Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 874
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София
.Най-ми хареса,че нямаше хора.От как сме с дете съм станала много асоциална. :
LaughingА аз съм с две деца и съответно два пъти по асоциална.Честно.Направо се усещам как без да искам вменявам и на децата това.Мими един ден навън ми каза-оо,жалко ,че има толкова хора на тази площадка,иначе можеше да поиграем. ConfusedУжасна съм.Но какво да направя,като не ме влекат площадки и градинки,в които децата тичат и се бият,а майките седят и люпят семки.Не,че нещо се превъзнасям,но честно,не обичам да седя по площадките.
Ади,пак не можах да видя снимките пък Crossing Arms.Сега ми излиза страницата на августинките и въобще не мога да различа кой кой е.
Мими иска да я водя на Кой е по по най!Уф,ако някоя има желание да отидем заедно,може и да се навия.

# 136
Валенце,успокоих се,че не съм само аз  Laughing

За "Кой е по,по-най" и Ивон ме врънка,да сме ходели при голямата жаба,но не знам колко време ще мога да я удържа там.Ако искаш като си дойдем другият месец към края,може да организираме нещо,пък ще видим какво ще излезе,стига да не ви е далече като време де Heart Eyes

Май ги оправих снимките.Ако и сега не се виждат,не знам къде е проблема  newsm78

# 137
и нас да ни викнете за по-по-най,чеу ние сме най-големите фенове Grinning

# 138
Ади снимките са просто СТРАХОТНИ Hug
много сте хубави  bouquet

# 139
Ади, честити ти празници, да ти е жив и здрав и много любов да ви преследва! А тортата направо е супер!
Аз нещо напоследък не мога да се организирам и готвя оттук от там колкото да им!
Зеленко, аз давах нещо хомеопатично на малкия за зъбите,не че съм голям фен на хомеопатията, ама не си спомням какво беше. Взех го от аптеката дето е между Бързаков и Атлантика на Кооперативния

# 140
Деси, съкровищата ти са страхотни! Да ги нацелуваш.
Ади, много хубави снимки. Личи си, че сте изкарали прекрасно.
Зелено човече, за зъбки давах хамомила вулгарис 15 СН- хомеопатично. Дано се оправя бързо мъника. Моята не ги вади тежко зъбите, но досега кътници нямаме, така че може с тях да видим зор.
За "Кой-по-по -най" можем да се присъединим като публика, че ми се струва, че й е рано, не е много общителна с непознати.
Съни, провери за танци в Културния дом, до 33-то училище, има народни, мисля и балет, но май са за над 3 годишни. Наистина без градина е лошо, но пък с тези болести май е по-добре, че сте си вкъщи. Малката ходи една седмица и се разболя, като този път се оказа по-сериозно, след секрет се потвърди бактериална инфекция и сега ще трябва да й давам антибиотик.
Валенце, в петък мисля, че те видях със сладурките. Пътуваме по едно и също време с метрото, но толкова е претъпкано, че нямаше как да се обадя.

# 141
ще ходим да дадем стерилна урина до 3 градска

# 142
 Hug вече сме записани в 64 ОДЗ и след 10 дни ще започнем  Simple Smile

# 143
Честито Деси.Да ви е здрав ученика и много да му харесва Hug

# 144
Здравейте момичета на 24.09 в 12.25 се роди нашият син Георги.От в4ера сме си вкъщи бате Илиян прие бебето много добре.
Ето и малко снимки
http://www.facebook.com/editphoto.php?aid=8355#/album.php?aid=83 … amp;id=1793050580

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 16:41 от ДЕСКАТА

# 145
Дескааа ,ЧЕСТИТО  bouquet
Да ви е жив и здрав,много късмет и поне 2 пъти по-палав от бате Heart Eyes

Ама ти май,бая си си попреносила.
Много е сладък Hug

# 146
Деска, честито! Да сте живи и здрави и много късмет на цялото семейство! Дето вика майка ми - да ти е честито, ще си два пъти свекърва!!!

# 147
Деска,честит ти Гого!!!Много да е послушен!!

# 148
  • София
Деска,честито ви бебе!Много здраве и късмет!

# 149
спите ли? Whistling

айде и закуската Crazy

Общи условия

Активация на акаунт