Ах тези колики - какво Ви помогна?

• 275 445
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 960
Писах в по-преден пост за Аптамил Комфорт. Аз направих грешка да мина от нормалното към комфорта и след 24 часа пак смених. В крайна сметка се спрях на комфорта, с идеята, че уж е по-добро. На мен ми мирише гадно, ама малкия го яде, няма проблем нито с едното, нито с другото. Ама и аз ще се замисля много преди да му сменя млякото пак. А за тия гадни колики, какви ли не дадох. Инфакол, чай от копър и анасон, био гайа, екстракт от лайка (хомеопатично). Като чели е по-добре, но не знам от кое. Страх ме е да пропусна нещо, че...  Като не го боли е друго дете просто...

# 961
Здравейте, нашия юнак минава сравнително леко през коликите. Според мен се дължи на чая, който пия аз и съдържа анасон и копър - Лактогонен чай на Билек и преди пиех, Organic Milkmaid Tea, незнам дали го има в БГ. Вече е на 2 месеца и половина и до момена сме имали само няколко по-сериозни кризи и плач по 3-4 часа. През останалото време помага гушкането и залъгалката в комбинация. Използвам обикновеното АМ на Аптамил и сме на смесено хранене. Използвах и Биогая и Еспумизан за около 2 седмици, но ги спрях.

# 962
Здравейте и от мен . Ние също се мъчим с колики , от два дни реве без да спира , пихме в началото Абоколикен ,след това Еспумизан , върнзах се към Абоколикен ,давам му чай от копър на Ганчев и нищо ,днес му взех Инфакол -дано му подейства по -добре . Успех на всички !

# 963
На мен ми помогна чая за кърмачки на хип, аз го пиех 3 дни, сега бебето е спокойно. Имаше няколко дни на силен рев вечер, но сега е много спокоен. Макар че на мен ми се увеличи и кърмата доста и го спирам.

# 964
На нас Коликинд, давахме го от 16 - ят ден

# 965
На нас коликите ни свършиха вече  Hug.Още преди да стане на три месеца,свършиха внезапно,както и започнаха внезапно.Точно преди да свършат бяха най-силни.Слава богу че не продължиха повече!Сега все едно друго дете,усмихна се,кротува си,заглежда се по играчки вече и се опитва да ги хваща.Става все по-интересна Simple Smile.Искам да ви кажа момичета, Търпение и това е!Ще отмине,това е просто период,който се забравя.

# 966
Да, отминава и следва следващата гадост-зъби. Тъкмо свърши едното и почва другото.

# 967
И това е така,но все пакпак, както не всяко дете има колики,така и не всяко дете се усеща че му растат зъби.Но дори и да е по- лошия случай и това ще мине!Деца се гледат с търпение,сега и аз го разбирам!

# 968
Здравейте! Ние сме вече големички, но първия ни месец беше много труден, заради коликите, които се проявяваха предимно вечер. Четох много в интернет, за да намеря начин да помогна на малкия и попаднах на статия за Боуен терапия. Е, това беше нашият лек! Нужни бяха само два сеанса и ужасът свърши. Пак се обаждаше стомахчето, но нямаше нищо общо с преди това.

# 969
  • София
Здравейте, и ние сме големи, на три месеца е съкровището ми, но има ужасни колики предимно вечер, към десет, даваме му Био Гая, но най - много му помага като го сложим по коремче върху  гърдите ни да спинка, с таткото се редуваме за да може малко и аз да поспя!

# 970
При нас бяха страшни мъки - няма ден ,няма нощ все я болеше малката. Накрая прибави и растройство (така и не разбрах от какво се получи) и не можехме да разберем от какво я боли вече стомахчето. Ужас беше. Разни препоръки от педиатърката за линекс,за смяна на мляко и т.н. Да е жива и здрава аптекарката до нас,че ни предложи да вземем Биогая. И расстройството спря и коликите сякъш изчезнаха. Да чукам на дърво да не се връщат ! Във 2ри месец сме и сега е много спокойно детенцето Simple Smile
Забравих да кажа ,че и еспумизан даваме заедно с Биогаята. Пак по препоръка на аптекарката ни !

# 971
  • варна
Здравеейте искам да питам спореед вас може ли бебе на 1 седмица да има колики ?Малкия два дни става нвспокоен следобед към 3-4 часа ,катомси сложа ухото на кореемчето се чува пукане.

# 972
  • на последния етаж
Здравеейте искам да питам спореед вас може ли бебе на 1 седмица да има колики ?
Да.

# 973
използвах инфлакол от него сам най- доволна при нас коликите започнаха някъде към 10 ден и приключиха на 3м

# 974
  • София
Не знам какво става, но тези колики не минават. Доктора само клати глава и казва,че е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт