Вивиан или Елизабет

• 7 756
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
Елизабет Peace

# 31
  • София
Хехехе колко сладка тема.. ние първите два месеца докато бях бременна бяхме убедени, че е момиче и ще се казва Вивиан... обаче на колкото приятели да кажехме и всички разправяха... еййй познавам една Вивиан, ама каква е к... и моят мъж беше решил нещо такова Вивиан Мередит или такива глупости... за да омекоти името Вивиан  Laughing

Накрая се роди Едуард Александър обаче  Wink

Ако следващото ни дете е момиче, пак ще нищим Вивиан обаче... влюбена съм в това име  Heart Eyes

# 32
  • в илюзия
Елизабет Peace

# 33
Видях че момиченцето на мимина се казва Ноела и ми хареса. Хареса ми защото е обратното на Леон. И сега дилемата е май Вивиан или Ноела.
Мимина сподели моля те как и казвате на кратко. Защото аз не можах да измисля.

Бети (   bouquet ) ти е отговорила! Grinning Наричаме я Ноли (свеки го измисли  Laughing ),а тя (дъщеря ми) се наричаше Нана като беше по-малка. Не бях се замисляла ,че е обратното на "леон",но е готино съвпадение! Wink
Мислех да я наричаме Ели - от финала на името,но Ноли много си ми хареса и така си остана.  Grinning
Успех! Hug

...Много ми  е коледно това име, но е хубаво:)
Ами родена е дни преди Коледа  Wink (както и синът ми,де)  Laughing

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 15:33 от мимина

# 34
мимина как се възприема името в България? Аз започнах доста да го харесвам, но признавам си в началото ми беше леко странно. Мъжът ми го измисли първо, че Ноел е обратното на Леон и после видях и женския вариант на името. Но той сега се чуди и казва, че му звучи доста странно. За сега сме решили Вивиан, Ноела, Елизабет. В този ред ...но като знам че всеки ден си сменям мнението ooooh!

# 35
От трите за България най-странно ми е Вивиан.
Елизабет вече не ...чуждо си е, ама познавам няколко, човек свиква Laughing
Ноела ми е ок, то ми е подобно по звучене на Михаела, примерно...

# 36
  • Пловдив
Троли,сега ти видях темичката Simple Smile

На мен много ми допадна това има Ноела Wink(поздрави на мимина)

И това съвпадение,че е обратно на Леон-това е вашето име Heart Eyes

Хайде чакаме,хубавата новина и да се похвалиш какво сте решили в крайна сметка Simple Smile

# 37
trollipen , когато чух това име (търсих име с "н") веднага разбрах,че това е Името...когато споделих с мъжът ми,той  #Crazy ,но започна да го споменава пред познати и скоро разбра,че повечето (да не кажа всички  Mr. Green ) хора харесват името -нежно е,звънко- и той свикна.Всички,на чието мнение държа харесват името и имам 3 приятелки,които го обмисляха за дъщерите си! Grinning
Не мисля,че се възприема странно,поне не съм усетила негативно мнение.Напротив,повечето възкликват одобрително,а когато викам по площадките след нея често ме питат как всъщност се казва,защото от умалително й е трудно да предположат и им става интересно.Забавно е и че винаги ме питат по два пъти как се казва...  Laughing Е,не винаги ми е забавно,де  Rolling Eyes ,затова оставям тя сама да отговаря  Mr. Green
Радвам се,че ти харесва името,а закачката Леон-Ноел/а е просто върха! Peace

Все пак да си кажа отново,че съм луда по името Вивиан! Heart Eyes

# 38
Елизабет е бабешко име, ако и да е кралско  Grinning 
Вивиан масово си го избират китайки току що слезли от кораба в Северна Америка.  Много яко им звучи явно.

Аз съм твърдо за Ноела. 

# 39
Елизабет Peace... в България може да й казват Ели...примерно... Но и Ноела ми допада Simple Smile

# 40
Не мога да разбера, защо така се получава. Явно в България се харесва това име. 90% от познати и не толкова познати харесаха много името Ноела, а тук в Англия никой не иска да го възприеме:( Казват ми, че е странно, означавало Коледа което явно не им харесва и изобщо не се харесва определено. А аз все повече си го харесвам. Още повече като се сетих, че освен това че има връзка с Леон, също така и бебето сме го "направили"  около Коледните празници. Още една причина името да е подходящо за нея. Съвсем се обърках вече:(

# 41
Ма какво ти пука.
То Кристиан, като е от Христос, кво?!
Половината така се казват. Rolling Eyes
Натали също е от Коледа.
Гадни англичани Crossing Arms
Чак аз се ядосах, като виждам, че ти е гадно, пфу.

# 42
Вивиан   bouquet

# 43
Trolli,сълявам...това,което последно си написала е жалко...естествено,аз имам и лична причина да мисля така  Crazy а толкова обичам Англия!  Tired
Трудно е да не се съобразиш с мнението на околните... Crazy
Много малко бяха хората,които одобриха имената,които избрах за децата си докато бременеех...за Ноела всички бяха първо  Shocked ,и точно когато разбираха какво означава повечето променяха мнението си на положително...не разбирам какво лошо има името да означава Коледа...нима Коледа е кофти празник,нима тогава не се случват чудеса...тогава се е случило и вашето второ чудо...не ме разбирай погрешно,за мен няма значение как ще кръстите бебка  Wink  Peace просто доводите на обкръжението ви ми се струват слаби  Rolling Eyes

# 44
В интерес на истината това е мнението не толкова на англичани, а на българи които живеят тук. Както и да е аз съм много ЗА това име и не ме интересува много много, стига ми таткото да каже твърдо ДА и това ще е името. Той се колебае леко засега, а аз съм длъжна да се съобразя с него и никой друг всъщност. Коледа е толкова вълшебна наистина. Нашата бебка не беше планувана, беше си точно подарък за Коледа. И съм сигурна, че се е получила покрай Коледните празници.....Убедена съм че съвпаденията не са случайни......Другите имена ...има много хубави разбира се, но нито едно няма някаква връзка с нас като семейство.

Общи условия

Активация на акаунт