Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 275 712
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 660
Коликите са си до бебе. Не може никой да ме убеди, че е до храна или дадени капки...

И мен така. Моето дете се дра до 6-тият си месец почти. Пробвах всичко - ефект нула.
В най-напечените моменти единствено се успокояваше, като обикаляхме квартала с колата. Обикновено в 2 или 3 след полунощ Laughing, той сладко си хърка в кошницата, а майка му разрошена и зомбирана - шофира.

# 661
това с колата ми е до болка познато  Mr. Green

# 662
  • София
Инфакол и гушкане  Wink

# 663
Био гаята е пробиотик

# 664
Био гаята е пробиотик

Да. Често се изписва при колики и нередовно изхождане.

# 665
  • вече Пловдив
Био гаята е пробиотик
Да, и тя основно ни помогна. Иначе повече от 4 месеца почти всяка нощ се сменяхме с баща й да я носим на ръце или в кенгуруто по тъмна доба, за да се поуспокои и да заспи  #Crazy

# 666
Помогна ни почти непрекъснато гушкане и разходки в слинга...Капки пробвах n вида, освен че не помогнаха при коликите я запекоха зверски Confused

# 667
Опцията, която помогна е друго - сиропче Кармино. В България за съжаление не се продава, но при моята дъщеря беше много успешно, а и след това на доста деца на мои близки съм носила и всички бяха доволни.

от къде си го купихте това сиропче Кармино и как се дава? ние сме на 1 месец и коликите ни мъчат адски - няма ден , няма нощ

# 668
  • Бургас
Здравейте и аз искам да знам за този сироп "Кармино"от коя държава може да се поръча, че и при нас коликите са страшни - малкия смао се напъва, плаче, пръцка по цяла нощ почти няма сън.Постоянно си мята ръчичките, свива се и т.н., какво ли не опитахме и ние.

# 669
Коликите просто ще си отшумят, със или без капки Mr. Green
Трябва време и здрави нерви Mr. Green

# 670
Засега сме на инфакол и биогая, но коликите все още при Ени не са силни WinkСпоменавате като облекчаващо средство и слинга, ако може, вид и модел, че купих явно на неподходящ модел и сега  ми предстои купуване на нов слинг Tired

# 671
Засега сме на инфакол и биогая, но коликите все още при Ени не са силни WinkСпоменавате като облекчаващо средство и слинга, ако може, вид и модел, че купих явно на неподходящ модел и сега  ми предстои купуване на нов слинг Tired

кой е твоят? може да не го ползваш правилно и за това.. дай инфо да помагаме Wink

# 672
Моят е на Инфантино и бебето стои точно, както е показано на снимката , което според мен не е правилно и никак не е удобно Tired

# 673
Ако бебчо се чувства в добре в тази поза, не плаче, спи спокойно - значи му е добре

Много майки съм вижала със слинг - шал, много спокойни изглеждат бебоците.

# 674
Не й е удобно и на нея, прегъна й се вратлето и веднага се разсъни и се заплака TiredСпоред мен проблемът идва от набора на самия слинг, доста е нагънат и се чудя ако подложа някакво одеалце дали няма да смекчи положението на бебето, но не ми се рискува newsm78

Общи условия

Активация на акаунт