Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 351
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Честит празник на всички настоящи, минали и бъдещи студенти!
Има ли такива които ще празнуват?

# 286
Честит празник на всички настоящи и бивши студенти! Много го обичам този ден Heart EyesЗа другата година,мисля пак да съм студентка,голям кеф е PartyВ училище така не ми се учеше,а после...Друго си е студентските години Grinning

LaMariposa , браво на Мимка.Мойта госпожица я мързи да върви GrinningПрощапулник ще и направя когато вече започне да тича  animal037
Ани,честито първо зъбче,всички останали да излязат лесно и безболезнено Hug
Довечера се събираме страхотна компания и на кръчмааааа DrunkЩе си припомняме студентските години Wink

# 287
Здравейте момичета!Извинявам се, че се намесвам в темата .обаче искам отзиви за магазин за играчки"Тони".Казаха ми , че били 2 .Техен представител идва в В Шумен на коледния базар. Интересуваме дали са коректни собствениците,защото имам възможност да купя бейбе Аморе на сравнително изгодна цена,обаче искат капаро.Страх ме е да дам 50 лв и и да не се окажа после излъгана.Мерси предварително.

# 288
Не съм останала с впечатление да са некоректни, ако това е отговор на въпроса ти. Мисля, че не биха си позволили да те излъжат, защото това не е някоя сергийка, а може би най-големият магазин в града Peace.

# 289
А добро утро!  beer beer3 beer2 ,
опаааааааааа
 Embarassed

kaffeetrmker_2 morning Coffee

diana7102  дай и м капарото, нямада те излъжат    Peace
B_RaiA_T, добре дошла в темичката ни,  "намесвай" се по - честичко   bouquet
Естествени елхи изнасят май на центъра на площада преди цветарската, поне такива са моите спомени.
мамчета я разкажете как е по центъра изнесоха ли вече сергиите има ли украса. Така ми е домъчняло за Търговище - нямам търпение да си дойдем  Heart Eyes
Дооправих колажа, ако има още за дооправяне или дечица за добавяне, само ми пишете  Hug
какво ще правите на Нова година?
Ние нямаме какво да правим - някакви идеи?  Confused
Ани, май имаш имен ден днес  Wink
Почерпка, т'ва - онова  Whistling
Айде стига толкоз от мен, чао (за сега  Mr. Green )

# 290
  • София
Добро утро  Hug

Леле Стефи, от сутринта ни почваш с биричката  Crazy Или това е за празнувалите вчера  Mr. Green. Та по този повод да честитим със закъснение на всички настоящи и бивши студенти празника   bouquet
Колажа изгрежда супер и не мисля че има какво да му дооправяш  Peace. Само още детски усмивчици да греят от първата ни страничка  Heart Eyes

diana7102 - да 2 магазина са в града (поне аз толкова знам) и са най-големите като площ, а най-вероятно и като асортимент. Не съм правила поръчки към тях и не мога да кажа нищо за коректността им в този случай. Виж по обслужването в магазините мога да попиша  Rolling Eyes

Почерпка, т'ва - онова  Whistling

Joy

Ани - честит имен ден   bouquet

На Нова година пак ще дремем пред телевизора  Crossing Arms Нещо ми се изпарява желанието напоследък за празнуване  Whistling

Тук вече вали... дано довечера докато чакаме Криси на танците да ни пожали и да поспре малко... иначе задачата с разходката се усложнява  Rolling Eyes

Хайде хубав ден от нас  Hug

# 291
Цитат
Ани, май имаш имен ден днес  Wink
Е, щом сте казали Grinning... Редно е да почерпя значи

Всъщност, не познавам човек, който да има повече именни дни от мен, но пък какво по-хубаво от това?!

# 292
Ха, добър ден и от мен!

Честит имен ден остново, Ани! Да ти е живо името, да си жива и здрава да го красиш и носиш с достойнство!   bouquet

diana7102 и според мен не трябва да се притесняваш. Магазина е голям, съществува отдавна и ако са мошеници (е, то всички търговци до някаква степен са, да не ми се обиждат) щеше да се е чуло в града и да са си загубили клиентелата.

Стефи, още веднъж, мерси за страхотното колажче и изобщо за естетиката на темичката ни! Супер си!   bouquet

mimoletka, казваш, че вашата госпожица я мързи. Ами нашата пък я беше страх да се пусне, но като направи леля й питката, още на другия ден започна да прекосява цялата стая и даже се разходи из останалите. Бабите казват, че се правела питка, не като проходи добре, а още с първите 3-4 плахи крачки, за да проходи хубаво и да не се спъва. Затова и като се раздава питката, който вземе парче трябва да пробяга с него няколко метра. А бе, уж са бабини деветини, ама ей на, при нас подейства!  Hug Обаче като си мисля има и друг фактор. От една седмица сме й сложили килим, за да има сцепление, че преди много се пързаляше на ламината. Така че, може и това да й е помогнало!

Хайде чао сега, целувки за всики мами и бебоци!  newsm51 Татковците си ги целувайте вие!  Laughing

# 293
И Филип проходи веднага след като омесихме питката  Hug
Така, че............
Запретвай ръкавите  smile3513

# 294
Тъй, тъй, вярно си е това с питката. Все чакахме племенникът ми да проходи, за да му направим пощръпулник. Ама той дърто магаре стана, пък не ще! И накрая, на питката на Део остана средната част - една мъничка питка. Търкулнахме я, той направи две крачки след нея, а след седмица вече си вървеше самичък. Е, как да не вярва човек...

# 295
  • до една звездичка
За питката...така си е. Като се престраши да тръгне не се губи време.
Аз поне така постъпих. И без това Стела доста се забави, та бях загубила търпение, меко казано.
Проходи чак на 1, 4 г.! Т.е., тогава се престраши да ми пусне ръката, де.

# 296
  • София
Да се изкажа и аз за питката като един Тома неверни  Crazy
За Криси не помня, но за Любчо изчаках да си проходи стабилно и тогава я търкалях. И той все не искаше да се пусне от ръката, а ако се пуснеше клякаше да пълзи. Чак когато се прибрахме в София и тук нямаше кого да разхожда се престраши и се пусна да ходи.
То версии и поверия има много, но чух че не било хубаво да пропълзи детенце след питката. А защо не ме питайте - идея нямам  Thinking

# 297
Честити месечинки, ходещи крачета, именници, студенти и на всички празнуващи през тия дни с повод или без повод.
Надниквам набързо да попрочета и утре ще се отчета. Тъкмо малкия ще го водя на консултация а и имаме да черпим за месечинката

# 298
Леле аз пак колко съм изтървала.Направо откакто съм на работа нещо не мога да вляза в час , хем дребосъка е на ясла и пак време недостига за нищо.Сеага да честитя на всички празниците с голямооооооооооо закъснение.  bouquetМоята хубосница още не ходи сама обаче може сама да се катери и да слиза постоянно палзи насам натам и се качва по мебелите.Знаех си аз, че от бананите така ще стане ама то мене кой ме слуша,сега чакаме да еволюйра и от маймунка да стане човече ,че и ние накрая да търкаляме питка.

# 299
Добър ден и от мен!
Не ви ли прави впечатление (на тези, които имат предишен опит, де), че децата са станали като цяло по-страхливи с прохождането? Влади едно време на 10 месеца ми проходи, аз също на толкова съм проходила...ама дребосъка на баща си прилича, пък той кой знае кога си е регулирал вестибуларния апарат  Laughing.
Дали не им предаваме нашите страхове и затова да не се пускат? И Мимка от много време вървеше, хваната за нещо, и тя отдавна се научи да се качва по мебелите, но все не се пускаше. Ошашавихме ги тия деца нещо. Едно време повечето прохождаха между десетия месец и годинката, а сега масово прохождат след година и 2 месеца. Що така? Пък може и така да ми се струва само  newsm78
А бе, мами, я кажете, знаете ли дали има АМ, от което децата да не пълнеят. Ние вече почти не се кърмим и и давам сутрин и вечер АМ на Нестле Джуниър 1+, обаче ми се струва, че взе да нашишкавява от него. А към киселото май сме алергични. Дадох 10 лъжички за десерт, домашно кисело мляко, но след няколко часа имаше пъпки по крачето. ще пробвам пак, много скъпо ни идва АМ. Не можем да го купуваме. Таткото вече може и да спре цигарите, постоянно се дърлим за това  Peace
Е, хайде, хубав ден, момичета, да не ви досаждам повече!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт