Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 38 402
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, банда! Да ви се похваля, вчера оставих малкия с бабата на театър, а аз пих кафе на спокойствие. Казаха, че представлението било много хубаво, после пред театър му купихме една маска на Спайдермен и сега само ми разиграва сценки. Интересно ми е като не е гледал филмчето, откъде го знае.
Момичета, я кажете къде ще сте по празниците и какви подаръци ще взимате на малките.
Мъжът ми е на работа точно на Нова година и аз не знам какво да правя, имам две покани за кръчми, но цените са зверски, не ми се дават толкова пари за една вечер.
Малкият за сега си е поръчал палатка и дъска с маркери дето се трият.

# 526
# 527
# 528
Момичета,ако може да Ви попитам нещо трябва ми сайт в който да си кача едни видео клипчета,но искам да не са публични,а както е в снимка.бг да са с парола или лични и да не са видими за всички,благодаря Ви! Hug

# 529
  • София
Не знам къде ще сме за празниците, но за Калин сме решили за подарък за вземем дървен уокър с център за игра и дървен музикален пъзел с животни... Може и по-рано да му ги дадем, той е още малък и...

# 530
  • София
sunnymoney ,фейсбук,мултиплай....

# 531
Зелено, къде пък има дървени уокъри?  newsm78 Ние му поръчахме на Калоян уокър де, на VTech, но за сефте чувам за дървени и чак се ядосах, че не съм знаела.. Я прати линкче или снимчица, нещо...  Laughing

# 532
Дървени уокъри аз гледах в Хиполенд,но не мога да ви кажа цена.

# 533
  • София
Зелено, къде пък има дървени уокъри?  newsm78 Ние му поръчахме на Калоян уокър де, на VTech, но за сефте чувам за дървени и чак се ядосах, че не съм знаела.. Я прати линкче или снимчица, нещо...  Laughing

Ами  Embarassed Embarassed Embarassed видях го на снимка при една мама от нашата отчетна тема - тя каза, че е от някакъв сайт МайТойс - от чужбина - и понеже предложи да ми го поръча (правели междувременно нова поръчка за други неща), приех с радост  Embarassed
Тази същата мама ме научи на дървени играчки, тези дни писах подробно във Фейсбук  Whistling Whistling Whistling

# 534
Мина ни контролата и ни спряха лекарствата.Вече контрола след 6м.,после след1г. Hug

# 535
  • София
Деси,браво на вас,все така с добрите новини Hug

# 536
Деси HugСтрахотни новини.Дано всичко е наред за напред Hug

# 537
  • София
Здравейте  Hug
Аз нещо позачезнах и май доста съм изпуснала... Blush Ще наваксвам.
За дървените играчки - lhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227092.435

# 538
Деси, много се радвам за вас!  Hug Hug Hug

# 539
Добър вечер момичета
Деси страхотна новина браво само добри новини за напред Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт