Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 38 398
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Екзи,детето просто си отказва АМ и по-добре за теб.Няма да се чудиш как да и махаш шишето с Ам и да го заместваш с вечеря.
Ивон го отказа на 7 м,така че не виждам за какво се притесняваш.Радвай се Hug
Ако държиш да яде Ам вечер,прави и го на попарка с 2 бисквитки и това е.

# 376
Зъбки още нямаме предполагам може да е свързано и с това. Не е ли още малка да и махам АМ ,а със какво да я храня вечер ако го махна.Днес ще пробвам през деня за следобедно да и дам ако пак откаже край.Между другото от тази нощ текнаха сополки и започна да кашля Confused

# 377
  • София
Това -АМ,адаптирано мляко ли означава Rolling Eyes
Подаръка ми от Тефал е, решетъчна лъжица,много съм доволна Party

# 378
Значи може да я боли гърлото,или да и е запушна носоглъдката и за това да не иска,но по тази логика няма да си иска и залъгалката.
Ако е решила да го отказва,вечер и давай млечни кашички или АМ с бисквитки,само че с лъжица,не от шише.
Не е малка,нали ти казвам,че Ивон отказа АМ за приспиване на 7м.

Другият вариянт е да иска да махне някое ядене-да мине на 4 хранения например-закуска,обед,следобедна закуска и вечеря.

# 379
Ади, благодаря ти за съветите сега ще, я пробвам следобед ,ако не го иска сигурно ще го спра,това с бисквитите по принцип е добър вариант и мл.каши.

# 380
  • София
Хайде здравейте и от мен  Hug
Аз четох отгоре отгоре , че мног осте изписали - браво  Peace
Деси, радвам се за добрите новини, все така да продължавате  Hug  bouquet
Ели, честит ти подарък, че какъвто си калитко  hahaha
За новите членове на люлинската ни банда , ще ви помоля да ми пратите инфо на лични с дати и години на малчовците и име де и за вас също да ви сложа отпред  Party

За Египетския въздух , донесох ама на летището още изстина  Rolling Eyes , но настроение колкото искате  Heart Eyes

# 381
dgudge искаме снимки.
А честит ви първи сняг и първи студ!!!

# 382
здравейте момичета добре дошла на новата мама  bouquet
и честито на рожденниците който съм пропуснала newsm59

# 383
  • София
Снимките на Дани ги има в подписа и,аз вчера ги гледах Wink,много ми харесаха.
Другото ми момче също е болно,днес ходихме на доктор,зесега ще минем без антибиотик,но много лошо кашля,а Камен тъкмо се оправи...

# 384
Елка-Зелка, бързо оздравяване и на двамата и честито за късмета и подаръка от Тефал.
Дани, снимките са страхотни!
Добре дошли на новите мами!
Екзи, мисля, че сигурно е било от запушеното носле и затова не е искало детето, макар че както ти казва Ади - няма лошо да се махне шишето. При нас беше обратния проблем, хем до 11-ия месец я кърмих, като я отбих така си искаше мляко, че почти до 2г. пиеше вечер от шише.
Деси не се е включвала днес, но се надавям всичко с Влади да е наред.
Стискам палци и за малката Бо!
и накрая - с огромно извинение за закъснението, но от много работа не ми остава време за тук,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОС НА ЦВЕТИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 385
  • София
Ели , ще те назнача на щат  Joy  Благодаря , наистина снимките са в сайта ми http://dgudge.multiply.com
Скоро ще кача и от пребиваването ни в Египет през 2006-та  Crazy
Благодаря за инфото на новите мами  Peace
Днес като ходих до кухнята се надявах да видя някъде Деската ама не успях  Rolling Eyes
Бързо оздравяване на всички болни и по-бързо да минава тази епидемия , че е ужасно  ooooh!
Скоро ще имаме ли среща , че ние само зимата се събираме  Joy като изключим частните мини срещи  hahaha

# 386
  • София
А, ле ле dgudge , много си готина, особенно на онези дето си с дългата коса. Евала.

# 387
Здравейте, Люлински мами!

Аз уж не съм новак във форума, но май чак сега откривам Люлинската тема  Blush

И рекох да се присъединя към вас Simple Smile. Бебето ми е на 10 месеца, казва се Калоян (май доста Калояновци има, поне по списъка на първа  Rolling Eyes) и живеем в Люлин 9. Simple Smile

# 388
Здравейте, Люлински мами!

Аз уж не съм новак във форума, но май чак сега откривам Люлинската тема  Blush

И рекох да се присъединя към вас Simple Smile. Бебето ми е на 10 месеца, казва се Калоян (май доста Калояновци има, поне по списъка на първа  Rolling Eyes) и живеем в Люлин 9. Simple Smile

Здравей и добре дошла в отбора на люлинските мами  bouquet
аз съм в люлин 10 Peace

# 389
dgudge снимките са страхотни  bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт