Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 352
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
٠•● Dega ●•٠   да не си видяла букварчето , че то май си е на такава цена   http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … b3950d63ec6d47a1d     newsm78   ?   Иначе ако е само за книжката толкова     #Crazy     , те са за убиване Тони-то     #2gunfire   .  То бива   вдигане на цени , ама Айде , ние в  Търговище , доматите с колците ли ги ядем????

И  ....... между другото , много ме е яд на детските магазини в нашия град   #Cussing out   .  По-точно на продавачките  ooooh!  .  Разбира се , не слагам всички под общ знаменател , но говоря за повечето.   Не стига , че не са чували за сума ти и неща , ами и спорят , че нЕма такова нещо   #Crazy    Crossing Arms   .  Вярно е , че живеем в малък град , но това означава ли  , че ние майките , сме ограничени /щях да напиша тъпи/   от към информация????  Хайде да ме извиняват  Naughty  .  Малко съм "обострена "  на тази тема , извинявайте    bouquet   .

# 271
  • до една звездичка
٠•● Dega ●•٠   да не си видяла букварчето , че то май си е на такава цена

Да бе, да. Blush Точно това имах предвид:

# 272
Ооо добре , че и  аз бързам да слагам    #2gunfire      Mr. Green   Joy   .

# 273
  • София
Добро утро мами!

Стефи, браво на теб - стана ми интересно с какво е пълна тиквата? Изглежда страхотно  Peace. Дай рецептата  Praynig

Започна да ни става празнична темичката  Heart Eyes
Ето и от нас малко сутрешни пижамени снимки с елхата и другата украса. Все пак засега оцелява и на земята елхичката вече 24 часа, ама като нямам никъде другаде къде да я дяна...

lina1313 не им се ядосвай - то навсякъде ги има такива "компетентни".

Ако мога от тук нещо да ви помогна за подаръците свиркайте. Засега не планираме да се прибираме  Confused, но има пощи, куриери...

# 274
InaD, рязвам тиквата отгоре, махам семките и пълня с мед, орехи (може и други ядки), ябълки и сушени плодове (стафиди, кайсии, сливи)
И мята на около 200 градуса да се пече.
Това е. Става уникално вкусна, пробвайте.
Успех в опазването на елхата  Laughing
Аз ако ще украсявам елха, трябва на тавана да я кача  Tired
Имам една миниатюрна и май ще минем само с нея.
 Hug

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 13:14 от stefinka

# 275
Да ви почерпя момичета моята малка принцеса има за първи път имен ден!

# 276
  • до една звездичка
Честито на всички именици! Специални поздравления на малката принцеса на Ванчето. Да и е жива и здрава!

# 277
Честит имен ден на малката Ники,на Ники на Ламарипоса и на всички празнуващи  bouquetИмената да ви носят щастие ,да се споменават само с добро и любов!Бъдете здрави! Весел празник newsm24

# 278
Честит имен ден на малката Ники и на всички именици!!! Нека Чудотвореца бди над вас и ви дарява със своите чудеса!
Малко подаръче за бебка Николетка:

И аз да почерпя по една рибка за моя именик. Благодаря за поздравите!

И по чаша вино за наздраве!

# 279
Да ви се похвалим, Мимка вече ходи!  newsm68
Правеше по 2-3 крачки сама, но я беше страх да се пусне. Вчера си ходихме на село и леля й каза, че ще й направи питка, за да проходи. Направихме питката, наредихме разни дреболии. Мимка първо отиде при питката, хапна си малко, после хвана една чаша, която бяхме нарекли за дегустатор, след това хвана речник и шивашки метър. Като порасне, ще ви кажа кое е излязло вярно. Но ако щете вярвайте днес вече се пуска спокойно и прекосява сама хола на дължина. Много й се радвам, а и тя вижда, че й се радваме и още повече иска да ходи.

Малко снимк :  http://picasaweb.google.bg/zaiko76/PrimerosPasosDeMiHija#

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 17:21 от LaMariposa

# 280
  • до една звездичка
Честито, LaMariposa, голяма емоция и голямо щастие е това.! Heart Eyes Нека крачи уверено в живота занапред ви пожелаваме със Стелка!

# 281
Здравейте мами.
Извинявам се, че се намесвам в темичката ви, но отскоро живея в Търговище и имам нужда от малко помощ.
Та въпросът ми е откъде да си купя хубава естествена елха.   Peace

# 282
Добро утро! Първо, да ви почерпим за седмата месечинка на Део и да се похвалим с първото зъбче.
И с малко закъснение, честито на всички, които са имали повод да празнуват - да е живо и здраво името на малката Ники и всички именници!
Както и на Мими, която вече си има крачета
B_RaiA_T, скоро ще изкарат естествени елхички, може би е рано още.

# 283
  • София
Добро утро момичета  Hug

Пак сме пропуснали празниците  Embarassed
Честито на всички именници. Много да са здрави и с гордост да си носят името   bouquet

Честити ходещи крачета на Мимка  Heart Eyes. Много хубава и голяма емоция си е прохождането на малкото човече  Peace

Ани - честита ви месечинка и първо зъбче. Бързо и лесно да растат и следващите и да са много здрави и белички  Heart Eyes

B_RaiA_T малко рано е май за истинските елхички  newsm78. Ако  я вземеш сега до Нова година ще й изпадат игличките. Или трябва да е в саксия с корени или да я държиш навън на студено, ама тогава малко ми се губи смисъла  Thinking

# 284

По кафе за тези, които спят до обяд!!! За останалите ще второ за деня...
Май няма да има скоро зима, какво слънце е пекнало, само за разходка! Обаче, мене днес ужасно ме мързи, а и толкова работа имам в къщи  Sick чак не ми се почва. Rolling Eyes
Пишете нещо интересно, да четем. Скучно ми е!!!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт