Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 345
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • до една звездичка
Честит първи сняг и от нас! Зимата най-после дойде!

И да се похвалим, че днес купихме ботушки от Дайхман. Е, не са ми много по вкуса, но бяха единствените, които ни ставаха и като номер и като модел. Tired Отиват ни и на цвета на якето. Flutter Пък и Стела очевидно си ги хареса самичка също, защото не искаше да мери други. Stop A цената им е добра - 20 лв.; аз лично харесах едни други, от 80 лв., но тях оставих за по-нататък... Crossing Arms

Ето и един фотос, да ви ги представим:

А за място за среща, аз също съм си мислила често напоследък, че в Търговище просто няма такова място - където да можеш да седнеш да пийнеш, или хапнеш, да не се пуши, децата да се забавляват на воля, а пък за аниматори да не говорим! Crazy Явно никой не е бил достатъчно "луд", за да инвестира в забавлението на децата. Close Което е супер жалко, ако имаше, през зимата сигурно всеки ден щяхме да сме там. Thinking

# 316
Честит първи сняг и от нас, голяма радост днес със Елито. Излизахме два пъти да играе, а сега я е обзел един страх че през нощта ще се стопи и постоянно гледа навън  Laughing не мога да й обясня. Ботуши й купих от магазина за конфискувани стоки 13лв. бели и много сладки на външен вид. А и тя няма да ги носи кой знае колко, все пак градината й е точно срещу дома, а догодина вече няма да й стават.
Виждам че сте обсъждали и елхите. Ние имаме изкуствена вече 3 г. си я ползваме. Този път момиченцето ми активно участва в украсяването й. От страни като я гледах даже изглеждаше много сериозна досущ като голям човек вършещ работа.
А малкото ми човече е вече на 7 мес. и е 8,250 кг и 69 см. още се кърмим (надявам се да продължи още дълго), захранваме се и мисля другата седмица вече да опитаме и месо
Марипоса аз като ще квася кисело мляко първо обезмаслявам прясното (държа го една нощ в хладилника и му махам каймака от който после си бия масло) и така киселото мляко е нискомаслено
За среща и аз не се сещам къде на тая зима, навсякъде е задимено и тясно

# 317
                                                 Привет градски   Hug

Честит Първи сняг и от нас
!!!

Оф , аз си го казах и преди , обичам снега , ама зад прозореца  Wink  .  Студеното време ме побърква направо   Close  .

Дега   честити Ви ботушки   bouquet   .  Извини ме за глупавия въпрос      Embarassed     , но веднага след твоя пост влязох в  google  да видя за Дайхман .  Та въпросът ми е от къде ги взехте  и  лесно ли се обуват?  В смисъл стъпалото може ли безпроблемно да влезе  , широко ли е ботушчето    Embarassed  . Охххх  , не мога да намеря точните думи  ooooh!   . Дано си ме разбрала   Hug  .  Ох  и друго имах да питам , но ми изчезна мисълта до като пиша   Embarassed   . Като се сетя , пак  Blush  .

На Преслава снега й го показах от прозореца.  Няма начин с летни обувки да я изкарам на вън . Обаче , реакция Нулева , въобще не го отрази   Joy  .   Ще видим като я изведа   Mr. Green  .

eli_su    , пожелавам ти колкото можеш , повече да кърмиш   Hug   . 

Аз кърмих почти до  9-я месец , просто тогава ми спря кърмата.  Иначе бих продължила , въпреки проблемите , които имах  .......... Нооо , това е друга тема вече.

# 318
  • до една звездичка
 ...  В смисъл стъпалото може ли безпроблемно да влезе  , широко ли е ботушчето    Embarassed  . Охххх  , не мога да намеря точните думи  ooooh!   . Дано си ме разбрала   Hug  .... 
Да, много добре те разбрах, защото и аз точно такива търсех.
Лесно се обуват, да. Просто дръпвам от двете стани ботушчето и крачето и "потъва" навътре.
Което досега не ми се беше случвало с никои обувки. Tired

# 319
٠•● Dega ●•٠ ,  благодаря ти за отговора    bouquet  .

# 320
Здравейте, мами!
Сефтосахме вчера и ние снега, ето ви малко снимки от "Мими и първия сняг"  Grinning

Украсихме и в къщи, ще кача снимки в албумчето. Мимка много се радва на снега, пипа го, маза се по лицето, яде го, рови, изобщо, изследва го отвсякъде  Simple Smile С батко си повече ми пречиха, отколкото помагаха за украсата, защото се ровиха в гирляндите, търкаляха топките, преровиха и рахвърляха всичко, но като прибрахме и изчистихме пораженията се получи добре. Тази година не сме купували никакви украси, но за Мимка всички са нови. Вечерта се загледа и й хареса, каза, че било Джи-джи, за нея това значи нещо хубаво. Ходи от едно на друго и вика "Хи". Ще украсяваме още, но полека-полека. Не успявам всичко наведнъж.Все пак настроението вече го има и у дома, печката гори, всички сме си в къщи и е супер!  Praynig
Миналата година по Нова Година нали говориха по ТВ за това, кой какво си е обещал и дали го е изпълнил. Аз тогава си обещах нещо за тази година и  мисля, че го изпълних, но няма да бързам да ви казвам, трябва да мине годината, за да се каже, че съм си изпълнила обещанието!  Naughty
Хайде хубав, бял, весел и уютен ден на всички!    love001

# 321
Дега, много са сладурски ботушките!
Ние нашата елха я украсихме в началото на месеца, предоставих тази задачка изцяло на бате Дани. Добре се справи детето.
Днес и аз водих Сиска да види снега, радва му се, нарочно пада в него, но бързо се умори.

# 322
Добро утро, мацки! Днес подранихме, така че, кафето от мен:

Dandi , сложи някоя снимчица на елхичката ви, да й се порадваме!  Praynig
eli_su, и аз те поздравявам за кърменето!   bouquet Мойта Мимка още суче вечер, но вече не й е достатъчно и затова й даваме АМ. До 1 годинка го докарахме и много се радвам. Наистина има значение. 2 пъти ми е правила температури, но всичко мина за 2 дни и само с хомеопатични лекарства, дори почти без температуропонижаващи. Само се пребори детето. Дано и за в бъдеще да е така!
٠•● Dega ●•٠ , какви аниматори, какво нещо, в Търговище! Та ние сме почти на предпоследно място по всякакъв вид развитие в страната!  Sad Такъв хубав град, ама хората са голяма мешаница и от толкова много индивидуализъм и нетолерантност нищо не можем да съградим както трябва и докрай! Ама да не се впускам сега в сутрешно фолософстване!  newsm78  Освен в някой пенсионерски клуб да се съберем, ще ни се зарадват   Laughing Laughing Ние почти не ходим по кръчми и не мога нищо да предложа, просто не знам къде как е. В това новото Галиано, ми се вижда широчко, обаче е и скъпичко и пълничко. Хайде, няма ли по-запознати, предложете нещо!  newsm78

# 323
  • София
Добро утро и от нас  Hug

Честит ви сняг! Поне дечицата да му се порадват  Heart Eyes. Тук само прехвърчаха малко снежинки и Криси е супер разочарована  Rolling Eyes. Само обира снега от колите, за да си прави снежни топки  Crazy

Ето още малко Коледно настроение от нас

За среща няма да можем да се включим - няма да си идваме  Cry
Но това със заведенията си е голям проблем. Ще ме извиняват пушачите, но много трудно се намира и тук заведение, което да не е задимено и да има наистина отделна зала за непушачи. По клубове още не съм водила Любчо, но някак покрай тия болести не смея - знам ли какви деца са завели. А и то време не остава от тичане по задачи  едно кафе да седна да изпия Crossing Arms

После пак ще пиша, че докато си напиша всичко ще стане обяд  Crazy

# 324
Ехоооооооооооооооооооооо
 santa2 santa2 santa2

# 325
Чаках ви, чаках ви, ама накрая ще ви изпреваря и ще ви пусна по 1 кафенце!
Пак се загубихте, я да се събудите малко!  blahblah Хайде, малко дрън, дрън, че много скучно стана!

При нас нищо ново. Стоим си у дома, а и днес пак е навалял сняг. Много е хубаво през прозореца да го гледаш! Мима се катери навсякъде и по всичко, дърпа, събаря, пада, май тя е момчето от двете ми деца  Grinning Все ми сменя каналите на телевизора, вече се чудя къде да крия дистанционните, телефоните и всякакви такива неща от "бебешки интерес".  #Crazy На всичкото отгоре, от една седмица будуваме по 2-3 часа нощем, подкарали са я 3 зъба и не може да спи. Сменяме се с баща й кой да играе с нея. Вече ходя като таласъм  smile3511
Хайде, пишете по нещичко, че да се разсеем малко! Докъде стигнахте с Коледата? Видях много хубави украски в албумчето със снимките. Ще си крада идейки!Ама днес нещо не ми е коледно, ами заспало!

# 326
LaMariposa, Далия вече повече от месец има такива нощни ставания.Чакаме 2 кучешки зъба,та за това ConfusedОт вчера започнах да и давам дормикинд за спокоен сън,но той действа с натрупване и ще побудуваме още няколко нощи докато има резултат.
За катеренето,още не се е сетила Grinning,но за телевизора става война.Постоянно го изключва ooooh!Като казах телевизор,да ви се изфукам Wink Мойто мило спечели 32 инчoва плазма newsm44.Надявам се до нова година да ни я доставят.Още не мога да повярвам на късмета ни.Но така е в живота,едно печелиш,друго губиш WinkТрябва да има равновесие.Скоро го съкратиха,а сега плазмата Party
А ще има ли среща? И ако да,дайте да решим кога.
InaD , тази къщичка ти ли я прави?Защото е разкошна и ми иде да я излапам Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 19:06 от mimoletka

# 327
  • София
Добро утроооо  Hug
Ама къде се изгубихте всички, хайде бързо на кафето, докато не се е събудил малкия змей  Mr. Green

mimoletka честито! Със здраве да си го гледате, а и в друга посока да заработи късмета Wink

Ох с това катерене  ooooh!. Елхата не представлява никакъв интерес и за мое щастие си стои непипвана, обаче само да мерне свободен стола на кака си тича отгоре  ooooh!. После следва качване на масата... Оня ден така падна от леглото  ooooh!. Криси изобщо не се е катерела, а сега...

Мимка пиши има ли ефект този Дормикинд. Аз все си ходя като таласъмче  Tired. Как не се укроти да спи това дете  Crossing Arms. Него май са го започнали втори кътници, че все нещо там пъха пръстите и дъвче. Толкова назад обаче не успявам да видя, а да бръкна с пръст не ми дава.

Снощи за първи път го оставихме да заспива сам в леглото си. Не плака, а така жално хленчеше и хлипаше  Confused. Едва съм издържала да не го взема, ама мисля му е време вече да не заспива на ръце... Не че после пак не се гушкахме и приспивахме още 4-5 пъти  Crazy

Къщичката е мое дело  Rolling Eyes. Искаше ми се да е повечко украсена, но не ми стигна търпението... А по празниците се надявам да я хапнем, въпреки че отсега си знам, че Криси няма да дава  Crazy

И при нас тази нощ е побеляло. Много ми е интересно Любчо какво ще прави на снега - ще разказвам после  Peace

Хайде стига, че пак много се разписах  Crazy
Пишете по-честичко  Peace

# 328
Мимолетка, като мине още някой ден, кажи дали има ефект Дормикинда, че вече не издържам. Честит ви късмет и дано да е на късмет и за в бъдеще! Сега имате голяма нужда от него и от сърце ви го пожелавам  Hug

Ина, аз не смеех да си призная, че и ние още на ръце се приспиваме, аз сядам и я гушвам, но вече ми се изкриви гръбнака. Все още е абсурд да заспи сама, тя не хленчи, а реве като магаре и то много дълго. Пробвахме веднъж, но след много рев се отказах, не искам да я тормозя. Сякаш ми казва "Мамо, защо точно сега реши да не ме гушкаш?Какво лошо съм направила?" Много е гадно!  Praynig Дано по-скоро се очовечи, да разбира малко повече. Явно и ние сме като вас. Колко време вече, откак се е родила, почти не съм спала нормално, но няма как. Да са ни здравички, другото ще мине!  Hug
Къщичката е страхотна, браво! Аз тази година ще глезя повече таткото и баткото с вкуснотийки, а догодина вече Мимка ще разбира повече и тогава ще се впускам в такива творчества. На мъжете не им пука толкова за естетиката, важното е да има ядене!   chef
Мерси за кафенцето и хубав ден, момичета!  Hug  bouquet

# 329
Добро утро момичета,  Tired  трябва да стягам багаж, а така ме мързииииииииииииииииииииии -хахаха станах известна май с мързела си.
К'во стана срещички ууууууууу аааааааааа - нещо ще има ли  Rolling Eyes
Хайде, че иначе ще ви обикалям по домовете  Mr. Green
Като гледам как сте украсили, че и като знам някои как готвят мамоууууууууууууууууууу    Crazy
Марипоса пази се най - вече ти, че си ми комшу  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт