Печати за нокти - 4

• 91 571
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
nad_tab хубав е лака, аз също имам на тази марка и наистина имат интересни цветове, ще потърся и този. Номера 008 ли е?  Hug
А има ли евтин матиращ топ лак или са само от класа на Opi? Rolling Eyes

# 496
  • София
nad_tab хубав е лака, аз също имам на тази марка и наистина имат интересни цветове, ще потърся и този. Номера 008 ли е?  Hug

Номера е 800, за топ, не съм виждала евтин, но не съм и търсила, пробвай в магазинчетата, моят е на Essie.

# 497

Номера е 800, за топ, не съм виждала евтин, но не съм и търсила, пробвай в магазинчетата, моят е на Essie.

Мерси, номера съм го прочела наопаки от снимката.  Blush Laughing

# 498
# 499
  • София
за нещо ето такова говорех.. в конкретният случай е правено с недолюбваните лепенки, но и с печати става горе-долу така.
nad_tab, не можеш да отречеш, че изглежда изключително стилно..  Hug  Hug
http://www.album.bg/elitsazdravkova/images/18906965/
ще извинявате за прекрасните клечки, но напоследък май изобщо не си лакирам собствените нокти.. изкуствени и после когато реша лепя - перфектен маникюр за 5 мин  Blush  Blush

# 500
mar4elita тези лакове аз съм си ги вземала от Елитис до Практикер  Peace

# 501
Големи красоти момичета,записвам се да ви следя  Hug

# 502
  • Варна

МНОГО мерси за инфото.Не знаеш.А може и да не съм обърнала внимание,че съм ходила само веднъж там.Обикновено ходя на другия на гарата.  bouquet

# 503
  • София
за нещо ето такова говорех.. в конкретният случай е правено с недолюбваните лепенки, но и с печати става горе-долу така.
nad_tab, не можеш да отречеш, че изглежда изключително стилно..  Hug  Hug
ще извинявате за прекрасните клечки, но напоследък май изобщо не си лакирам собствените нокти.. изкуствени и после когато реша лепя - перфектен маникюр за 5 мин  Blush  Blush

Дори не се разбира че е с лепенки... все едно е правено с печати, много е хубаво, но не ми се струва в повече като за офис(то зависи и от офиса), но както се казва "на вкус и цвет”   Laughing

Покажи, моля те, как стоят изкуствени нокти в/у ръцете ти, има ли опасност от отлепване?

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 13:42 от nad_tab

# 504
  • София
nad_tab, не можеш да отречеш, че изглежда изключително стилно..  Hug  Hug

Дори не се разбира че е с лепенки... все едно е правено с печати, много е хубаво, но не ми се струва в повече като за офис(то зависи и от офиса), но както се казва "на вкус и цвет”   Laughing

Покажи, моля те, как стоят изкуствени нокти в/у ръцете ти, има ли опасност от отлепване?

и аз това казвам - свят широк.. и лепенки всякакви..
офиси също - напоследък в няколко банки гледам девойки като за съвсем друго място (хайде да не споменавам) - екстеншъни на косата, изкуствени мигли, нокти като на орел.. то даже на червените фенери в Амстердам няма такива направени каки..
като ги залепя непременно ще кача снимки..
риск от отлепяне има само ако не са залепени добре.. на мен един единствен път ми се е случвало да ми се отлепи нокът, но това стана след 2 седмици носене, съответно къпане, миене на чинии, пране на ръка 3-4 пъти и др. такива екстри.. ако са добре сложени не дочакваш да се отлепят - или се олющват или израстват  Hug  Hug
аз ползвам само нокти на Broadway, съответно и лепило.. за други марки не гарантирам  Mr. Green

# 505

МНОГО мерси за инфото.Не знаеш.А може и да не съм обърнала внимание,че съм ходила само веднъж там.Обикновено ходя на другия на гарата.  bouquet

И на мен до гарата ми е по-близо но до Практикер ми е по-удобно да паркирам а и май там има по-голям избор не само на лакове. Hug

# 506
  • Бургас
Здравейте!Нова съм във форума и много от темите са доста интересни .От скоро съм се запалила много по маникюрите ,особено пък като видях какви красоти сътворяват някой от вас Онзи ден ми пристигна и комплекта с печата ,но нещо не съм очарована от шаблона ,беше комплект с печат ,шпатулка и един шаблон.Отначало докато се науча как се прави бая лак изхабих добре ,че има клипчета  Laughingда видя как точно става.Между другото си правя печатите с обикновен лак ,но знам ,че има и някакви специални.Някой ако знае къде в Бургас се продават подобни неща моля да пише ,интересувам се най вече от шаблончета.

# 507
  • София
Аз тука правя едни експерименти с матирани лакове, но междувременно реших да си мацна по едно печатче, ей така без топ. Просто за разнообразие, пък и да не си развалям експеримента и ето какво се получи.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 10:41 от Pampita

# 508
Моля някой да ми каже тези китайските печати с кръгъл шаблон - евтините дали имат фолио. Мъчих да сиправя ноктите не остова по шаблона лак , нищо не става , а фолио не виждам.Може и от лаковете да е , направо омазах всичко в опити да направя нещо и не става  и това е . Клипчетата гледах и пак нищо .Помагайте.

# 509
  • София
Аз тука правя едни експерименти с матирани лакове, но междувременно реших да си мацна по едно печатче, ей така без топ. Просто за разнообразие, пък и да не си развалям експеримента и ето какво се получи.

Хубаво е, ако знаеш как съм се запалила по матови лакове, а в началото никак не ги харесвах  newsm78

Понеже нямам време да си сменям лака всеки ден, съм тествала различни комбинации върху едни пластмасови дисплеи, ще ги снимам утре да ви ги покажа.

Общи условия

Активация на акаунт