Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 38 398
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Който може да ме включи на първата страница.
тя авторката бега в Египет,дано донесе по една глътва въздух и Египетско ностроение поне  Party
Блонд,голяма почерпкаМерси! Grinning
Да са ти живи и здрави!!!  bouquet

# 361
И ние си тръгваме във Вторник.Пиши на лични,да не спамим,ако излизате следобедите Peace

# 362
Добре дошла на новата мама! Искам и аз в Египет, че какъвто е студ днес!

# 363
Добре дошла на новата мама!!! Hug

Деси,какво става с вас,нищо не пишеш newsm78

# 364
  • София
Момичета,майка ми има юбилей днес,става на 60.Да почерпя по този повод
http://www.kulinarno-joana.com/wp-content/uploads/2008/12/p1120105.jpg
http://www.virginmedia.com/images/alcohol.jpg

# 365
Здравейте люлинси мами.Незнаех че има такава тема и аз побликувах нова ,но нищо.Приятно ми е да Ви се представя аз съм от Люлин имам две дъщери едната е на 8г казва се Поли а беба е на 7м и се казва Рая.Надявам се да мога да се включа към вашта група  bouquet

# 366
  • София
Добре дошла   bouquet

# 367
Ели, да ви е жива и здрава и много да ви помага!
Добре дошла на новата мама!

# 368
Здравейте на всички и привет на новите мами  welcome
Деси дано всичко е наред и вече да се прибирате в къщи  Praynig

# 369
 Добро утро мамчета .За Вип.Денс кой го гледа снощи.Става въпрос за малките двойки деца .За момичето от втората двойка.Аз останах направо втрещена като го видях с тази изрусена коса и прическа на визитката си .Та то подръжава на 16г тинейджърка .Поли е на 8г и ми вика:Мамо нали казаха ,че ще играят 8г то това на колко е години изглежда като големите що си е боядисало косата.Аз какво да и обясня кажете като то е очевадно,че от малко с тая визия ще стане в побертета нали се сещате.То танците са си танци не мисля ,че една майка отговорна и трезвомислеща може да допуска такава гавра с детето си.Възмутена и втрещена е най-малкото което мога да кажа.Дъщеря ми е точно на 8г ,а ако я сравня с това момиче което и е набор бих казала ,че имат 5г разлика ..Поли я гледа,гледа и детето вика мамо и аз ли изглеждам така голяма . newsm78

# 370
Почерпете се за здравето на Рос! Днес става на 5 години!

# 371
  • София
ЦвеТи,да ти е жив и здрав,много да те радва и слуша Hug
Аз да ви се похваля,имаше във Фантастико промоция на Котани,купуваш един продукт,взимаш си касовата бележка,пускаш я с имената и тел.за връзка в кутията на Котани, и участваш в томбола.Познайте кой е спечелил подарък от Тефал bowuuУтре ще ходя да си го взема,предполагам, че няма да е тиган обаче Thinking

# 372
Здрасти мами!!!

Честит Рожден Ден на Рос  bouquetЗдраве,здраве и пак здраве му желая.Обичта я има,другото ще си го купи Heart Eyes

Екзистенциалистката,и аз останах втрещена.То детето май е било и някаква МИС.Обаче като видях колко е гримирана и какви маниери има ShockedИзрусена ли беше,на това не обърнах внимание,но ако е било така,ужасссссссссссс ooooh!

Ели,браво бе.Я вземи пусни и един фиш за тотото,може да спечелиш натрупаният милион Peace

Деси сигурно е вече с Влади.Някой няма ли новини?

# 373
Моля ,Ви дайте мнение и съвет ще откача...... Вече четвърта вечер Рая не иска да си яде АМ .До сега от 210гр е изяждала зорлем 100гр ,но тази вечер нямам думи въобще не пожела да захапе биберона.Дадох и каша за вечеря .През деня нямам проблем с храненията яде си всичко какво и става тези вечери особено тази?

# 374
Цвети, честит празник, да сте живи и здрави!
Елка, а честито награда, да се похвалиш каква е !
Екзи, да не е зъби или нещо такова, не мога да ти помогна, че аз с яденето на моя не съм имала проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт