Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 873
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София
Здрасти,Деси! Mr. GreenНе се цупи,не си хубава така. Laughing
Аз честно казано имам съвсем малко време за компа.По цял ден водя децата -заведа едното,после другото,станало време да взема първото и така.Наобяд имам мъничко време.На всичкото отгоре нали преди месец мъж ми почна нова работа,та сега излиза в седем и се прибира в седем.Децата лягат в 20ч и почти не го виждат.Нооо,това е положението,ще се справим.

# 122
Нашият тати като отиде до 00 или до вратата и големият вика `Тати,лека работа!` hahaha
Та и ние сме така-или работи,или спи

# 123
  • София
Ако може да се оплача, че вече ще  Shocked От три нощи и два дни Калин е много неспокоен, мрънка постоянно, дори плаче жално със сълзи, омърлушен е, видимо страда, има хрема и започна леко да кашля. Вчера отидохме на лекар и диагнозата е, че очаква зъб... Предписаха му 2 сиропа и капки за нослето. Нали има тук много мами с по-големи дечица, моля ви се, успокойте ме, че не е задължително всички зъби да излизат толкова трудно като първия...  Shocked

# 124
  • София
Деси, двамата ти мъже са голями сладури  Hug Дани изглежда много мил и грижовен  Heart Eyes  Късметлийка си ти  Party
За Леката нощ ........ ти срам нямаш ли  Crazy newsm62 newsm48

Зеленко, за съжаление няма как да ти кажем , че няма да е така . Всичко си е според зависи  Tired Ние ги изкарахме без проблем, ще видим кътниците като стигнем до тях  Praynig

# 125
Здрасти мами!!!

Ние се върнахме от море.Изкарахме си супер.Малката се надивя,нямаше изкарване от "голямото езельо" Joy,а пък аз си мислех,че ще я е страх Mr. Green

Да ви почерпя-вчера имахме годишнина от Сватбата,днсс пък Милото прави 30 год Whistling

Тортата е собствено производство  chef

'Деси',влюбих се в снимкит на мъжете ти Heart EyesБаткото е толкова нежен,а малчо вече не е никак малък.Да са ти много здравички и само радости да ви носят Hug

Зелено човече,какво да ти кажа-при всяко дете прага на болката е различен.Някой не усещат кога им излизат зъби,при други е по-тежко.
Ивон изкара по-тежко вторичните резци отгоре и кучешките-с р-во и много рев.На другите беше предимно кисела ooooh!Сега изкарва най-последните кътници,но вече е по-голяма и не е толкова тежко.Когато я заболи си казва къде и кой зъб,намазвам венеца с Панадол,за да не и давам цялата доза и с това се приключва.
Дано останалите да ги изкарате по-леко Peace

Ето и малко снимки от морето:
http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=36260&id=1498003652

Хайде,отивам да си доготвям за празника Heart Eyes

# 126
  • София
Аз не мога да разгледам снимките,защото не си помня паролата във фейса. Rolling Eyes
А у нас тази вечер се вихриха танци манци Mr. Green
http://valenceto.snimka.bg/daily/otnovo-v-sofiya.341018.15053890

# 127
# 128
  • София
Леле,Ади,тортата е велика направо,супер е!
Много щастие на семейството ви!
Зелено човече,при моите деца такива проблеми със зъбоникненето не сме имали.обаче педиатъра ни навремето ми казваше,че нямало такова нещо ,че от зъбите се получавали хреми и прочие.В смисъл такъв,че не просто зъба предизвиква хрема,а зъбоникненето понижава имунитета на детето и то е податливо на вируси и подобни.Дано нямате проблеми!

# 129
  • София
педиатъра ни навремето ми казваше,че нямало такова нещо ,че от зъбите се получавали хреми и прочие.В смисъл такъв,че не просто зъба предизвиква хрема,а зъбоникненето понижава имунитета на детето и то е податливо на вируси и подобни.

Да, и аз така съм чела, и най-вече за температурата, че няма как да се вдигне от зъбоникнене само по себе си температура.
Лошото е, че нашата педиатърка е отпуска и бяхме при заместничката й, а тя не познава Калин все пак. Не знам нашата дали го помни, де, има много пациенти, но поне му гледа там из картона и т.н., а може и да го помни, разбира се, да си има система жената.
Та притеснявам се, че нали иде събота и неделя, а няма подобрение, даже за мен си има и леко влошаване (въпреки лекарствата). Ама каквото сабя покаже  Embarassed

# 130
Зеленко,да не те плаша,ама зъби изкарвахме с Т,с разтроъство,с рев,с безсъние......Всеки зъб съм изживявала много трудно  Tired Дано поне са му здрави Praynig

# 131
Валенце,ето и тук ги има:
http://avgustki.snimka.bg/baby/bebe-ivon-na-adi.165490.15055064-от морето и от РД на татето.Незнам защо,но отваря пак албума на Августки.Снимките с в "Бебе Ивон на мама Ади" Peace

Принцесите са истински Феи,много са сладки с тея пижами Heart Eyes

Блонд,няма ли да идвате вече по Сандански Hug

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 09:56 от ***Ади***

# 132
Валенцето   страхотни снимки

# 133
Ади 4естит рожден ден рожденника ти. много здраве, щастие и успехи newsm59
страхотни снимки къде бяхте на моренце,много ми хареса
и 4естита ви годишнина:
Желая ви,  да сте винаги
задружни, щастливи и влюбени младоженци,
както сте били в деня на сватбата ви!  bouquet
ще ходим на сандански живи и здрави края на октомври 4е мама и брат ми имат рожденни дни  Hug

# 134
Бяхме в Гърция,че то след средата на Септември по нашето море само ски можем да караме Laughing
Изкарахме си перфектно.Най-ми хареса,че нямаше хора.От как сме с дете съм станала много асоциална. ooooh!А и като гледам каква простотия се стеле ooooh!

Единият барман разправяше,че цяло лято е било фраш от Бг туристи и плажа е бил под всякаква критика-фасове в пясъка,пластмасови чашки,пликчета.............абе всичко за което се сетиш,но извън кошчетата.А там има кошчета, с лопата да ги ринеш.
Абе какво да ти разправям-Бай Ганьо си е такъв-и преди 100 години и след 200,пак ще сме си такива,ако не ни уморят до тогава де Laughing

Общи условия

Активация на акаунт