Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 872
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Уважаеми Господине/Госпожо,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че детето Ви Деян Веселинов Александров, ЕГН:0748316509 е класирано в 64 ОДЗ Първи юни - ЯСЛА 2, РОДЕНИ 2007 г. за записване.

Тази детска градина е Вашето първо желание. Съответно, всички други кандидатури са премахнати.

Имате две седмици за записване на място в градината от 21 септември до 2 октомври в работно време на следния адрес:
ул. "Полковник Стоян Топузов"- VII м. р.  .

Необходимите документи за записване са показани в секцията "Необх. документи" в профила на детето.
Трябва да предоставите точно същите документи при записване. В противен случай, записването може да бъде отказано.

Поздрави,

Екип ИСОДГ

newsm44 newsm44 newsm44

След като Влади се роди,все лоши неща.Днес си бих гъза в тавана от кеф Blush

# 106
  • София
Браво Деска  Hug  bouquet Време беше за хубави новини  Party

# 107
Браво Деска  Hug  bouquet Време беше за хубави новини  Party
и все така да продължават  Praynig

# 108
  • София
Еееее,Деска,честито!
Знаете ли,дали днес работят докторите в поликлиниката?Нещо се разболяха децата,та се чудя къде да ги водя.Чакам да стане 11:00,за да звъня на Райчева,дано е на работа

# 109
май не,защото и аз трябва Влади да го водя,но ще остане за сряда.Ако работят,свиркайте и на мен

# 110
  • София
НЕ знаех , че докторите ги бъркат празниците, нали все дежурни поне трябва да има  newsm78

# 111
  • София
Дааа,обикновено дежурните са я психолог,я гинеколог,я хирург.....Аз се обадих на Райчева и по телефона ми изписа лечение,в сряда като е на работа ще ги заведа

# 112
  • София
Браво Деска, това е нашето ОДЗ, много си го харесваме...

дано да се паднете и в нашата яслена (бивша вече), много бяха готини госпожите!!! Айде от сега нататък край на лошото и да започват само хубави неща!!!  Hug

Силве, честита ви първа месечинка! Ние днес направихме срещичка с Боян на Тинка в Западен парк. Аз затова те питах дали ходите, че да се рзберем нещо докато е хубаво времето! (Бтв. аз съм Меги, ако не си се досетила)

Иначе тази седмица ще отскочим до вашия училищен двор, дано се засечем!

Елказелка, дано не е нищо сериозно при вас!

# 113
Деси, честито! Дано Деян бързо се адаптира и не боледува много.
Елка-Зелка, бързо оздравяване на сладурите.
Блонд, много благодаря за идеята, именно в "Торакс" се оказа, че работят по празниците и вчера пуснахме гърления секрет, сега ще чакаме резултатите.
Силви, честита месечинка на Бобчо, макар и на патерица! Да е много здрав и послушен!   bouquet

# 114
пак застой в темата,а? Thinking

# 115
малко пресни снимки от нас  Heart Eyes
http://desihd.snimka.bg/baby/vladi.404210.15003897

а ето как бате забавлява брат си  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 13:48 от `Деси`

# 116
Здравейте момичета имам едно питане,знаете ли къде в Люлин има уроци по танци,латино,спортни ,модерни или хипхоп за мъничета.Мойта щерка е луднала и се чудя къде да я водя,тя не разбира,ама там да се забавлява с други дечица,че нали места в градините няма,за жалост  Shocked

# 117
Леле, Деси, колко са сладки, направо ме разтопиха!

# 118
здравейте моми4ета Hug
Деси страхотни снимки  bouquet разгледах ги вси4ки много са сладки двамата юнаци Hug Hug Hug
пиша по рядко само докато малкия спи 4е все сме навън или в парка 1swing или по алеята 1stroller

# 119
  Хайде нещо разтърсващо за лека нощ.Стига сме точили лиги по мъжко.Тази вечер и мъжете да се порадват  Grinning

Неустоимо!!!
“Специално послание за лека нощ…”

Не! Няма да ти пожелая лека нощ…
Просто ще те помоля да си затвориш очите. Тогава ще се приближа до теб и ще те погаля нежно. Ще застана зад теб и ще се притисна към тялото ти…

Ще прошепна в ухото ти!

“Не отваряй очи…”

Ще продължа да плъзгам ръце по формите ти. Наслаждавайки се на момента, притискам таза си към твоето страхотно дупе. Изящество!
Потръпваш от усещането, защото знаеш колко съм твърд! И това е заради теб…

Мокра си! Влажна си! И това е заради мен…

Отмятам косата ти през рамо. Похотта струи от възбудената ти кожа. Вратлето ти е така изящно и привлекателно. Желая го… Зъбите ми искат да впият сочна захапка в тялото ти. Правят го! Едновременно грубо, с животински нагон… паралелно с нежното движение на езика ми.

Ръцете ти са така отпуснати от опиянението. А желаят да ме сграбчат! Клепачите ти издават неспокойното превъзбудено движение на очите ти… Устните ти треперят. Всеки миг от тях се прокрадва великолепен страстен стон.

А съм толкова твърд! А как само ме усещаш и впиваш тялото си в причинителя на възбудата.
Ръцете ми описват форми по бедрата ти. Обгръщам те. Езикът ми продължава въртеливите ненаситни движения по вратлето и рамената ти… С едната ръка те обхващам през гърдите и те притискам още по-силно към себе си.

Най-мощния и сладък стон издаван някога. Ушите ми звънят… сърцето ми бие лудо в синхрон с твоето. Толкова по-силна емоция от която и да е била друга в този ни живот.

Неудържимата целувка, с която те дарявам, потапя езикът ти в мен. Игриви и палави закачки. Шеметен ритъм в нощта… а двама души просто искаха да си кажат “Лека нощ”…

Общи условия

Активация на акаунт