Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 279 827
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 375
Защо няма опция "количка", в нея коликите изчезваха.

Simple Smile при нас тази опция до 6 месец беше мисия невъзможна - сигурно 80 % от времето докато сме били на разходка е бил на ръце, а останалото време в количка. КАто се поочовечи почна да му харесва стоенето в количка.

# 376
  • София
Благодаря на всички за съветите Grinning. Тези, които са давали Биогайа може ли да споделят, по-колко капки на ден давахте. newsm78

# 377
По предписание на педиатърката давах веднъж 5 капки сутрин , може и да бъкам за броя, забравила съм, и това е.
Педиатърката ви ще ти каже по колко да даваш. Консултирай се с нея, може да има значение възрастта.

# 378
Благодаря на всички за съветите Grinning. Тези, които са давали Биогайа може ли да споделят, по-колко капки на ден давахте. newsm78
Ние давахме по 10 капки сутрин преди хранене, но не е фатално и ако забравиш да дадеш по-късно. Не е като вигантола, който не се усвоява, ако не е на гладно  Wink Иначе е важно да се съхранява Биогаята в хладилник.  Peace

# 379
Да, задължително съхранявай в хладилник, тъй като съдържа живи организми. Когато купихме за 1-ви път, аптекарката ме попита дали се прибирам веднага в къщи, тъй като не е желателно да са извън хладилник повече от 15 минути.
Хубаво е да ги даваш по едн и също време и да е сутрин, за да ти е спокойно бебчето и през деня. Поне при нас и приятелките на които съм ги препоръчала действаха. Дано има и при вас резултат.

# 380
Единствено Инфакол, когато го  давах редовно преди всяко хранене.Веднъж да забравя и  ставаше страшно Crazy

# 381
Не съм давала такива капки, но явно ефвкта е като Еспумизан-а, щом при пропуск на някое  хранене сте имали проблеми. С Биогаята няма такъв вариант.

# 382
Ами само времето Peace

# 383
Мами, споделете  най-успешния лек срещу колики, който сте прилагали върху бебетата си.Чувала съм за сешоар (което малко ме озадачава), топли кърпи върху коремчето, напоен с ракия тампон...
Споделете какво ви помогна на вас, ние засега сме само на чайче и на капки Саб Симплекс, но май ефект няма Sad

# 384
Първо има много теми за коликите,разгледай ги.Иначе ние сме пробвали всичко,което беше на пазара(тогава Инфакол/май така се казваха/ги нямаше в България и не сме пробвали)ефект нямаше, успокояваха малко но не достатъчно.Търпение,гушкане и най-вече здрави нерви.Успех дано да минете по-леко през този период. Hug

# 385
Ние използваме Колииф,но са доста по-скъпи от останалите-цена 26лв. за около осем дни.Те съдържат ензим лактаза,който липсва на бебетата за да превърнат лактозата в галактоза и глюкоза.Друго,което ползвам са капките Инфакол и хомеопатичните Ентерокинд.

# 386
Ние използваме Колииф,но са доста по-скъпи от останалите-цена 26лв. за около осем дни.Те съдържат ензим лактаза,който липсва на бебетата за да превърнат лактозата в галактоза и глюкоза.Друго,което ползвам са капките Инфакол и хомеопатичните Ентерокинд.
Peace
На моят син само Колийф-а му помагаше  Peace И белите шумове, донякъде  Simple Smile

# 387
Определено помагат,защото ги бях спряла за четири дни и със всеки изминат ден без тях коликите се увеличаваха.

# 388
На нас нищо не помогна   Sad Сешуарът за кратко действаше.

# 389
Инфакол.

Общи условия

Активация на акаунт