Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 897
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
..............Нека всеки от нас да сподели за приятно детско клубче  или частни детски градини на територията на нашият мил Люлин.Предложението ми е да си направим списък.........
Това е от мен, ако има желаещи моля нека да се включат.

За клубовете в Люлин има отделна тема, която довечера ще потърся и ще дам линк!
.................а и според мен е излишно, защото така им правим безплатна реклама...

# 196
  • гр.София, далече, далече на Запад
Цвети, може би си права  Thinking
Ако намериш линка мола те прати на ЛС, да не спамим темичката тогава Peace
Хубав и успешен ден!

# 197
  • София
На мен пък идеята много ми харесва и смятам,че би била много полезна. Peace

# 198
И аз съм ЗА идеята.Така ще е много по-лесно за всички,защото информацията ще е събрана на едно място,е няма да се ровиш по търсачките.
Не мисля,че ще правим реклама,защото така или иначе всеки клуб си има страница на която се саморекламира,тук просто ще е по-събрано.

# 199
  • София
 ShockedПолучих мейл,че Мими е класирана в 31 ОДЗ.Някой може ли да ми каже,аз така или иначе не смятам да я записвам,как да се откажа от мястото,за да влезе друго дете или всичко се прави автоматично?

# 200
Валенце,автоматично ще отпадне кандидатурата Peace
Аз днес изпратих нашия батко за пръв път на ясла!Много е доволен от там Hug

# 201
  • София
От много време не съм влизала. Просто време за форума не ми остава много-много. Деси радвам се за хубавите новини около Влади. Кога ще е операцията? Какво казват лекарите? Успех на баткото в яслата. Стискам силно палци и за малката Бо Praynig Praynig Praynig
Като сте отворили дума за клубчета онзи ден видях, че са открили ново в ІІІ-ти м.р. близка до пазара. Не знам точно как да го обясня - в новия блок на пазара. Ако някой има инфо да сподели.
Иначе сме добре - Митко ходи с голямо удоволствие на градина, аз съм затрупана с работа и чакаме съкращенията на държавната администрация та да видим дали ще оцелея.
Обещавам по-често да влизам вече.

# 202
  • София
Деси,къде е на ясла баткото?
Ние сме в 86 ОДЗ!
Ходим от вчера с голям рев  Confused и днес си го взех много рано в 11... надявам се да се адаптира бързо!  Praynig 

# 203
Това е темата за клубчетата в "Люлин"

# 204
Димяни,в 64 ОДЗ сме
а вие как влезнахте  Laughing

ЧРД на Миминцето на Валенцето!Много здраве,щастие и късмет й пожелавам!Нека дните й са изпълнени с много радост,нека посреща всички неволи с усмивка,защото усмивката краси света!!!

за теб Валенце

# 205
  • София
Благодаря,Деси! HugДа ти се връщат хубавите пожелания!
Хайде почерпете се за здраве на малката ми принцеса!Да ни расте здрава,умна и щастлива!

# 206
ЧРД на Мими nbirthday Gift  bigdance2 Пожелавам й всичко, което пожелае да го реализира!
Валенце,   bouquet

# 207
Валенце, честита ти рожденничка! Много здраве на Мими, радост, щастие, усмивки!

# 208
Мило Вале,Честит Рожден Ден на принцеса Мими  bouquetДа ви е жива и здрава,много усмихната и щастлива в детството си Heart Eyes

Чакам снимки от Барбенският клуб Hug

# 209
Честит рожден ден на МИМИ на мама Валя

Общи условия

Активация на акаунт