Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 901
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Деси, стискам палци да оздравеете до 22.10. и за успешно и бързо минаване на операцията.
Честита дъщеричка на Поли! Да й е жива и здрава!

# 226
Дани,къде се губиш? Thinking

# 227
Деси, стискаме палци!!!! Hug Hug Hug

Много се радвам за Поли, дано всичко при нея е наред!!

Комикс, радвам се, че те срещам и тук!!! Hug Hug Hug

# 228
  • София
Деси,стискаме палци,всичко ще е наред!
Нали ви бях обещала снимки от нашия купон Grinning
http://valenceto.snimka.bg/other/rojden-den-mimi-5g.430005.15342331

# 229
Ади,виждам те-драскай някой ред.Нещо много хора ми се губят newsm78
Искам да попитам Бифана ако се включи,дали ще има пак коледно парти Mr. GreenОт сега да се подготвям Flutter
Само да мине този месец,другия предпразнично задължително ще мине бързо Party
Валенце  Hug

# 230
Валенце,голям купон ще да е било.Всички изглеждат много доволни.А тортата е направо приказна Whistling

Каката каква коса,имааааааааааааааааа WhistlingЗавидях и благородно Peace

Е,тамън ги драсках редовете Деска LaughingОздравяхте ли?
Сега с това скапано време ще видиш как ще се вяснат всички Laughing

# 231
  • София
Уф,Ади,тя е хубава косата и,обаче честно казано бих я заменила веднага за нормална чуплива или права коса.Много е трудна за поддръжка.
иначе купона беше супер,да.Децата много се веселиха.А тортата беше....ммм,вълшебна,и на вкус,и на вид.С така любимия ни ягодов сладкиш.Всичко беше с нея-салфетки,чинии.... Crazy

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА IONI79! С пожелания за много здраве, късмет, щастие, любов!

Хайде и едно сутрешно кафенце в днешния мрачен ден, с очакване Йони да го допълни с някоя от нейните прекрасни торти.

Валенце, страхотни снимки, още веднъж се замислям да прескоча и аз до Марсел да резервирам дата за РД на малката, макар да е през март.

# 233
Мами, сигурно това вече е дискутирано, но днес имах неуспешен опит да запиша педиатър за бебчо в 12дкц.. Препоръчайте ми някой и ,ако може, кога приема... Много благодаря!!

# 234
Тони,ти при кого ходи?Моите са при Николаева-40каб. Други са при Манов-40каб.,Мишева-39каб.,Алексиев-41каб.
други поименно-Жаблянска,Христова....

# 235
  • София
Ееееее успях да се разпиша и аз  Crazy
За докторите в 12-та аз лично съм за д-р Мишева , но декември са записванията . И ние мислим при нея да се преместим  Peace
Деска , оздравявай бързо , а Влади да е още по-здрав  Hug
Аз покрай тази сватба  миналата събота се ошашках  Crazy
Аз да честитя и бебето на Поли   bouquet, ама честно не се сещам коя е тази мама  Blush Rolling Eyes

# 236
  • София
Ние сме при д-р Жаблянова. Доволна съм като цяло, но винаги е пълно  Tired По едно време не записваше, но наскоро се оказа, че моя приятелка със септемврийско бебче е при нея, та може и да записва. Ето ГСМ: 0888 335403

# 237
Благодаря ви много!

Аз мислех за Николаева, но тя не записва Sad(((

Ще отида сега да видя кой е на смяна.. Поне е до нас, аз съм в бл. 983...

# 238
  • София
Хе супер, моите родители са в 883  Party

# 239
Дани,не те виждам вече Thinking Къде мааш гащи?Ходиш ли за кухня?Ще видя кога мога да висна отпред да те изчакам да се видим Crazy

Общи условия

Активация на акаунт