Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 323
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Имаше среща,имаше Wink Аз закъснях 10 минути,след мен дойде Ели сю и почакахме до 14.20 и тръгнахме.Помислихме ,че никой вече няма да дойде.Ех,ако знаех щяхме да поизчакаме още TiredДанди,ти къде чакаше ? Нали пред драматичният театър?После се обадих и на Ина д и тя дойде WinkБяхме във фешъна и си изкарах,много приятно WinkИмаше и апарат,ама питайте защо няма снимки ooooh!
Данди,ти до кога си тук?

# 406
mimoletka, честити ви крачета!

сега като почне едно тичане Laughing ...

# 407
Ей момичета ама как сте се уговорили...като момичето е отишло и никой не е бил там....ако следващия път има среща обменете си телефоните поне Naughty...аз написах че няма да мога да дойда...ама вие къде тук написахте че ще има среща...просто е странно простете ми ама на мен ако така ми се върже тенекия ..втори път няма да дойда.....Dandi.....прости им  Wink Hug

# 408
Явно не влизате често вече...не че не мога да си пиша и сама  Wink Joy...но все пак....LaMariposa да се оправяш бързо ...пийни две ракии и ще си като нов човек  Party Peace...ставам лека вечер от мен  Simple Smile

# 409
E, жалко, разминали сме се.  Аз отидох малко по-раничко, към 2 без 10, защото не познавам никого и не исках да закъснявам, но до 2 и 10 като не дойде никой, реших, че времето ви е уплашило. Може би е трябвало да поизчакам още малко, но по площада беше така пусто, че се усъмних вече някой да дойде. А за обмяна на телефони - като не знам кой ще дойде, на кого да си го изпратя на лични, а в Интернет не съм склонна да го публикувам.  Rolling Eyes Нищо, ще се видим някой друг път. Ние ще си тръгваме към Варна утре сутринта, ако времето не е лошо.

# 410
Здравейте мами  Grinning как сте днес в този снежен ден ?....прекрасно време...ама с детето как да излезна навън ...поне да не валеше...и затова от много чудене какво да правя /освен времето което прекарваме двете с Велиана/...реших да направя набързо една тортичка  Grinning...само че и тя е готова и сега накъде....и вас ви няма тук...остава да гледам някой филмец ...приятен ден на вас...до скоро  Peace

# 411
Честита Нова Година!!!
Да бъде щастлива за всички ни!!!

Извинете ме, че не успях за срещата, но си тръгнахме за Габрово и нямашекак да дойда.
А за телефоните момичета - правих таблица с телефонните номера на момичетата от темата, ако някой я иска наново - пращам на лични  Hug Hug Hug
Така може да имаме връзка, ако се наложи.

# 412
аз я искам табличката с телефони...дащото така като не знам кой как изглежда поне да звънна като дойда на някои от срещите Grinning....а моя телефон на тебе ли да го пратя на лични?

# 413
Добро утро на всички майчета  Grinning....поглеждам през прозореца ..не вали...УРААА ще излизаме днес на разходка....показвам си носа навън и какво става ушите ми ще се счупят от студ  ooooh!...и днес няма да излизаме.....затова запрятайте ръкави и започвайте да пишете Grinning...

# 414
Здрасти, здрасти!
Аз все още съм си болна, нямам висока температура, но пък бухам като магаре. За съжаление, Мимка прихвана от мен и и текат едни водни сополи...Та сега се гледаме болни двете.
Като писа Стефинка за таблицата с телефоните сер сетих, за повода, по който я направи. Та, все забравям да напиша, че на Бряста, под блока на бившата Валентина има една аптека и на вратата пише, че работи от 0 до 24 часа, а това значи, че вече имаме денонощна аптека.  newsm78

# 415
За аптеката ,браво най после някой да направи такава  Peace
LaMariposaда се оправяте бързо  Praynig  Peace ,че май времето ще се подобри...като гледам какво слънце е пекнало навън  Grinning....само за разходки,ама като си покажа навън носа  Naughty...започвам друго да мисля.... Thinking Laughing затова за днес вече изпрах/пералнята по скоро/...по късно се мятам да готвя нещо....а като казах готвене ...някой случайно де е правил шоколадова торта с рула ,защото аз за първи път вчера правих обачи нещо не стана така както я показват на снимката..... Thinking  и не знам защо...изпълнявам всичко както трябва...или просто нещо в рецептата не е уточнено както трябва.Хайде някой ако има опит да сподели как точно я прави Grinning

# 416
Merydit, аз съм я правила тортичката, признала съм я за най-мързеливата торта на света.
Ето го моето чудо-юдо:

Тук изглежда малко по-жълтеникава, заради светкавицата, но човек може да добие представа. За стъпките - сигурно са били, както са описани в темичката на тортата, защото на тази снимка я правих за първи път.  На теб какво точно не ти хареса как се е получило?

# 417
ами колко желатин се слага не е описано само че се разтваря преди да се направи в кафена чашка и аз предположих че после се слага количеството вода описано на опаковката.... Naughty...но стана много рядко..при което ролцата по средата се надигнаха ...после явно са попили доста от течноста.../не че не се втърди накрая/...но няма изобщо такъв вид....ролцата са се сляли изцяло не се вижда нищо подобно на това изкушение което ти си показала ...браво  Peace  chef

# 418
Съфорумки къде в Търговище мога да намеря пюрета на BebivitaHug

# 419
Не, не се слага повече вода. Желатинът е 1 пакетче на доктора. Това, което се получи в кафената чашка, се топи на водна баня и се добавя към шоколадово-сметановата смес. Сигурно обаче и с повечето вода е била вкусна, станала е по-лека. На мен в оригинал ми идва малко тежичка тази торта, но иначе не е лоша.
B_RaiA_T, виждала съм преди време такива пюрета в едно магазинче на Христо Ботев /в него продават едни бебешки тениски и бодита с надписи, иначе не знам как да го обясня/, виж и в Кауфланд, във варненското има, сигурно и в Търговище са набавили.

Общи условия

Активация на акаунт