Всяка ЛЮЛИНска мама свещичка ще запали,за здраве и късмет на малките Бо и Влади

• 38 371
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

Във връзка с извършването на тестове за налягането във водопроводната мрежа в жк. „Люлин” 8,9,10 е необходимо временно да бъде прекъснато водоснабдяването от 23.00 часа на 26 ноември до 06.00 часа на 27 ноември 2009 г.  в: жк. „Люлин” 8, 9 и 10 в района на бул. „Д-р Петър Дертлиев”, ул. „Ген. Владимир Динчев”, ул. Крим”, бул. „Панчо Владигеров” и бул. „Джавахарлал Неру”.

При продължителност на работите над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване чрез водоноски на адрес: жк. „Люлин” кръстовището на ул. „Търново и ул. „Иван Бойчев”.

“Софийска вода” се извинява за причинените временни неудобства.

Ремонтните работи ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 1 21 21.

“Софийска вода” АД

# 541
Деси, чудесна новина!!!  Hug Hug Hug

# 542
  • София
Деска  Party Hug

# 543
Деси, браво!  Grinning  Hug

Зелено, здрава да си за тази информация!  Flutter

# 544
Извинете ме за нахалството.но бихте ли ми  препоръчали добро джипи в 12 поликлиника.Хиляди благодарности.

# 545
Извинете ме за нахалството.но бихте ли ми  препоръчали добро джипи в 12 поликлиника.Хиляди благодарности.
Д-р Граматикова  Peace.
Деси  smile3501

# 546
ние сме при Христова

# 547
  • София
Още един глас за д-р Граматикова

Деси страхотни новини   bouquet

ЧРД на огромна патеричка за Йоанка - да е весела, щастлива и много да радва мама и тати!   party006

# 548
  • София
Ако е за педиатър, доволна съм от нашата - д-р Жаблянова, но не съм сигурна дали приема нови пациенти. Мога да напиша ГСМ, за да се пита  newsm78

# 549
в 40 каб.-Николаева и Манов,ако приемат Peace

# 550
  • София
Хайде сега,избери ако можеш Whistling      Извинявам се,но нещо ми става напоследък,не съм аз Twisted Evil

# 551
  • София
Момичета, тъй като детето ми, племенници и сие страдат, че няма да има карнавал. Какво ще кажете да наема зала, аниматор, дядо Коледа и да си спретнем люлински купон? Трябва да знам колко души имат желание, за да видим каква ще е цената. Ако сте съгласни, казвайте.
По- късно ще видим за подаръци и т.н.

# 552
Пу си ние първи

# 553
Момичета, тъй като детето ми, племенници и сие страдат, че няма да има карнавал. Какво ще кажете да наема зала, аниматор, дядо Коледа и да си спретнем люлински купон? Трябва да знам колко души имат желание, за да видим каква ще е цената. Ако сте съгласни, казвайте.
По- късно ще видим за подаръци и т.н.
На рождения ден на Рос в "Мики Маус" казаха, че ще организират коледен купон с дядо Коледа! Може направо там да спретнем партито, ако сте съгласни, разбира се! Аз ще ходя да уточня подробностите,ч е ще водя малчо и другарчетата му там!

# 554
и аз съм съгласна за едно коледно парти, ако може да се присъединим разбирасе

Общи условия

Активация на акаунт