Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 37 903
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Ехо, как сте всички, аз се прибирам много уморена от работа и не пиша, но ви чета и ви мисля всички!!!
Деси,  Hug Hug Hug!

# 241
  • София
Добър ден, влизам за да пусна една културна новина- На 19.10. от 19ч. в културния дом на Люлин, / театър Абсурд/ ни канят на премиера- "Дядо вади ряпа", вход свободен.
За тези, които миналата година бяха на карнавала е ясно, че това е същото място.

# 242
  • София
Къде се намира този културен дом Embarassed
Мисля,да заведа малкия това ни е една от любимите приказки!  Party

# 243
  • София
На спирката на 33-то у-ще. От там тръгват стъпки, които водят до театъра.

# 244
  • София
Мерси!   bouquet

# 245
ще ходите ли newsm78 Аз може да го заведа,като се има в предвид,че после влизам в болница и т.н.
Бифанче   bouquet Ще има ли коледно парти.Искам да знам дали да се надявам Grinning

# 246
  • София
Деска,аз да ако искаш може да се разберем да се чакаме някъде Simple Smile

# 247
  • София
Ще има карнавал, разбира се. Така че, мислете за  костюмите  Party.

# 248
Ще има карнавал, разбира се. Така че, мислете за  костюмите  Party.
аз още си пазя миналогодишната мишка Joy

Димяни,довечера ще говоря с татито,за да видим дали е свободен да ни кара,че в тоя студ...а и да видим кой ще гледа бебето...така,че навестявай темата.Вие как сте с ученика?Свиква ли? Laughing

# 249
  • София
Мисля и аз да посетя театъра,да се видя с някои от вас Whistling

# 250
  • София
Елка,хайде ще спретнем една среща макар и там да се видим само  Simple Smile

Деска,малкия не е свикнал грам  Rolling Eyes
Ходи 5 дни до обяд до 12,30 и плачеше много но още в сряда бяхем с хрема но бутахме до петък,два дни почивка и в понеделник пак до обяд но започна да кашля и много беше плакал та като отидох да си го взема ми казаха да го спра за няколко дни и така до днес все още не е ходил но си има и леко хрема е днес вече е добре но да видим утре как ще еи в понеделника ако е ок ще е пак там! Не знам как ще свиква въобще.... не иска и само мрънка като чуе за нея,аз му говоря много,че е хуаво,че еди си какво..... и не и не Crossing Arms   

# 251
ние пък много я харесваме.Казва,че му се карат,защото като пикае, пишката му излиза и мокри дреехите.Иначе всичко е ОК.Е,сутрин се пазари за сокче,бонбони,ама бързо му минава

# 252
  • гр.София, далече, далече на Запад

Peace И ние сме за срещичка Hug
Ако има свободни да свиркат, ще ми е приятно да се видим там!
Хубава и спокойна нощ!

# 253
  • София
Строй се,преброй се,кои ще се видим там,на театъра става въпрос Whistling

# 254
Здравейте, момичета! От темата разбрах, че тук има театър и това ме зарадва... Живот и здраве и ние ще се включим в публиката на детските пиеси!

Сега се връщам от 12-та. Записах при д-р. Ангелов.. Ще видим как ще се развият нещата...

Общи условия

Активация на акаунт