Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 346
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • до една звездичка
А бе, мами, я кажете, знаете ли дали има АМ, от което децата да не пълнеят. Ние вече почти не се кърмим и и давам сутрин и вечер АМ на Нестле Джуниър 1+, обаче ми се струва, че взе да нашишкавява от него. А към киселото май сме алергични. Дадох 10 лъжички за десерт, домашно кисело мляко, но след няколко часа имаше пъпки по крачето. ще пробвам пак, много скъпо ни идва АМ. Не можем да го купуваме.

Не съм чувала да се пълнее от АМ.  Naughty

А за алергията - ако има АБКМ, то тя би се проявила и когато даваш (ако го правиш) сирене, кашкавал, прясно мляко... И пъпките са по цялото тяло - лицето и шията най-вече, не само по краката.

А за АМ-а и цените, вярно, че вие сте по-мънички от нас, ние пием АМ само вечер, но отдавна съм си направила сметката, че ако храня Стела с АМ ми излиза едно и също както ако я храня с кисело мляко. А лично аз предпочитам да е засега поне с АМ, защото за него поне знам, че се произвежда под строг контрол на качеството (да не ме почнете сега с Китай и меламина... Laughing). От 5-тия месец давам само Фризо и не съм имала причина да го смяням. Стела го харесва много. Намира се и по 8.30 лв. кутията а отива за 10-12 дена.  Whistling

# 301
Аз давам "Селия", най-доброто според мен, а цената му страхотна - 7.20! НО... В Търговище никъде го няма. Ако успееш да си го намериш по някакъв начин, това е млякото.

# 302
   LaMariposa   ако ме беше попитала преди половин година , щях да ти кажа ,  че от АМ се пълнее   Embarassed  .  Давах Фризо и както Дега  ти е писала , може да се намери на много добра цена  . Преслава по принцип си е пухкава и беше станала като топче  Laughing  и личната каза веднага изцяло да го спра  Whistling   .  Доста се бях постреснала , защото имаме проблем с едното краче и се уплаших , напълняването да не доведе и до други проблеми. 

Сега ако ме питаш , ще ти кажа , че съжалявам , че го спрях  Naughty   .  Вярно е , че Преслава отслабна , но не мисля , че е от липсата на АМ , а по скоро , от това , че повече се движи.  А как си го търсеше детето , като наследство  Tired   .

Аз от около месец някъде почнах да давам кисело мляко и Преслава много добре го приема. 

Още ме е яд на себе си , че не се информирах по рано  Crossing Arms  .  Дори скоро си мислех отново да почна да й давам Фризо . 

Според мен ако детето  иска , му давай АМ  Peace  .

# 303
Благодаря ви, момичета, поуспокоихте ме!Ще си давам АМ. То нашето струва към 8,50 кутията. Трудно ни е, но по-добре това да плащаме вместо други проблеми после. Благодаря за инфото за алергията, явно не е от това, дано. Но все пак и аз предпочитам да й давам АМ пред кисело, а и дребосъчка мисли като мен   Misc Baby Bottle 1crib

# 304
  • до една звездичка
Момичета, я да ви питам и аз нещо: аз тази година се изложих и докато умувам откъде да купя ботуши на малката, какви да са, с какво да са, защо да са и те взеха, че май свършиха! Embarassed Гледах в двата магазина по центъра - определено избора не е голям, с изключение на едни от по 45 лв. от които стоеше цялата номерация.

А ние имаме и друг проблем - крачето и е доста шишкаво в глезена и много трудно и обувам каквито и да е обувки - обикновено търся такива с доста широк свод, които да са с вързанки и да позволяват да се отварят широко за да влезе крачето.

Имате ли идея къде сега мога да намеря ботушки на що годе приемливи цени? В Кауфланд дали има? Имаше там един обувен магазин... Всъщност, всякаква информация би ми била от полза. Hug

# 305
Ох Дега  , ние имаме същия проблем , само , че при Преслава е рядко генетично заболяване и за това едното й краче е по-широко от другото  Sad  . 
Аз  също се чудя от къде ще й купувам ботуши  , но не съм обикаляла още.  Сега като те чета , взех да се чудя от къде ще намеря.

В Кауфланд  , в обувния още не съм влизала.

Май и на Вароша в детския магазин имаше обувки , но ботуши не знам дали има.  Скоро не съм ходила.

На мен също всяка информация ще ми е от полза   Hug      bouquet    .

# 306
На Далия купих ботушки от Вароша,не нагазин Тони,а този под него.Има много голямо разнообразие на приемливи цени PeaceНашите са за 18 лв и много са сладурски,а както гледам са и удобни.И нейното краче се оказа по шишаво в глезена,но и за нас се намери страхотен модел HugВ Кауфланд има и то хубави,на Елефан,но от 40лв на горе.Май имаше и други но не ме грабнаха като визия и не им обърнах внимание Wink

# 307
LaMariposa, домашното кисело мляко идва малко тежко за бебчовците, защото е много по-мазно. Едно познато детенце също имаше проблем с подобно /него пък го болеше коремчето/, бяха решили да го обезмасляват, преди са го заквасят, не знам какъв ефект е имало обаче. Иначе тези в търговската мрежа са хвани едното, удари другото. Така и не открих най-подходящото за моите змейове, все сменям марките. Най-много се задържах на Мизия милк, понеже премина теста ми за разваляне, ако стои една нощ извън хланилника. Напоследък обаче май и то не се разваля... Та идеята ми е наистина пробвай пак, може да е било някое съвпадение това с обрива, от домашното по-добро няма. Ако не сега, по-нататък. А Станиславка като я захранвах с попарка, ми направи два пъти обриви и аз се бях притеснила да не прави реакция към кравето сирене  /тя понеже АМ не е пила никога/. Като смених на по-късен етап марката сирене, няма никакъв проблем.

Ние си взехме ботушки пак на Maiqi  от едно магазинче в съседния квартал, много са сладурски, топлички и са само 20-тина лв. С тази дълго продължила есен си мислех, че няма изобщо да им дойде ред да й ги сложа на малката, но ги сефтосахме тези дни.

За късното прохождане не знам каква е тенденцията при останалите, но моите и двамата ме скъсаха от притеснение с тяхното прохождане. Дани проходи на 1 г. и 4 мес., а Сиска - на 1 г. 6 мес. И както малката я беше страх да се пусне, ела я виж сега, 4 месеца по-късно, къде и как се катери, косата ми настръхва направо, изобщо няма страх от нищо.

В края на другата седмица, живот и здраве, сигурно ще пътуваме към Търговище за празниците. Ако някой има желание, ще се радвам да се запознаем лично.  Simple Smile

# 308
Какво ще кажете за празнична среща  Thinking
Ама ще има ли къде да се съберем?
В неделята има детски кът, ама незнам дали е подходящ за нашите диванета?
Аз съгурно ще купувам ботушите от Търговище, така че слушам внимателно и си записвам  Hug

# 309
Днес пак да се запиша! Ура, за празнично събиране, ще стане супер   newsm44, обаче къдееее  newsm78
Според мен неделята не е подходяща, тясно е, а залата с детския кът е отделена, което значи, че всички майки също ще трябва в детския кът да си пием кафето  newsm78 С тия колички, къде ще се съберем, не знам... Трябва да е широко и не много посещавано заведение, за да не е много задимено. Ох, нищо не се сещам, дайте идеи...
٠•● Dega ●•٠, в понеделник бяхме в Кауфландския магазин за обувки, имаше много сладки неща и качествени, но за това, как се закопчават и дали ще има като за вас не мога да кажа. По принцип поддържат номерация. Аз купих от Слънчо едни, колкото да не е без хич, защото са симпатични,  но са от изкуствена кожа, ама за 21лв. толкоз! Все се заричам нищо изкуствено да не й купувам, обаче като няма лев, боса ли да ходи? Но за дрехите съм категорична, само естествени материи!
Относно домашното мляко,  също си е рисковано, защото е непроверено, как го доят, колко са мръсни кравите и съдовете, в които го съхраняват, отделен въпрос е маслеността. Затова и аз предпочитам АМ, но как ще се оправяме с финансите не знам... Като мине още някой месец, пак ще пробваме да яде кисело мляко, поне по малко, но до към 2 годинки мисля да си й давам АМ, живот и здраве (и пари)  Grinning
Ще следя за срещата!!! Бай  Hug

# 310
Честит първи сняг мамчета.
Аз съм от скоро в темичката ви , но ще се радвам ако ме поканите на събирането ви. Hug

# 311
Лелееееееееееее и в Търговище ли имате сняг - и тук също има.
Честито!
Днес ще се украсява!
 madnoel People Santa Close-mas:
B_RaiA_T, ще те поканим естествено, ама давай предложения за място където можем да се съберем с бебета и деца, да не е опушено и т.н., че ще я закъсаме - нищо няма да можем да измислим и ще ни се размине срещата.
Няма ли някакъв детски клуб или някакво заведение с детски кът в Т-ще - май само барове има  Tired

# 312
Честит първи сняг и от мен! Да ни донесе плодородна година!  Nature Snowman
Аз не исках да вали точно тази седмица. Все още нашият етаж е наред по график да чисти снега пред входа на блока и наоколо  Mr. Green Не можеше ли да завали другата седмица  Confused Пък с какво ще го ринем, идея нямам, с решетъчната лъжица от кухнята  hahaha newsm78
А за събирането, на бряста до нас има пенсионерски клуб  Laughing Laughing Laughing

# 313
Снега е тук и вече си личи ,че наближава Коледа Heart Eyes
За срещата,където кажете,нямам претенции.Ще бъда без малката,защото с нея вече стана невъзможно да се ходи по такива места GrinningТака крещиииии,а хората така лошо ме гледат ooooh!А и покрай всички грипове и разни други болести,избягвам да я водя по места с много хора.
Сутринта като и показах снега,зяпна и такава учудена физиономия направи ShockedЕдва ли помни от миналата година снега.По-късно мисля да я изкарам на вън и да го пробва,да се отъркаля едно хубаво Mr. Green

# 314
И ние си имаме сняг тук във Варна - направо невероятно. Тук са ми много смешни - като навали 10-20 см. сняг и обявяват бедствено положение. А ако падне нормалният сняг за Търговище, сигурно направо ще се гръмнат.  Laughing
Това за събирането е страхотна идея, ако дотогава сме си дошли, с удоволствие ще се включа. Само че без змейовете - с тях съм направо заникъде. Пък и нали ще си имам баба да гледа внучетата.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт