Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 332
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря Ви момичета, Стефи какво разстително масло слагаше - сланчогледово или нещо друго?

# 346
Аз слагах слънчогледово, но може и друго ако ползвате (царевично и т.н.)
 Hug Hug Hug

# 347
Здравейте, мамички!
Затрупа ни снега, а днес и суграшица валя, от проклетия  Mr. Green
Аз така като гледам, май ще е по-добре да се срещнем без диванетата, та да се наприказваме на спокойствие, и да се разтоварим малко  newsm78 Какво ще кажете? Само че аз мога да се измъкна без нея само ако баща й си е у дома, т.е.трябва да е неработен ден... newsm78 Кажете какво мислите?

Ванче, и аз слагах слънчогледово, мисля дп 9 месец!

Хайде чао, да хапнем, докато спи дзверо  #Crazy   Praynig Hug

# 348
Аз съм за среща без децата.
Някой от почивните дни.
Кажете само датата и ще се наклюкарим Яко  Hug

# 349
  • София
Здравейте момичета  Hug

Да се включа набързо, че нещо няма време тези дни....

Ванче в началото ползвах по малко зехтин студено пресован. Царевично и рапично също може да ползваш  Peace. Масло на 8 месеца съм дала за първи път в качамак  Peace. Попара малко по-късно въведох. Внимавай какво масло обаче слагаш, защото масово по пакетчетата като се зачетеш пише напр. 30% растителни мазнини/маргарин или намалено съдържание на мазнини... Президент си е ОК, но от българските трудно се намира  Crossing Arms

Има някаква малка вероятност да си дойдем и ние по Нова година, но да не обещавам.

# 350
Ние вече сме си в Търговище, прибрахме се в неделя с влака. Малката подивя и изпогази всички в купето, на всичкото отгоре влакът стоя 1 час на Синдел, заради друг, заседнал пред него влак.  Embarassed
Днес мисля да ход на "лов" за подаръци за бабите и дядовците, свекърва ми не е на работа и ще гледа децата, а Коледа почти дойде вече, няма за кога да отлагам. 

# 351
  • София
Здравейте  Hug

Пак изчезнахте всички  Rolling Eyes
Голяма подготовка кипи май за Коледа Wink

Любчо взе че заспа, а трябваше да ходим да вършим работа, докато кака е на училище Whistling.
Мъжете в тая къща само ми провалят плановете  Crossing Arms

Утре по обяд и ние тръгваме на път, но първо отиваме при свекърва ми. Живот и здраве по Нова година ще си дойдем и в Търговище.
Ех, това събиране и мъкнене на багажи и на мен много ми тежи  Rolling Eyes. Стефи, дай да правим партия  Mr. Green

Данди, голямо приключение са тези влакове. Малкия още не съм го качвала, засега стои много мирно в столчето си в колата. Е, ако пътуваме по-далеч и на него му писва да стои на едно място и се размрънква, но не се оплаквам.

# 352
Добрутро, булки! Как сме? Шетаме ли?   chef
Аз хич не съм по шетането, пък и като сме все сами по празниците ми се убива мерака. Ще си наготвим нещо, както всеки ден, щото за друго пари няма, а и село няма, че да ни донесат...и такаааа.
Ама да не ви вгорчавам празниците с мойто кофти настроение. Трябва вече да сте ми свикнали, аз съм Везни и в рамките на 1 час мога да скачам от едната до другата крайност в настроенията, зависи какви мисли ми се въртят в главата.

Хайде разкажете, какво меню сте замислили? Аз вероятно ще правя тиквеник, баклава (всяка година правя, защото много ги обичаме), питка за бъдни вечер,  чушки, пълнени с боб, ще си сварим ошаф, житце и такива традиционни неща. На самата Коледа исках да правя капама, но нито зеле имам, нито месо, нито в какво да го сготвя, така че вероятно ще бъде нещо обикновено като пиле с картофи   Sad Така, че от мен нищо много интересно. Пишете вие, че поне да си помечтаем! И Коледни сладки се отказах да правя, няма да имам време, с тази малката, дето всичко дърпа, сваля и шета, просто нямам нерви да се захващам със сладки  Tired Tired
Мимолетка, направи ли щолена и рафаелките, станаха ли? Пиши рецепта. Като има лев някой път и аз искам да се пробвам, че са ми любими. А за щолена, нямам голям мерак, за мене си е обикновен кекс с малко джунджурийки вътре. Но всеки си има предпочитания!
Ами, това е от мен, пишете да четем, че умирам от еднообразие!  Praynig Hug  bouquet

# 353
Пак се загубихте всички! Да, де, разбираемо е, все пак, празник наближава! Как ми се иска да надникна сега в къщите на хората и да гледам трескавата подготовка на домакините, грейналите в очакване и мечти детски очички... Хубав празник! Надявам се всички да го изкарате много топло, уютно и весело с хората, които най-много обичате!
Хайде по кафенце! То май сама ще си го пия, но нищо!

# 354
Не си сама - и аз съм тука  Crazy
В Т-ще сме си, но сме болни и аз и Филип - ужас - дано не се наложи да му давам антибиотик.
Чакам утрешния ден с нетърпение - много го обичам.
 Hug Hug Hug

# 355
Дзак  food010 Тия дни ми е малко натоварена програмата,че не мога да се вмъкна тук.Малко и в болница бях,но вървя към подобрение WinkВ гинекология бях и тук е момента да изразя възхищението си от отношение на лекари и сестри Grinning Не мога да повярвам,че точно аз казвам това,имайки в предвид как и не исках да чуя за тук.Всички бяха толкова мили и внимателни...абе думи нямам.Особено д-р Скорчева PeaceНевероятен човек е Heart Eyes

Малката ме вика,когато мога пак ще пиша Hug

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 13:12 от mimoletka

# 356
Стефи, от какво сте болни бе? Я бързо да се оправяте! Утре е такъв хубав празник, дано да сте по-добре!  Praynig Hug

Мимолетка, надявам се, че не е нещо сериозно! Учудвам се от думите ти, толкова сме говорили на тази тема за отношението в болницата, явно са се променили! Ако наистина е така, това много ме радва!

Момичета, кофти е да се разболявате, стискам палци за бързо оздравяване и за много весело изкарване на празниците! И на мен са ми любими!  Praynig Hug newsm10

А, и още нещо, днес успях да спартосам едни сладки. Казват се ПЪРВА ЦЕЛУВКА и са много вкусни  chef за първи път ги правя, но ги помня от детството си и много ги харесвам! Снимка ще ви пусна утре! Хайде бай, че ми се спи! И утре всички да пращят от здраве!!!    bouquet

# 357
Добро утро на всички мами и малките Ви съкровища.  Hug

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!

# 358

# 359
Честита Коледа, нека с раждането на Спасителя се роди и добрина в сърцата ни и помислите и делата ни бъдат по мъдри през новата година!

Общи условия

Активация на акаунт