Пухкава и бяла зима пак в ТЪРГОВИЩЕ ще имa!!!

• 43 284
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
van4eto_02 , не си само ти за диета ...ами и АЗ  ooooh! ...ама още кърмя и затова не мисля за това сега...,но като дойде и това време ще гледате тук само как правя фрешове,как пия минерална вода девин ,после ям кисело мляко ,после пия минерална вода хисаря....т.н..  Joy. ..така че не се притеснявай ..ще отмине и тази продължителна процедура Peace ....ти все пак влизай и пиши по често ..пък аз обещавам да не публикувам много вкусотийки вече  Hug

# 511
Не се притеснявай публикувай, аз май си падам мазохист Laughing, защото ми е готино де чета рецепти, да гледам кулинарни предавания! Пък и си готвя рани пюренца на моята сладуранка, даже открих и рецепта за бисквитки, че тия бебешките са с мая за хляб и до колкото ми е известно на деца до 1 годишна възраст не бива да се дават продукти с мая.

# 512
  Grinning добре тогава...защото на мен едно от хобитата които имам това е готвенето.....  chef ...не знаех за това с маята....я кажете вие сте с по големи дечица ,кога започнахте сокчетата и кога захранихте и с какво?...много противоречиви мнения..много различни доктори... newsm78...

# 513
Сокчета дадох след 8-мия месец някъде.
Захраних на 4 мес. и половина, но моя син имаше изявен интерес към храната, не е имал оня рефлекс с избутването с език и т.н. даваше индикации дет се вика.
Захраних с пюре от морков.
Ванче, защо не избереш някоя по - щадяща диета - с това гладуване ще се върнат после килата май  Thinking, пък и да не си навредиш нещо.
Ама ти си знаеш де  Hug

# 514
  • София
Да се разпиша и аз докато спи дребосъчко, а кака пише домашни  Rolling Eyes

Браво на вас - какви вкуснотии сте спретнали пак. И аз в неделя се хванах и правих баклава. По принцип не си падам по толкова сладки десерти, но покрай тия турски сериали дето само за баклави говорят  Crazy. А така налитам на сладко (шоколад най-вече) напоследък  ooooh!. А и още се оправдавям, че Любчо суче  Rolling Eyes

Ванче и аз имам нужда от диета, че пусти 5-6 килца още ми се опъват  Crossing Arms А каква голяма ти е станала госпожицата  Heart Eyes

merydit това е патето Туити, а ти от тези лепенки, които са за стена ли търсиш? Аз едва ли мога да кажа къде и дали има, но обикновенно и по книжарниците продават такива  Thinking

LaMariposa мога само да ти съчувствам за нощните купони  Hug. Дано е период и отмине по-скоро. И Любчо ме вдига по няколко пъти, но поне като го взема го гушвам при мен, посуква си и отнася. Е, понякога го изпреварвам и го усещам как след час-два пак си намества муцунката да суче  Crazy

Ние вали, не вали всеки ден покрай кака си имаме задачи... Ако вали мятам дъждобрана на количката, а Любчо така сладко спи отдолу  Crazy. Всъщност количка вече почти не ползваме, но докато Криси е на английски не ми се мъкне на ръце 2 часа спящо тежко бебе. Днес се чудя дали да не си спестя ходенето на танци, че понякога 2 часа вечер по студа множко ми идват  Whistling.

# 515
  • София
  Grinning добре тогава...защото на мен едно от хобитата които имам това е готвенето.....  chef ...не знаех за това с маята....я кажете вие сте с по големи дечица ,кога започнахте сокчетата и кога захранихте и с какво?...много противоречиви мнения..много различни доктори... newsm78...

Докато се намоткам с писането, да ти напиша отговор и на това...

Този път за захранването не съм слушала изобщо доктори, ша ма извиняват  Crossing Arms
На 5м и половина захраних Любчо с картофено пюре. След това въведох морков и тиква. Мислех да продължа с кашите, но той се позапече, та започнах да давам плодово пюре по малко. Сок му дадох след годинката. Ама пресен, изцеден не ще да близне  Crossing Arms та си пие вода. А плодовете - на парченца.

И аз четох, писах, правих схеми... голяма каша се беше получило  Rolling Eyes. Обаче смятам, че се справих по-добре от колкото с голямата. Ако бях на същия акъл много неща щях да си ги спестя навремето  Whistling

# 516
Благодаря ви за отговорите...и другите и тях ще изчакам да пишат..... Hug Peace
оф не знам вече и аз как да постъпя  ooooh! ....много варианти много нещо...но ще реша все пак което според мен е най добро за моето момиченце и го почваме  Peace
...но знам едно нещо със сигорност...грабвам малката сега и отиваме да правим по рецептата на Dandi ,сладките охлювчета...само че моите ще бъда половината солени другата половина сладки... но не с орехи /защото не обичам/...а ще бъде със стафиди  Peace ...после и снимка ще покажа стига да стане нещо  newsm78 Laughing

# 517
  • до една звездичка
Я да взема и аз да се запиша, докато Стела спи. Crossing Arms И да се изкажа подобаващо.  Mr. Green

За диетите и килцата - аз, първото лято след раждането почнах прословутата Дюкан-ска диета. Много бях стриктна, всичко - ток, но не ми понесе. Затова си преминах на "моята си" стара и изпитана рецепта - салати, пилешко, плодове. Резултат - 25 кг. от раждането. Сега ми е малко трудно през зимата да ги задържа, че от нямане какво да правя само обикалям около хладилника, ама...  Naughty

За захранването - на 5 месеца точно захраних. С пюре от тиква и морков. Сокчета давам от около година и без тях сега просто не можем.  Naughty

Стела страшно много се радва на снега, да ви се похваля. Днес излязохме за половин час с шейната, но в крайна сметка се върнахме пред блока да се замяраме със снежни топки. И понеже я тупнах два пъти в снега, след това се мяташе самичка като риба мрена около 1000 пъти!  Crazy По очи и по гръб!   ooooh! В крайна сметка едвам я прибрах в къщи - дива, мокра и щастлива.  Heart Eyes

# 518
Хи-хи, че готино! Поразписали сте се, пък аз си чета и се кефя  Hug
Малкиьо дзвер легна да спи,ама аз като не мога през деня да спя и кукувам тука при вас!
Относно диетите, при мен всичко е в главата. В момента се чувствам грозна, дебела, раздърпана, затъпяла и депресирана и каквото ми е на душата, това ми е и на външния вид. Мисля, че най-важната предпоставка за започване на диета е да се освободиш от всякакви излишни отрицателни мисли и емоции, да се настроиш положително, да ядеш разнообразни храни, но количеството на едно ядене да е колкото е юмрука ти и да си осигуриш някакъв вид движение, което ти доставя удоволствие. Такаааа, на теория много добре, обаче на практика съ загубила битката още преди да я започна  Confused
Искам да ям салати, пилешко и плодове, като Дега, защото знам, че и за мен това върши работа, но нямам възможност. Месо и полезни храни купуваме само за децата. Докато не почна работа не знам как ще стане? Може и да си търся оправдания, де   newsm78 Но общо взето зле се чувствам, това е, оплаках ви се!

Захранването, захранвала съм 2 деца в Испания и затова с Мимка не ми беше толкова трудно. До 5 месеца беше само на кърма, после започнах постепенно картоф, морков, тиква, зален боб, спанак и т.н. Глутенови храни дадох на 8 месеца. Сок започнахме на 10 месеца, но не харесваше пресен и само купуваме. Месо дадох в седмия месец. Риба в осмия, но не я харесва, за съжаление. Пълнозърнест или тъжен хляб на годинка. Червени зеленчуци и плодове също чак към годинката. Майка ми е с Астма и се старая да правя каквото трябва с малката, но човек никога не е сигурен! Все пак тя е здраво, жизнено и съвсем нормално с килограмите дете, засега!  Hug
Хайде, спирам, че пак се олях, ама вие си ме познавате, надявам се сте ми свикнали  #Crazy #2gunfire

# 519
Здравейте момичета  Grinning ....как сте днес?
..да сложа и кафенце....

Ние май се опитваме да бием рекорда за сняг...вече трети ден не спира...аз викам да грабваме шейните и навън  Joy
Ако поне спре да вали може малко да излезнем навън с малката ама на не ще  newsm78

Честит рожденник на  nellito!Да ти е жив и здрав малчугана!...ето едно букетче на мама

...ето и за малчугана

InaD ,да точно така беше Туити,благодаря ти  Hug ..не не търся лепенки за стена, искам такава голяма плюшена играчка...но не съм виждала тук...поне когато ходих преди около две сидмици  newsm78
за захранването ,реших че и аз така след 5-6 месец ще започвам...ако има кърма дотогава де  Peace

# 520
забравих.... ooooh!....ето ги и мойте солени охлювчета по идеята за баклава на Dandi[/b]

# 521
Честит рожден ден на християн!!!

Тука е хипер студено, измръзнаха ми мартинките  cold cold cold

# 522
Ооооо Стефинка  Grinning ,къде се губиш.....ама тоя сняг не спира да вали  ooooh!...пък по бтв хич не ни съобщиха ,че ние сме  с най много сняг ....пак ни пропускат,отдавна ги  минаваме 40 санта ....
...аз да се оплача малко...детенцето ще стане трети ден не е акало....и това взе да става периодично.....два дена ака...после три не ....какво да ям нормално ли е не е ли не знам вече  newsm78

# 523
Merydit, за сметка на това пък Варна все е в новините... Наистина си е противничко времето тук.  Днес трябваше да отида до болницата, вчера пак оперираха баща ми, но се отказах, да не остана някъде по пътя.
Охлювчетата са станали супер! Отказа ли се да ги сиропираш - ще се изненадаш от резултата.
За пореден път се убедих, че съм голяма бяла птица /но не лебед/, тъкмо щях да питам откъде знаете кой кога има рожден ден, а то било от първа страница.  Laughing
Честит рожден ден на Християн и от мен!

За захранването - аз захраних малкия змей на 5 месеца с тиква. После вкарах морковче и картоф. Оризова каша не съм давала, заради нередовното й коремче. Баткото е захранван рано-рано по старата схема, първо със сокчета и плодови пюрета.
Мerydit, коремчето на мъничето ще се нормализира, след като захраниш, не се притеснявай. Били усвоявали по-добре кърмата и затова акали по-рядко, така четох. Моята принцеса правеше рекорди с нередовно коремче.

# 524
Честит рожден ден на Християн, да расте живо, здраво и добро дете!
Да ви се похвалим днес ходихме на консултация, наща мома вече висока 73 и половина и тежи цели девет килограма и шестотин грама - да са здрави кръста и раците на мама  Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт