Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 329
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!!! НЕКА Е ЗА ДОБРО!!!

# 361
                                              Честита Коледа!!!
        Нека радост и щастие като сняг в дома ви да валят и нека с весел звън камбаните да възвестят ,че безбройни чудеса за вас и вашето семейство ще завалят …и нека в този светъл ден до вас достигнат моите пожелания,за здраве, щастие, добър късмет и кошница със сбъднати желания!!!
   bouquet Grinning

# 362
Честито Рождество!

# 363
Почерпете се за мое здраве!!!

# 364
  • до една звездичка
stefinka, черпим се и ти честитим! Hug
Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!  bouquet

# 365
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СТЕФИ!!! ДА ТИ Е ЖИВО ИМЕТО И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО НОСИШ!  bouquet

# 366
  • София
Честито Рождество и от нас!

Стефи честит имен ден! Да сте много здрави, стига с тия болести!

LaMariposa чакаме снимка на първите целувки  Rolling Eyes

mimoletka бързо оздравяване. Добре е че са се постарали с отношение, дано и с лечението са се справили  Peace

Ето и малко снимки от нашата скромна Бъдни вечер и Коледа http://vkamburova.multiply.com/photos/album/19/19

# 367
Честит имен ден, Стефи! Да ти е живо и здраво името!
InaD , много ви е хубава елхата - сигурно сте слушкали цяла година и Дядо Коледа е бил доста щедър Hug
Ние винаги посрещаме Коледа на село, защото там е запазена една много мила традиция - на Бъдни вечер минават коледари, пеят и благославят всяко християнско семейство. Момчетата са доста гръмогласни (така и трябва Wink), та Део малко се шашардиса отначало, но като цяло се държа мъжки. От сега му запазиха място в дружината Joy

# 368
Здравейте, момичета, Весела Коледа!!! Приемате ли една съгражданка, която живее по принцип в Сф, но се очертава следващите месеци да съм тук с децата  Simple Smile Каката ходи в ЦДГ "Слънце" от септември. С малката ще се гледаме още година. Живея близо до Стария бряст.
 Малко съм изостанала с новостите тук, ако може да ми кажете от кой фризьорски салон сте доволни и има ли солариум някъде  Rolling Eyes
Весело посрещане на Новата година от нас  Hug

# 369
Добре дошла  tony1166  Hug Честита Коледа и на теб  Grinning.Аз също живея близо до стария бряст към борово око така, че може да се видим някой път стига времето да позволява.Солариум, мисля че трябва да има на варошата към края на улицата има спа център "Талион" се казва...за други ще попитам.

# 370
Забравих,като гледам няколко неща едновременно да свърша така е  Laughing значи за фризьор много хора са доволни от Илияна ..намира се на центъра зад бар Контеса...то трябва да има табели...аз лично ползвам една фризьорка която се намира много близо до работното ми място,всеки път бързам ...не обичам да чекем или да съм с час защото не знам кога ще имам време за фризьор, защото моята прическа не и трябва много постригване ...поддържам няколко сантиметра коса на главата си  Laughing..мисля че ме разбра...сетих се още едно място където може да има солариум пак на вароша ,само че влизаш във вляво уличката за заведението/едно време се казваше Бизнес Клуб,сега се казва Хаджи Генчовата къща/ и веднага от дясно се пада студио и за маникюр и там траябва да има и солариум...като не ползвам солариум виж как се чудя и аз къде да те пратя...дано някоя от другите майчета тук да е ползвала ,че да те опъти по добре Simple Smile

все забравям да сложа линк за да видите и моята мушмулка..ето я и нея
http://merydit.snimka.bg/baby/veliana.457854.16628375

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 15:38 от merydit

# 371
Весела Коледа и от мен!
Ще си правим ли срещичка, как решихте? Дотук май всички живеят до бряста, да не се цепим от колектива, и ние сме наблизо.  Laughing
За протокола - ходихме с една приятелка в една новооткрита сладкарница до полицията, където има и безплатни съоръжения за игра на малчовците. Мислех да го пробваме и ако ми хареса, да предложа там да е срещата. Много е задимено вътре обаче, не им е добра вентилацията, аз щях да се издуша, какво остава за децата.

# 372
Аз съм за среща Peace...но Dandi,щом казваш че там е било доста задимено..значи не е за нас,много е мъничка още да я подлагам на този дим  Simple Smile

# 373
  • до една звездичка
Малко съм изостанала с новостите тук, ако може да ми кажете от кой фризьорски салон сте доволни и има ли солариум някъде  Rolling Eyes

Приемаме, как да не приемаме! Hug Солариум + добър фризьорски салон има на Раковска, както вече ти е казала merydit. Можеш да комбинираш двете и ще останеш доволна, според мен. Ако искаш тел. на Веселина (фризорката, която работи там, за да се запишеш), кажи, ще ти пратя на лични.

А за срещата - докато се наканим и начудим, май ще минат празниците и ще си заминат момичетата, които не живеят тук. Затова, предлагам да решим на първо място, дали ще се срещнем с децата, или без тях. Ако е втория вариант, опциите са много. Така че - казвайте. Wink

# 374
merydit, Dega, благодаря за инфото   bouquet Ще се разходя към Варошата значи след празниците да огледам къде какво има. И аз съм навита за среща, но ще съм сама или с малката, защото каката през деня е на градина. Но трябва вие да ме водите, че не отдавна не съм ходила по кафета тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт