Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 328
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Ако срещата ще е без децата, преди два дни се видяхме с приятели във Фешън кафето, та там беше много спокойно. Още една идея - уговаряме се да се срещнем някъде на центъра и оттам да си намерим местенце.

# 376
А кога ще е срещата - казвайте, че няма време.
На 31  Rolling Eyes или след НГ?
Аз гласувам за без децата и среща и оттам да се забутваме някъде, да се опушим на спокойствие  Mr. Green
На солариум тук съм ходила само на едно място, ама не знам как да го обясня - от банята, тръгваш към икономиката и там на пътя в кооперацията има мебели НЕОСЕТ - и там има и фитнес и не знам дали има друго, та там има и солариум - останах доволна най - вече от цените - но на други места не знам как е  Hug
Хайде казвайте дата и час - че ще опуснем срещата, а много ми се ходи  Crazy

# 377
  • до една звездичка
И аз съм за без децата. Няма подходящо място и за тях, уви.
Като време - в първите дни след 31-ви.

# 378
На 31-ви едва ли ще е удобно, защото всеки ще се приготвя за НГ, така че остава 30-ти от този месец, т.е. утре. Другият вариант е на 2-ри януари, предполагам на 1-ви всеки ще е запразнил, ще ходи по баби да сурвакат децата, пък и може да няма отворени заведения. На 3-ти пък народа се  изнася, понеже 4-ти е работен ден. Ние може и да останем още ден-два, но останалите неживеещи в Т-ще мами може да си тръгнат.
Какво ще кажете за утре следобяд?
А къде е най-удобното място за среща?

# 379
Да бе ка я забравих Весито/фризьорката/ ooooh!...то даже по добре при нея от колкото при Илияна...но ти си решаваш  Grinning
Момичета на мен утре слетобед ни ми е удобно аз няма да мога да дойда,защото няма да има кой да ми гледа малката ,аз съм съгласна примерно за 2 или 3 януари...но както решите ако повечето са за утре отивайте пък живот и здраве аз ще се включа някой друг път  Grinning

# 380
Добре дошла на tony1166  Hug
За срещата,аз със сигурност ще съм без малката StopА за деня,може и утре и после пак към 2-ри Grinning Тъкмо да се видим със всички Hug

# 381
Здравейте мацки  Grinning Как е предпразничното настроение днес? Peace Измислихте ли менюто за новогодишната трапеза....аз съм в голяма дилема какво от всичкото да е  Grinning  chef...Голям спор падна преди няколко дена ,за това на Коледа прави ли се баница с късмети и на Нова Година кога се яде баницата с късмети?.....Забравих и дали баницата с късмети е български обичай?Аз откакто се помня винаги подобаващо се е празнувала новата година,а от няколко години навлезе от католиците да се празнува и коледата като новата година.В Италия примерно цял живот си празнуват Коледата ,както ние тук Новата година,защото те на нова година си сядат на масата все е едно е обикновенна вечер хапват си и по леглата. Naughty Може би при нас зависи от различните краища на БГ ,ама съгласете се ,че и по новините  в началото  само казваха в коя страна коледа започвали да празнуват и как .Нали все пак имаше Дядо Мраз , а не Дядо Коледа?Не знам какво мислите вие по този въпрос...така че може да го споделите с мен ако желаете Simple Smile
....не че е много важно това ,но излезе че коледата в българия се е празнувала аз откакто съм се родила....а къде ли съм била няколко Thinking години че не я помня  Joy
Хайде оставям ви за сега..днес май временцето ще позволи да се поразходим  Simple Smile

# 382
  • до една звездичка
Голям спор падна преди няколко дена ,за това на Коледа прави ли се баница с късмети и на Нова Година кога се яде баницата с късмети

На Коледа (по-точно на бъдни вечер) се прави питка с пара.
На НГ - баница с късмети.

# 383
Момичета, и аз съм за среща на 2 януари. Е ако успеете и днес, супер, но аз не мога, мъжо е на работа и няма кой да гледа малката.
И понеже всички се чудим какви вкуснотии да правим за празничната вечер, ще отворим още една папка в Албумчето, Празнично преяждане   chef Снимайте си вкуснотиите и ни ги покажете за вдъхновение и стимул  smile3509 photo  food002
Хайде, запрятайте ръкави, снимането и качването на снимки не отнема толкова време, така че никакви оправдания не се приемат!!!  Naughty Ако сте на гости у родители и те ще готвят пак снимайте!    Важното е да е вкусно и празнично   Gift  ura

# 384
В такъв случай да назначим ли за 2-ри срещата? И по кое време ще ви е удобно? Да кажем, 2 часа следобяд на театъра как ви звучи? Или пък по-рано и на друго място? Пишете кога и къде ви е удобно.

# 385
Ех че хубаво беше,браво на това време че позволи днес да се разходим  Peace
LaMariposa ,веднага започвам да снимам и да слагам в албумчето  chef...ще бъде интересно да обменяме опит  Peace
За срещата ако е към 14часа срещата ви някой да си даде на лични номера си аз като тръгна да ви звънна да видя къде сте....защото много не мога да кажа ,че се кърмим и то някой път по различно време...но храня я и идвам при вас  Grinning....хайде няма ли още майчета да се включат....гледам доста хора четат темата ,но не се включват ...хайде престрашете се де ...от един град сме все пак Grinning

# 386
Аз няма да мога сигурно да дойда, защото ще сме 3-4 дни на село и ще се върнем в неделя. Нищо, следващия път, веднъж като се срещнете, след това ще е по-лесна организацията  Peace
Весело посрещане на Новата година  и да не забравите да направите снимки на срещата Hug

# 387
Явно всеки го е обзел треска покрай празника и не му остава време да пише тук  Simple Smile....и срещата може би отпада така като гледам  Thinking...за това ви пожелавам..... Peace
Весело посрещане на новата 2010 година!!И да ви кажа,че старата година отминава,но ето нова се задава.Годината която се задава, с шепите си радост да раздава,да бъде мирна плодовита и за вас да е честита!Нека да живеем лудо и всеки ден да бъде чудо,нека зло под камък спи и по вода да ни върви.Да имаме и шарени торбички,пълни само с парички.И когато дванадесет звъна отекнат в ноща,две стрелки се слеят в една,две години се разминат в един и същи час....усмихнете се на това което имате,усмихнете се и си пожелайте,усмихнете се на новия ден,за новата 2010 година.В този час нека новата година ви прегърне вместо мен,да ви целуне с целувката на младоста и озари пътят ви на едно щастливо бъдеще и нека в новогодишната вечер,под кристалният звън на чашите,се сбъднат всички ваши мечти и желания.Бъдете здрави и честити!Честита Нова 2010 година!
  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 388
Здравейте, момичета! И аз ви пожелавам Весело посрещане на новата и надявам се по-добра 2010 година.
За срещата предлагам да се доуточним на 1 януари, все до вечерта повечето ще успеят да кажат, дали им е удобно и дали ще дойдат. Предложението засега е на 2 януари в 14 часа пред театъра.
tony1166 , жалко, че няма да можеш да дойдеш, щеше да е хубаво да се запознаем!Това не ни е първа среща и в Албумчето вече има снимки от първата такава.
Хайде, до догодина, мами!  bouquet

# 389
Ако съм си тук на 2-ри  ще дойда задължително  Hug
Весело изкарване довечера момичета  Heart Eyes
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт