Притеснена

• 1 005
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте Hug
На 7ми (преди 2 дни) го правих с приятеля си и бях в овулация, по принцип с презерватив, но не мога да ви обясня как, но го правихме може би 2 пъти по около 30 ако не и по-малко секунди без, той не е свършвал, но се притеснявам да не е станало нещо заради овулацията Sad . На 17 сме и няма как да го задържа (ако има изобщо). Та може би си въобразявам, защото е абсурдно на 2рия ден да имам каквито и да е симптоми, но през тези два дни не съм спала, от време на време чувствам странни болки в корема, но може някак си да съм си внушила симптоми, също така главата ме болеше днес и не ми достигаше въздуха, но това може и да е от недоспиване Thinking ... Та чудя се дали да взема Ескапел тази сутрин, въпреки че ще е началото на 3ти ден, а четох, че имало по-малка вероятност да подейства, а и ако не съм забременяла само дето ще си навредя на организма и ще трябва да търпя гадните странични ефекти Sad .. Вие какво мислите каква е вероятността да съм забременяла, дали си внушаван симптомите и дали да взема Ескапел сутринта, много съм уплашена  newsm45

# 1
А как определи, че си била в овулация?

# 2
12-ти ден след края менструацията беше, т.е. не е точно овулация, но си е близко.

# 3
Ако така се забременявашеее....

# 4
Мани, Алексче, има жени дето само се разминават с гаджетата по коридорите и прихващат  hahaha

# 5
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз не мисля, че си бременна, а Ескапел е прекалено силно лекарство, за да го вземеш ей така - за всеки случай  Peace

# 6
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Надали си бременна. Симптомите, които изпитваш по-скоро са на психическа основа и самовнушение  Peace

# 7
Щом се притесняваш, вземи хапче. Тези медикаменти са за това. Почти няма шанс да си забременяла, но... по-добре от аборт не дай си Боже.

# 8
Вие какво мислите каква е вероятността да съм забременяла, дали си внушаван симптомите

Нулева и си внушаваш, да, дишай спокойно  Hug

# 9
  • София
Га яде кюфтетата не рИва а?!  Mr. Green

Не е станало  нищо, но следващите пъти не му давай да сваля кондома. Peace

# 10
Едва ли...аз като четох само какви са страничните ефекти на Ескапеле (някога) се отказах веднъж за винаги от такива ''лекове''. Едно презервативче и толкоз, пък ако се скъса - божа работа...

за 100% сигурни мерки - въздържание  Crazy

# 11
Едва ли...аз като четох само какви са страничните ефекти на Ескапеле (някога) се отказах веднъж за винаги от такива ''лекове''. Едно презервативче и толкоз, пък ако се скъса - божа работа...

Два пъти съм го пила и абсолютно никакъв страничен ефект не ми се е проявил. По добре хапче от аборт на 17

# 12
  • Beyond the stars

Два пъти съм го пила и абсолютно никакъв страничен ефект не ми се е проявил. По добре хапче от аборт на 17

100% зависи от организма, но и при мен нямаше странични ефекти  Peace Абсолютно подкрепям milista_milanova страничните ефекти от аборта на 17 са доста по-осезаеми  Peace

# 13
Спокойно , не си бременна !  Peace

# 14
То и в овулация надали си била, ако кървенето не ти е само 1-2 дни от общо 28.
Овулацията се пада в средата на цикъла, който пък се брои от първия ден с кървене до деня преди следващото такова. 12 дни след края на метструацията е 3-4 дни след овулацията при цикъл с нормална продължителност. Peace

Общи условия

Активация на акаунт