Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 340
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • София
LaMariposa ти не смееш да споделиш, а аз направо трябва да съм потънала в дън зема от срам вече с това моето дърто магаре  Mr. Green. Вече ме вземат на майтап с това сукане и приспиване Rolling Eyes Вече почти не практикувам приспиване седнала - то ни ръце, ни кръст са ми останали  Tired. И вечер и нощем го гушвам и лягам до него. Той си суче, а аз понякога и преди него заспивам  Crazy Снощи имам спомен, че се опитвах да го местя на 3 пъти в леглото му и докато го оставя той пак се размрънква  ooooh!, е накрая се предадох и спахме заедно  Whistling
За здравето и аз така казвам  Peace А все някой ден ще пораснат и ще спрат да се будят. Само че тогава ще си спомняме с умиление какви са били сладури  baby_neutral

Стефи не ми напомняй за багажи, че и аз ще трябва да приготвям съвсем скоро  Sick
Леко пътуване  Peace

# 331
Да ви кажа за дормикинд.При нас действа,давала съм го и преди.Но  има видим ефект след около  седмица.Аз и давам паралелно с него и дентокинд и наистина съм доволна PeaceДо сега всички зъбки излязоха по терличи,но бях спряла да и давам хапчетата и  smile3514 .Вече 3 ден давам дормикинд и определено е по-спокойна нощем.Но на някои дечица не действат,явно си е до организъм.Вечер преди лягане,избягвам да играя с нея,за да не я превъзбуждам и като усетя,че мрънка-в леглото.На ръце никога не съм я приспивала.Просто я оставям в леглото и си отивам в другата стая.От 6 месец спи и в отделна стая и тя си свикна.Като я оставям пореве 5 минути и заспива или си пее приспивна песничка ,някаква си нейна и   sleepuu Та това е одата за нейното спане.Всеки момент ще избият зъбките и ще си отдъхна :whistleПредложете дата за среща lalalalaМамите,които не са от града,кога се прибирате на наша земя?

# 332
Здравейте момичета! Аз всеки ден ви чета, но нещо нямам настроение да пиша!
Да ви почерпя една вкусотийка която направих днес!
http://vavan.snimka.bg/details/pleta4ka.219246.16464454

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 16:45 от van4eto_02

# 333
ООО, Стефи, с удоволствие, заповядай, ми то нямам против и у нас да си спретнем срещичка, но трудно ще се съберем!
Обаче по една по две мога да ви посрещам.И без това ми е скучно!
Инче, и ние си посукваме от време на време. Мимка си спи в нейната стая също от 6 месеца, обаче не може да заспива сама. Само през първите 2 месеца го правеше и като започна после да си върти главата и да се оглежда, не минаваше без гушкане. Въпрос на нервна система е лесното или трудното заспиване. Синковеца беше като Дали, заспиваше сам без проблеми, ама сега  #Crazy
Мимолетке май и аз ще ги пробвам, утре ще пратим тати да купи. Малко ще е махмурлия, че тази вечер имат банкет на фирмата на Белия Кон и сигурно ще се прибере сутринта  cheers
А бе, мамо Ванче, ти защо ни изкушаваш така? Я сподели бързо какво си набъркала в това торте?!   chef
Приятня вечер, момичета! И аз чакам да кажете за срещата нещо!

# 334
                    Ехоооо    ,    здрасти мацки - градски    Hug   

Ванче  , спри се  , стига ни изкушава     Mr. Green  , ама стига с тези вкусотии  Hug    .

Преслава спи в кошарка в нашата стая още от както се е родила .  Проблеми със съня сме нямали , като изключа първите 3-4 месеца , като имаше колики .  Оххх , тогава си беше АД  Mr. Green   .  След това , обаче , си знае - баня , вечеря и сънче  Simple Smile  . Не , че веднага заспива , напротив , и сега си имаме моменти , когато се събужда през нощта или не й се спи и тогава я вземам за около 5 мин.  да я успокоя и обратно в кошарката.

Днес да Ви разправям случка  Mr. Green   : понеже още не съм я извеждала в снега , реших, че днес е момента да я запозная със снежното царство  Laughing  .   Излязох и нагребах сняг от вън  и й го дадох . Малееее  , ей нЕма такъв рев , братче  ooooh!  .  Голям студ , не смее да се доближи  .  Сложих й го в една кутийка от храна  и елате да видите , за какво разнасяне става въпрос    Joy   . Изчезна й страха .  После снега естествено се разтопи и се разтече и се намокрихме , но си падна веселба   Grinning   .

За среща , аз пасувам .  С   Дзверо никъде не щЪ да излизам  Crossing Arms   .  Ядох й попарата по магазините и повече НЕ .   Просто ако я взема , няма сила , която да я прибере после   hahaha       Joy     .   Това го казвам съвсем сериозно   Rolling Eyes   . 

Стеф  да знаеш , че двете сме си дружки в мързелуването   Embarassed     Mr. Green    Joy   . 

Офф , много  "дълбока"  станах   Mr. Green  . 

# 335
Здравейте отново мами, това торте както го наричате се казва Жаднта клугерка и повярвайте ми наистина е жадна изпи ми един литър млекце, ама резултата е супер. Научих тази рецепта в Родопите, едно молко лирически отклонение, че съм влюбена в Родопа планина и месната кухня, та научих тази и други рецептички от свекървата на една моя колежка от университета, която е родом от с. Баните.
Рецептата е следната:
5 яйца; 1 чаша брашно; половин чаша олио; 1 пакетче бакпулвер: 1 ванилия; 1 чаша захар - това е за блата, разбиваш всичко с миксера;
когато блата е готов го заливаш с възварени 3 чаши мляко с 1 чаша захар, набучваш блата хубаво с вилицата и заливаш с млякото, може да не чакаш блата да изстине;
за крема: 1 чаша мляко + 3 лъжици захар + 2 лъжици брашно - според мен може да сложете още мляко или водица да стане крема повече;
когато намажете крема поръсвате с орехчета и шоколадови пръчки или каквото имате
Пробвайте става бързо а вкуса е невероятен.
Пък миналата седмица правих дърпана баница, ама нея забравих да я снимам, но другата седмица ще сми си на село и такива неща съм запланувала да правя, но като са готови ще ви се похваля!
А сега отивам да правя пюренцата на Ники, че да имаме да хапваме няколко дена, до следващата серия!

# 336
Лелеееееее, никога повече няма да изляза никъде с т'ва дете - то ад беееееееееееееееееееееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Решавам аз да ходим в мола, че там има тоя Дайхман, да купувам ботуши и то т'ва аборигенче кат почна братче - няма спирка  Tired
Не виждало хора все едно.
Кат се закучи на ескалатора и само нагоре - надолу като ненормалните - сигурно 20 - 30 пъти се качихме и слязохме, при всеки мой опит да го махна оттам следва яко рев, лягане на земята, приритване с крака и бой по мойта куха глава  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Как да е след 30 - тия път се отказа, влязохме - ми то не даде една обувка да му премеря беееееееееееееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Как имаше други деца стояха - мойто, се едно си пуснал орангутан.
Нищо не купихме (само един глупав фенер, щото се тръшна за него и от толко театралничене чак се прасна в един ръб, хората взеха да ме гледат странно, та му го купих - не питайте как го пусна за 3 секунди, да го маркира момичето на касата  Tired )
Трябваше да отида до банката и понеже няма на кого да го оставя за 5 мин.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out пак с него. Там си теглиш номер с реда, който идва след цяла вечност  Tired през туй време мойто взе всички флаери, дето са си подредили на едни стелажи и раздаде на всички хора, после мина и си ги поиска обратно, ако някой беше хвърлил неговия, му се караше, все едно му е изял манджата  Tired
Дойде ни реда минахме и ИЗНЕНАДААААААаааааааа, той не иска да си ходим  Stop Stop Stop
Обърсах пода на ДСК с него, отнесох и някои подмятания, ама майната им да дойдат те да го изкарат оттам  Tired
Вече плувнала в пот се прибирам едвам едвам, а туй ми се хили и ме гушка, все еднооооо    Tired Tired Tired

Сори за лиричното отклонение, ама то е защото съм с отклонения вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Та мисълта ми е, ако няма заведение с бардак (детски кът  Mr. Green ) и аз никъде не тръгвам с мойто маймунче.
А в Марипосината къща ще отида на гости като ми преведат майчинството, да имам пари да плащам счупените и подпалените вещи  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Айде бай бай от мен    Hug Hug Hug

# 337
Добро утро мами, то вече Добър ден,ама карай!
Стефи, не бой се бе душа, шъ гу вържим за радиатора, да не шава много много.  Joy Grinning И ще пуснем Мима да го утешава, тман две урангутанчета  Mr. Green Ох, съчувствам ти, наистина. И мойта щерка се опитва да ми продава такива мурафети, ама да видим!  newsm78
Ванюш, много хубаво звучи калугерката, някой път ще пробвам, те мойте са всеядни, и да стане и да не стане пак ще го изядат  Twisted Evil Да снимаш и другите работи и да ги покажеш! Има и такава темичка за готвене и снимане, ма не знам сега къде точно беше. Похвали се и там!  Peace Hug
Хайде, стойте на топло, че вънка не  е за хора, само мечките на Кока-колата се виждат  hahaha

# 338
  • до една звездичка
Да се запиша и аз: вчера направих едно дълго пътешествие до София и обратно и на финала бях се смахнала от умора. Хубавото е, че Стела беше слушала много баба си, за което беше възнаградена подобаващо. Laughing

А иначе - имаме си шейничка и излизаме вече втори път с нея. Стела и се кефи много, лошото е, че не търпи просто да я дърпам, а настоява да бягам, а тя отзад ми подвиква: "дий, конче, дий!" Crazy

Стефи, твоите магазинни преживявания сме ги имали и ние. Особено момента с чекирането на стоката. Вече обаче я научих и просто и казвам: Дай, мамо, сокчето на леличката да напарви "бийп" (тука пищя драматично Laughing) - няма как, поне само едната от двете ни да се излага. Двете идваме нанагорно. Crossing Arms

# 339
  • София
Зравейте и от нас  Hug
Днес такова успиване направихме... до 10 не ми се беше случвало скоро да спя  Crazy
Снощи на мен не ми мина номера да го сложа да заспива сам  Crossing Arms. Като ме вижда мен и той реве като магаре, става, иска да се прекатури през решетката  ooooh!. Ама като нямаме друга стая кой знае кога ще се научи... Криси и тя заспиваше сама - нея на ръце изобщо не съм я приспивала, ама сега ми се връща  Rolling Eyes

Ванче - звучи супер лесно. Да видим кога ще се наканя и аз да им направя, че напоследък гледам все по бързата процедура да ги минавам  Rolling Eyes. Нещо не ми се задържа в кухнята със сложни и завъртяни манджи  Embarassed

Стефи знам, че не ти е било изобщо смешно, но доста весело изглежда отстрани и както си го разказала... развесели ме  Mr. Green

Дега - за един ден толкова път и точно сега около Коледа в най-голямата лудница си е направо убийствено... А театъра с бийпкането на касата и аз го играя  Mr. Green

Май и днес ще се наложи да ходим по студа с мечките  Wink. Трябва да потърсим подарък за Коледното тържество на Криси - мърморих, че в последния момент си теглят на кого ще подаряват, ама кой ли да ме чуе  Whistling

# 340
  • до една звездичка
Днес такова успиване направихме... до 10 не ми се беше случвало скоро да спя  Crazy

Аз пък, да се похваля ли, не знам, ама от доста време насам Стела не става сутрин преди 9! Аз - с нея. Embarassed Което не е толкова зле, ако не броим, че следобяд заспива към 14:30-15:00, а вечер - около 23:00. Но, като цяло, не се оплаквам. Най-вече заради сутрешното ставане, аз мразя да ставам рано и този режим ми допада. Crossing Arms

# 341
Мамчета я кажете, кога започнахте да давате краве масло, аз мисля, че е рано, но чета тук във форума рецепти за каши и пюрета и там пише, за пюре с картофки, зелен боб, морковки, малко лук и накрая чисто масло, за бебе след 6 месечна възраст.
Моля споделете опита си!

# 342
Ванче, като правило е въвеждането на кравето масло в периода 8 - 12 месец.
Аз лично почнах да го добавям в храната около 7 или 8 месец, не мога точно да си спомня.
До тогава рафинирано разстително масло, че е по - лесно смилаемо  Peace
Мазнините в храната са полезни и трябва да се добавят.

# 343
van4eto_02 аз започнах да слагам краве масло(Президент) още в началото на захранването по съвет на пидито.

# 344
  • до една звездичка
Масло Президент слагах в попарата от 7-ми месец.

Общи условия

Активация на акаунт