Печати за нокти - 4

• 91 693
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Ето от мен една измишльотина

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 17:01 от shhht.secret

# 271
  • София
Ето от мен една измишльотина

АЗ не виждам нищо  Whistling

# 272
# 273
  • София
Pampita, перфектно се е получило съчетанието. Какъв е тъмно синия лак с който си правила печатите?

Ами това не е синьо, само така изглежда, всъщност е черен лак Голдън роуз Керамик 160

# 274
  • Варна
Pampita, перфектно се е получило съчетанието. Какъв е тъмно синия лак с който си правила печатите?

Ами това не е синьо, само така изглежда, всъщност е черен лак Голдън роуз Керамик 160

Ами аз черно го виждам..........Къде пък видяхте,че е синьо?!...........

# 275
  • София
Понеже не е съвсем плътно и отдолу прозира малко лилавата основа, но няма значение вече, защото съм с нова декорация. Няма да участвам в обща поръчка, ако се прави от еВау, защото намерих всичко което исках в Студентски град, хиляди благодарности за упътването. Взех си 2 комплекта от по 4 шестоъгълни шаблона за по 10 лв комплекта и не вярвам скоро да ми омръзнат. Снимала съм шаблоните и декорацията, но днес не ми се получават нещо снимките.

# 276
  • Варна
Pampita,много е нежно.

# 277
И на мен много ми хареса ; както и  декорация която беше показала на предната страница.  bouquet

# 278
  • София

Къде има лакова от серията Керамик? Взех си един от Бургас, но тук не мога да намеря. Hug

# 279
Pampita, много са хубави-моля те кажи точно къде се намира магазина че и а да си взема-сестра ми по-точно че учи в София.Много красиво наистина се ее получило!!! Hug Heart EyesА са и  хубави картинките-големи -точно каквито искам...Иначе аз се обзаведох вече и с такива за френски
http://picasaweb.google.bg/sexymeri83/Manicure#5386596613281684530
http://picasaweb.google.bg/sexymeri83/Manicure#5386596618590367474

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 19:31 от peperuda25

# 280
  • София
Къде има лакова от серията Керамик?

Купувам ги от кварталното магазинче за козметика. То се намира на зеленчуковия пазар в Младост. Там има една сграда в която на първия етаж има много магазинчета. Това за козметика се намира точно от страната на зеленчуците.

Pampita, много са хубави-моля те кажи точно къде се намира магазина че и а да си взема-сестра ми по-точно че учи в София.Много красиво наистина се ее получило!!! Hug Heart EyesА са и  хубави картинките-големи -точно каквито искам

Преди няколко поста пуснах карта, намира се в базарчето на Студентски стол Четворката (всеки който е живял в Студентски град го знае). Магазинчето е първото в дясно, веднага след входа, срещу щанда на Рефан. Питайте за комплекти от по 4 шестоъгълни шаблона, защото когато питах за печати ми показа само обикновените кръгли по единично, които се предлагат със печатче и стъргалка. Наложи се да обиколя целия базар и вече почти разочарована, че няма да ги намеря едно момиче ме упъти пак към първото магазинче.

# 281
А белия печат с какъв лак е правен? Много  добре е станало.

# 282
  • София
А белия печат с какъв лак е правен? Много  добре е станало.
Konad  Peace

# 283
# 284
В четвъртък и аз си купих комплект от 4 шестоъгълни шаблони, и ето какво направих с тях.

Общи условия

Активация на акаунт