Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 900
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
За протокола, от 8ми микрорайон съм, беба е родена точно в края на 26 г.с. на 31.07.2009.

Благодаря ви за съпричастието и подкрепата, която ми оказвате, въпреки че съм ви непозната.  Hug

Честит рожден ден на дъщеричката ти, Валенце! Да расте здрава и много усмихната малка принцеса!  bouquet Hug

# 211
[size=14pt]Честити рождени дни на Камен и на Мими! Да сте живи и здрави и весело детство![/size]

# 212
  • София
Много ви благодаря ,момичета!
Ето ви две сладки усмивчици от нашето мини парти:
http://media.snimka.bg/4516/015288313.jpg
А макси партито Mr. Green ще е в неделя.

# 213
  • София
Валенце,честит празник  bouquetПожелавам ти, да имаш най-здравите и щастливи деца,за да продължават да те правят щастлива Hug

# 214
  • София
Леле докато стигна до форума и много рожденници , хубави новини и хууууууууубави мъже  newsm48
Ели , Честит празник на патерици   bouquet Да ти е много послушен малкия мъж и да те радва с пакостите си Party
Вале, Честита ти рожденничка  Hug Много късмет и детски усмивки й желая  Flutter

# 215
  • гр.София, далече, далече на Запад
Мила Вале, да ти е жива и здрава рожденичката!
Безгрижно детство и много игри от нас!

Цвети, благодаря ти за линка.
Мила Комикс, пожелавам ти скоро да си гушнеш малката лейди! Нека Бог бъде с вас!
Хубава и спокойна нощ от нас!

# 216
Добро утро, момичета!
Валенце, дано празникът в неделя бъде незабравим, очакваме повече снимки от розовото парти.
Вчера забравих да кажа, че много се радвам за Райън на Димяни, дано и той,  и Влади бързо свикват в яслата и да не боледуват.
Лек и приятен слънчев ден от ден, като тъй като съм първа като никога - кафе и закуска:

# 217
ЗДРАСТИ на всички мами
всеки път п итам по нещо във форума ама да направя и аз нещо от полза а именно
1-да кажа че имам излишни 20на бройки памперси на Памперс и съм готова да ги подаря на някой който иска да ги вземе от района на Била люлин или магазин Европа който ми е близо в Люлин 8, така че пишете
2-да споделя опит с отпушване на канали на гърдите
запушването е много болезнено и се побърках 2 дни
та слага се горещ варен картоф разрязан на 2, топъл колкото може да издържите
ефекта при мен дойде след няколко часа като слагах  и малкия да си суче
ами това е
поздрави на всички
и все още си търся майки от Люлин 8 за разходки в района че ние много на далеч не стигаме , дали дъжд ще завали , дали ще изгладнеем та за това Simple Smile)))))))

# 218
ЗДРАСТИ на всички мами
всеки път п итам по нещо във форума ама да направя и аз нещо от полза а именно
1-да кажа че имам излишни 20на бройки памперси на Памперс и съм готова да ги подаря на някой който иска да ги вземе от района на Била люлин или магазин Европа който ми е близо в Люлин 8
писах ти ЛС Wink

Вчера забравих да кажа, че много се радвам за Райън на Димяни, дано и той,  и Влади бързо свикват в яслата и да не боледуват.
опс,Деян  Mr. Green
Ние тази сутрин се разревахме,защото пантофки-какво е това? Naughty Вкараха го с външните маратонки  Joy
Днес ще е цял ден,защото яде,не плаче,контактен е и много слуша-не се бие,пее,разказва приказка....а и са само 4 деца Grinning

# 219
 Hug Влади е по-добре,изчистен е от бактериите и утре може да се гушкаме в кардиологичното отделение(ако не го вкарат в интензивното Confused)

# 220
пОлИ ОТ ПОДПИСА мИ ВчЕрА СУТрИНТА Е рОДИлА ДЪЩЕрИчКА паола 1.200кг.37см. Hug  bouquet

# 221
Даааааааааааам,страхотна новина.Да им е жива и здрава,много усмихната и все така силна,както до сега.На Поли бързо възстановяване и много радост за напред.

Деси,браво и на Влади.Хайде,това да ви беше за последно и вече само у дома да се гушкате Heart Eyes

# 222
Много се радвам за Поли и нейното бебе. Деси, нагушкай и нацелувай Влади и от нас!

# 223
  • гр.София, далече, далече на Запад
E, хайде само хубави новини из темичката ни Peace
Да е жива и здрава малката Паола!
Деси, радвам се че и при вас нещата се подреждат  Hug
Чакаме новини от Комикс?

# 224
Влади си в нас от вчера
на 22.10 ще е операцията,а ние ще постъпим на 20.10
Лошото е,че аз съм болна.Той подкашля и хърка  CloseВръщат ми го болен ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт