Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 275 628
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 870
Shocked И ние имаме проблеми с носа, откакто ни изписаха не се е оправял, въпреки всички капки за нос, които ни изписаха... Thinking
Малкият постоянно му правеше проблем носа, а ние както ни съветваха пръскахме солен разтвор, капки на новородено ми се струва лудост, че то сега се е родило, кога да развие такива проблеми, че чак и капки да се наложи.
Та след като доста време го слагахме тоя разтвор и аз започнах да се питам до кога така, реших да спра нацяло, 1-2 дни не му беше много комфортно и се налагаше 1 впръскване на ден да кажем, но постепенно спрях и носа спря да се запушва нацяло.

# 871
  • Cyberspace
Момичета, ние сме на 8 месеца и сме с лактазен дефицит. Постоянно пие Колийф или Абоколикен. Открих, че ако изпратя 5 картонени опаковки Колийф ще ми подарят едно шише. Моля Ви, помагайте. ако имате такива. Финансово много трудно се издържа.
На АМ ли сте или на кърма? Има АМ без лактоза за такива случаи. По-евтино е от капките Wink

# 872
Аз съм ползвала еспумизан,инфакол и шише против колики,топла кърпа на коремчето.

# 873
  • Cyberspace
Момичета, намирам нещо странно при малкия - когато кихне или се прозее, веднага се свива и започва жално да плаче, да го отдавам ли на коликите? Порових се назад, но не открих някой да е писал нещо подобно. Може ли проблема му да е друг?
(Няма да се повтарям с обяснения колко гадни колики имаме, понеже вече си изливах мъката малко по-горе.)

# 874
Момичета, намирам нещо странно при малкия - когато кихне или се прозее, веднага се свива и започва жално да плаче, да го отдавам ли на коликите? Порових се назад, но не открих някой да е писал нещо подобно. Може ли проблема му да е друг?
(Няма да се повтарям с обяснения колко гадни колики имаме, понеже вече си изливах мъката малко по-горе.)
Мила, заведи го на гастро по-скоро.  При нас не е имало такава връзка.  Поне да ти каже колики ли са или друго.

# 875
Момичета, ние сме на 8 месеца и сме с лактазен дефицит. Постоянно пие Колийф или Абоколикен. Открих, че ако изпратя 5 картонени опаковки Колийф ще ми подарят едно шише. Моля Ви, помагайте. ако имате такива. Финансово много трудно се издържа.
На АМ ли сте или на кърма? Има АМ без лактоза за такива случаи. По-евтино е от капките Wink

На кърма сме.

# 876
Здравейте. Коликите на дъщеря ми продължиха към 2 месеьа и половина. Ползвала съм саб, еспумизан, мисля  че най-голям ефект имаше инфакола, но не беше   с категоричен резултат. Брат ми ми донесе инфакол от Англия, в послеедстие установих, че разликата между двата продукта е огромна, въпреки, че са ма една марка. Английският  беше по-гъст и гочив. Иначе съм пробвала кво ли не , затоплена пелена, нагрята и обгоряна лъжица с борина и в нея мляко.... хубавото на коликите им е , че имат край Simple Smile

# 877
  • Cyberspace
Мила, заведи го на гастро по-скоро.  При нас не е имало такава връзка.  Поне да ти каже колики ли са или друго.
Да, ще го водя, но докато намеря някой тук, който да го прегледа и мина доста време вече... Търся си сама, без да се консултирам с педи, понеже тя не ни взима насериозно с болежките и даже няма да си направя труда да й искам направление, понеже пак ще чуя "Добре си е, нищо му няма, за какво ти е". Аз на своя глава започнах да давам и ХА мляко, понеже беше целия в пъпчици и с едни ужасни сополи, цял месец мажа с Фенистил и слагам капки и не се оправи, докато не смених АМ-то, защото (аз вече писах), според нея трябва да има установена алергия, за да давам такова мляко, но не направи нищо, за да установи има ли или няма детето алергия от нещо... Направо съм потресена.

# 878
Био баланс бейби. Прахчета по 1 вечер след къпане Simple Smile Много ни помагаха..  Hug

# 879
Био баланс бейби. Прахчета по 1 вечер след къпане Simple Smile Много ни помагаха..  Hug
Те не са ли 6м +?

# 880
  • София
Те не са ли 6м +?
И аз прочетох това

Цитат
1 саше дневно, разтворено в течност или храна. Подходящо за продължителна употреба. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

За деца и бебета над 6-месечна възраст.

# 881
http://www.nobelpharma.bg/product/77_Bio_balance_baby.html Ами тези ползвахме ние, предписа ни ги нашата лекарка, но сигурно има за различна възраст.. ето тук пише Био Баланс Бейби се използва:
• при колики при новородени и бебета  newsm78 Все пак се консултирайте с педиатърът Simple Smile

# 882
Инфакол изобщо не ни подейства, Еспумизан помагаше частично , колкото да се наяде. С Лефакса резултата беше най- добър но съответно получихме запек от него.

# 883
 Здравейте Simple Smile
Аз съм много доволна от Абоколикен. Малко ми е неудобно, че първо цедя мляко давам ги и тогава продължава кърменето, но си заслужава. Няма го вече пронизителния плач. Вечер спи, е понякога попъшква и е леко нервна, но това нищо не е. Отделя газове бързо, запек не е имала. Знам, че всичко е строго индивидуално, но ако друго не помага, имайте и тези капки предвид Simple Smile

# 884
И  на нас никакви капки не ни помогнаха какво ли не пробвах и без никакъв ефект . Моят син имаше колики до края на 4 месец , единствено помогна борината от нея коликите спряха .Вие мами пробвахте ли с борина ?

Общи условия

Активация на акаунт