Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 324
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
И от мен весело изкарване довечера Hug
Меридит,чудесно пожелание  bouquet

# 391
  • до една звездичка
Честита нова година!

Много здраве, щастие, мир и любов в семействата ви, момичета!

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 01:42 от ٠•● Dega ●•٠

# 392
Честита Нова 2010 г.!!!С пожелание за много здраве и късмет през новата година !

# 393
И от мен Честита Нова Година!!!

# 394
Честита нова 2010 година и от мен! 
Да е спорна и благодатна! Да сме здрави и щастливи, а успехът да е винаги с нас!

# 395
Честита нова 2010 година, нека ви донеса само хубави мигове, много здраве, късмет, пари, професионални успехи и много доброта в сърцата ви! Нека бъдем по добри!

# 396
За много години на всички. Нека новата 2010 да ни донесе много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти. 
Няколко дена ме нямаше и сте изписали цели страници и дори до среща сте стигнали. Та остава ли срещата за утре днес никой не е писал за това

# 397
Ако не изникне нещо непредвидено, утре съм на линия. Много ще се радвам да се запознаем. Simple Smile

# 398
Здравейте момичета,аз утре отпадам от срещата защото ,ще имаме гости точно по обяд и няма как да дойда....иначе имах голямо желание да се запозная лично с вас..макар някои да съм ви виждала по нашите улици  Simple Smile/все пак граът ни е малък  Grinning/...но с удоволствие ще се включа на следващата...Да си изкарате хубаво утре..и да направите снимки  Peace
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet

# 399
Здравейте момичета,как е настроението днес след празнично и подготвително за следващите празници  Grinning...Такова променливо време не съм виждала отдавна да вали дъжд с гръмотевици декември месец  Thinking
Какво стана вие уговорихте ли се за срещата ...ще ходите ли?
Така като гледам няма много посещаемост тук в темата от известно време насам.... Thinking...хайде запрятайте ръкави и пишете  Grinning
Сложих няколко снимки и от мен в Празнично преяждане дано ви харесат   chef Peace

# 400
За много години! Да ви е мирно и празнично в душите и домовете newsm51
Вчера Далия ни направи най-големият подарък.Започна самичка да върви GrinningЕй така изведнъж,все едно това е правила винаги newsm30 Започваме годината добре Grinning
А днеска ще има ли среща?

# 401
mimoletka,честито да ви е живо и здраво   bouquet...бързо казвай на леля и Поля да и купува обувчици  Laughing

# 402
  • до една звездичка
Вчера Далия ни направи най-големият подарък.Започна самичка да върви :

Честито!

# 403
Здравейте, момичета!  Hug
Срещата май се провали, за съжаление  Sad
Искаше ми се да ви видя и да се поздравим за Новата Година, но от вчера, даже пред компа не съм сядала, нещо се разболях, хреми кашлици, такива неща и ми е едно умряло  Confused Много гадно ми започва новата година, но какво да се прави...
mimoletka, веднъж вече ви честитихме краченца май, но явно сега е по-точния момент. Затова поздрав отново, да емного здравичка и веселичка малката Дали, да бяга без да се спъва и все напред!!!   Hug  bouquet

merydit, разгледах празничните ти гозби и те поздравявам, много изтънчени и вдъхновяващи неща си ни показала, благодаря ти, направо слюнки ми потекоха  eat Ябълковия сладкиш съм го опитвала и е страхотен, а съм голям фен на салати и предястия и твоите особено много ми харесаха. И малките пици изглеждат страхотно, изобщо чудесни идеи ни даваш, браво!!!

А, останалите, няма ли да се включите с още вкуснотии?  Hug

# 404
О, среща имаше, един народ, едно чудо, направо се чудих къде ще се поберем.  Rolling Eyes Отидох, почаках 20-тина минути и никой като не дойде, си тръгнах.

Общи условия

Активация на акаунт