Печати за нокти - 4

• 91 554
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Пампита, уникално е.. и с розите беше много красиво, но с тези цветя е просто божествено.. кой ти гледа дали е центрирано.. Hug
а откъде си взе лака China Glaze и кой номер е? да знаеш ако срещнеш друга маймуна с подобен маникюр - аз съм  Joy  Joy

# 541
  • София
nobody_knows_me много фини печатчета Simple Smile
Шаблона е на конад М63 http://www.konad.co.kr/data/image/m63.jpg

Elitsa_z и друг път съм го писала, за съжаление тези лакове не се продават по магазините. Може да се вземе от салон който работи с тези лакове или директно от вносителите (Експерта фешън). Номера е OMG 80806.

# 542
  • София
Elitsa_z и друг път съм го писала, за съжаление тези лакове не се продават по магазините. Може да се вземе от салон който работи с тези лакове или директно от вносителите (Експерта фешън). Номера е OMG 80806.
Мерси, това е напълно достатъчна информация..  Hug то и без това много неща не се продават по магазините "за простосмъртни", та за това ли да се тръшкаме.. направо ще се свържа с Експерта, аз мисля, че и друг път съм си контактувала с тях  newsm78

# 543
  • София
Мерси, това е напълно достатъчна информация..  Hug то и без това много неща не се продават по магазините "за простосмъртни", та за това ли да се тръшкаме.. направо ще се свържа с Експерта, аз мисля, че и друг път съм си контактувала с тях  newsm78

Ако имаш възможност, по-добре си ги купувай от е-бей, http://cgi.ebay.com/China-Glaze-Nail-Polish-641-OMG-80806-METALL … sh=item1e58e96eee

Излиза 11-12лв. с доставката, не знам защо в БГ толкова много надуват цените   ooooh!

# 544
nobody_knows_me много фини печатчета Simple Smile
Шаблона е на конад М63 http://www.konad.co.kr/data/image/m63.jpg

Какво имаш предвид под фини?  Simple Smile Те всичките ми са с дребни цветенца, затова искам някой, който е за цял нокът като то който си показала  Wink
И забравих да кажа - БЛАГОДАРЯ ви момичета bouquet за идеята с мастилото... наистина с мастило в лака стават най-добрите печати!  Party

# 545
  • София
не знам защо в БГ толкова много надуват цените   ooooh!
е как защо?? въпрос на стандарт е.. то в БГ почти на всичко надуват цените до безбожност..
едни и същи вериги дрехи продават по-евтино на търговската улица в Белгия отколкото в Моловете в БГ (напр. Манго, Есприт, Селио).. и това като имаш предвид, че в Белгия е сравнително скъпо.. първият път като ходих в Германия направо щях да падна възнак колко по-евтино е всичко.. а за капак, братовчедка ми (която там живее) каза, че където бях аз като регион е по-скъпо, а и аз съм гледала по-скъпите магазини..
стандарт, бе, стандарт..  #2gunfire  #2gunfire

# 546
  • София
Eто теста с холограмен, сив на Catherine Arley, лака не е нито толкова покривен, нито толкова бляскав, но на мен ми допадна, стои много нежно  Hug

# 547
  • София
Eто теста с холограмен, сив на Catherine Arley, лака не е нито толкова покривен, нито толкова бляскав, но на мен ми допадна, стои много нежно  Hug

ами .. много различно от този на Пампита с мега холограмния на Чайна глейз, но пак много хубаво.. много дискретно и нежно  Hug

# 548
  • София
Какво имаш предвид под фини?  Simple Smile Те всичките ми са с дребни цветенца, затова искам някой, който е за цял нокът като то който си показала

Ами съставени от тънки нежни линии, според мен стоят много нежно.

# 549
# 550
здравейте аз съм нова тук като гледам темата върви много ,но след вас и аз се запалих по печати и днеска си купих 2 и като се направя ще ви покажа . много ми харесва на Pampita  лака с часовника направо е уникално

# 551
Здравейте и от мене аз само да се запиша за съжаление нямам нова снимка която да кача просто защото не ми остана време да си снимам ноктите покраи пътуването, преместването в нова къща, детето и т.н. Но последно време ви следя с интерес и няма как да не отбележа че Pampita за подерен път ме оставя с изцъклени очи благодарение на идеите си newsm10  както и не само тя ... всички качвате страхотни модели  Hug

# 552
Искам да попитам поръчах си една машинка за печати ще дойде след месец ако някои я има да даде отзиви       
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&am … ee-All-Categories
И аз  ги гледах тези машинки ,още не съм решила дали да си поръчам защото имам печат.Някъде гледах клипче как става, изглеждаше доста лесно и чисто .Сега обаче не мога да го намеря.Нищо не ми излиза ,не си спомням къде го гледах и ме е яд. #Cussing out
    Ето и клипчето  Peace http://www.youtube.com/watch?v=j9M-imFXGNM&feature=related

# 553
БРАВО!МНОГО ХУБАВА ТЕМА!!!

# 554
Записвам се в темата!!!  Party

Чак сега я намирам, но много харесвам печатите, макар че бях с такива само на сватбата си. Сега виждам, че тук сте дали и от къде могат да се купят.  Party  Даже май го има точно този, с който бях, което ме радва изключително много!!!  Party

Поздравления за хубавата темичка!!!  Party

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:16 от Pavlina Nikolova

Общи условия

Активация на акаунт