Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 870
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Пък аз видях нашествие на колички пред БИЛЛА днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 91
  • София
Хайде Лека вечер на всички  Wink

# 92
Леле, пак изпуснах да поздравя празнуващите, защото не влизам редовно в темата ни Embarassed

Ели, честит рожден ден със закъснение! Пожелавам ти здраве и всичко, което пожелаеш да си сбъдва  във времето, което го желаеш!   bouquet

Ади, честити ти рожденници! Да са ти здрави, щастливи и много радости да ти носят!   bouquet

rossykv, здраве и дълголетие желая на татко ти!   bouquet

Аз от вчера пак съм в отпуск- до края на месеца! Няма такъв кеф! Отпуската ми съвпадна с най-много работа и с колеги, които са в болнични или извън графика! С две думи-отървах се без да искам и с късмет!  newsm44
Моето зверче е още на вилата с родителите ми и до края на месеца не мислят да се прибират! Сега се чудя дали да се обадя в детската да им кажа, че не сме се отказали и да си му пазят мястото! А и като се върне ще трябва и изследвания да му правя! Някоя от вас има ли представа колко време се бавят изследванията, че нямам спомен от миналата година?

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 09:05 от ЦвеTи

# 93
Добро утро ,мами!!!

Честит Имен Ден на всички носещи името Вяра,Надежда,Любов и София  bouquet

Дайте снимки от този поход,ако някой е бил Hug

Деси,ти си го взе Влади и съвсем го покри.Дай да го видим колко е пораснал Heart Eyes

Мами,вчера нали имаше представител на Столична община който отговаряше на въпроси за ДГ И ДЯ във Форума,та вижте каква инфо посъбрах:

Уважаема Ади,
Ще има отговор и на твоя въпрос. Запознати сме до болка с проблема, относно липсата на места в детските градини, не само на територията на Люлин, но и на цяла София. От 2006г. основен приоритет на Столичната община е строителството на нови детски градини, разширението на съществуващи детски градини и премахването на „пожаро-опасни бараки” и изграждането на нови сгради, отговарящи на съвременните Европейски изисквания.
За територията на Люлин са предвидени и се строят една нова детска градина в 10 м.р. за 8 групи (2 яслени и 6 градински) – около 220 деца и 2 разширения за по 50 деца в ЦДГ 139 и ОДЗ 95. Детската градина в 10 м.р. ще бъде отрита средата на 2010, а двете разширения ще бъдат открити до края на годината. През изминалите два месеца с колегите от районната администрация успяхме да намерим решение и за преместването на социалната служба. В момента се извършва преустройство на блок 022 в първи м.р., това е бивше общежитие, което се преустройва за жилищен блок. Неговият пусков срок е края на тази година. В началото на следващата година, първите два етажа от блока ще бъдат преустроени за помещение за социални грижи Люлин. Към средата на 2010 се очаква детската градина, която в момента се помещава от социалните служби да бъде освободена, като службата се премести в блок 022. През лятото на 2010 ще бъдат извършени ремонти в Сградата за да може през учебната 2010/2011 ремонтираната детска градина да приема вече деца. Искрено се надявам тогава вашето дете и много други деца от район Люлин да бъдат част от децата, които ще се възползват от новосъздадените групи.

Хайде,лек ден на всички  bouquet

# 94
  • София
Ади, това звучи добре , дано устискаме до тогава финансово  ooooh!
Относно парда на бебетата  Joy той ще се състои на 26-ти от 11ч. и ще започне от пилоните на НДК  Hug Но парада е свързан с важен проблем- изоставянето на деца в социални домове  Sad
Идеята – колкото се може повече майки със своите деца да изминем 1095 метра. Това е броя на дните, които прекарват новородените и децата до 3 години в социалните домове. На количките си символично ще закачим балони, а няколко от нас, които водят колоната, ще държат трансперант с надпис: Днес 6 майки ще изоставят бебетата си. Нека да предотвратим това!
   4uu

# 95
здравейте моми4ета и аз се надявам да се оправят нещата с детските градини Peace
4естит празник на вси4ки които празнуват  bouquet

# 96
  • София
Събудете сееееееееее   girluu nuts  jumpuu   http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk

# 97
  • София
Привет мамета,

поизгубих се лятото, ама то като съм цяло лято без дете почти не намирам време за прибиране, камо ли за нет-а Wink

Деси, прочтох за бебчо и стискам палци всичко при вас скоро да е наред.

Силве, как е Бобчо? Ходите ли в Западен парк или ти идва далечко? Йоанка се прибира в неделя и може да се организираме нещо през почивните дни.

Стискайте ни палци за безпроблемно започване на новата учебна година, че тепърва ни предстои.

# 98
  • София
Ехоо как сте мамита? Ние сме без дъждобран за количката все още, та тия дни много не можем да излизаме - само на по-близките дестинации се пускаме, че не искаме да спим иначе.

Фъстъчка ходихме и до парка онзи ден, ама беше готино времето. Чудех се дали откъм станция Вардар има вход парка - ако има ще ми е доста лесно с метрото, че иначе е почти час само отиването до парка.

# 99
Добър вечер!!!

Ама голяма пустош тук Shocked

Влизам да питам за една наша мама-ДЕСКАТА.Термина и беше за 14.09.Някой да е чул нещо.Няма ли вече честито или момъка не иска да излиза,а да си стои на топло в мама Hug

# 100
здравейте моми4ета как сте някой за разходка в люлин 9-10 4е се разхождам сама по алеята с мал4о Peace

# 101
  • София
blond ние тия дни по задачки търчим, но след празниците съм на линия за разходките. Може да се разберем нещо, че и аз си търся компания  Sunglasses

Малка почерпка за моето Бобче, което става на 1 месец днес:

# 102
Моето бебе е на 3 мес вече момченце и док ни каза че това че се изпъва на зад и реве здраво по време на кърмене било някакъв вид рефлукс, а всъщност не бих казала че той особено повръща -като всяко бебе-да кажем сутрин по малко и това е
Притеснява ме че като реве докато яде дефакто не може да се наяде както трябва и това става не винаги а само на някои от храненията на 10та минута да речем
Но преди го нямаше този момент т е почна сега от 3тия мес
Интересувам се имал ли е някой такъв проблем и как го е решил
моля пишете ми  тук или на лични
мерси

# 103
Валя, ако суче ефективно детето за 10 минути би трябвало да се е нахранило и може би да връща по-малко, ако му идва в повече. Не знам, не сме имали такъв проблем.
Момичета, може ли някой да ми помогне с информация, търся лаборатория -микробиология, която да работи тези дни. Звънях в Медива, там май няма да работи, в Превент - никой не вдига, а трябва да пуснем спешно гърлен секрет на малката, че е болна, няма подобрение, днес я водих при УНГ - Симеонова, в блока до Бързаков и докторката смята, че е вид бактериална инфекция, силно възпаление на сливиците, за антибиотик, но за предпочитане след секрет.

# 104
blond ние тия дни по задачки търчим, но след празниците съм на линия за разходките. Може да се разберем нещо, че и аз си търся компания  Sunglasses

Малка почерпка за моето Бобче, което става на 1 месец днес:

4естита ви месе4инка baloni 6те 4акам да се разберем нещо
mira_p в торакс провери ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт