно си една много сладка бременна!!!
Горе главата, всичкко ще е ок след известно време, трябва и това да се преживее просто!
Целувки и прегръдки!  Hug smile3524

# 177
BOTZ79 Честит Рожден Ден и от мен!   bouquet  Пожелавам ти от сърце да си много здрава и през Април да си гушкате newsm30
Весело прекарване на празника!

А сега да ви разкажа за моите докторски мъки.......още не съм си намерила. По-точно имам няколко предвид и не знам при кого да отида, може би ще ви послушам и ще отида при най-близкия тук, а един друг имам по здравната каса, не е далече, а и мъжа ми ще ме кара с колата сутрин и така мисля.  Луда работа!
Обмислям варианта да отида и при моя док Д.Георгиев - знам че  е добър специалист........оф.......много съм изумена на тази тема, а всъщност всичко на края е на късмет................

# 178
BOTZ79  nbirthday newsm67  bigdance2 От сърце ти желая да изкараш лека бременност и Април да гушкаш пухчето!!! Много усмивки и незабравими мигове!!!

Веси, мила, съжалявам за лошата новина! не губи надежда и скоро пак ще те споходят бременелските вълнения!!!  Hug
mimozinq, надявам се да е станала грешка и утре да си най-щастливата на света!!! Hug

Аз болки в гърдите много отдавна нямам. Само са леко подути. (Все се надявах, че ще ми порастнат, понеже съм с малки, но уви!  Grinning)Гаденето ми понамаля, но имам един особен вкус в устата... Но поне не  Sick
Сега съм се хванала да чистя, че отдавна не се беше случвало, така че ви оставям!
 Hug Hug Hug на всички!!!

# 179
Уви напускам темата и ще се местя в друга.....в петък нещата при мен приключиха, сега чакам резултати от хистологията. Желая ви всичко най..... и леко бременеене.....

Общи условия

Активация на акаунт