Вивиан или Елизабет

• 7 763
  • 61
  •   2
Отговори
# 45
Троли,в такъв случай
В интерес на истината това е мнението не толкова на англичани, а на българи които живеят тук. ...
 ooooh!  Joy  Peace изобщо не бих се колебала на твое място! Grinning Абсолютно съм съгласна,че си длъжна да се съобразиш единствено с мнението на мъжа до теб!  Grinning  Позволих си да надникна и във вашата отчетна тема,защото бях сигурна,че си потърсила мнение и там  Wink ...сама си се убедила,че 99,9% от мамчета харесват името  Grinning ...незнам до колко има значение за теб този факт,но извадката е представителна,вярвай ми - за почти 3г се насушах и нагледах на мнения и реакции по повод имената на децата ми и повярвай ми,няма да съжаляваш! Hug Личи си,че си "почувствала" точно това име,но дори и да изберете друго,важното е,решението да е взето с мир и любов!Успех! Peace

# 46
Елизабет.  Heart Eyes

# 47
 Mr. Green
Както се подразбира от ника ми !

# 48
давам идея за Leonor   име, което са носели и носят мого испански принцеси, произлиза от Leon Peace

# 49
Добро предложение!  bouquet

# 50
Честито да е появяването на бял свят на малката Вивиан Heart Eyes Да расте здрава и красива  bouquet

# 51
Еее,супер!  Grinning Да е жива и здрава и красива като името си!   bouquet

# 52
Вивиан и Ноела ми бях сред фаворитите в темата Simple Smile

Да е жива и здрава малката госпожица.

# 53
  • Варна
Честито! Да ежива и здрава.

То вече е "след дъжд качулка", ама да си кажа, че името Ноела е страхотно, много ми хареса - браво на мимина, че се е сетила за такова хубаво име! Peace

# 54
Малко встрани  Embarassed ...  bowuu за всички,които се изказаха мило за името "Ноела" bouquet Аз пък все благодаря на мъжо,че се съгласи с моите измишльотини...  Flutter

# 55
Благодаря на всички, помогнахте ми много при избора. Ноела е страхотно име, но явно ще си го оставя за третия път Wink. Сега си имаме една малка сладка Вивиан. Ето я и нея:
http://www.flickr.com/photos/misholina/sets/72157622454661498/
До последно не бяхме решили, на самото раждане се питахме все още Вивиан или Ноела? Когато се роди акушерката каза Вивиан и реши вместо нас.

# 56
Прелест!  Hug

# 57
Жива и здрава да е Вивиан Hug Страхотни снимки и много сладко бебче Peace

# 58
        Честита рожба! Истинска прелест си имате !Да Ви е жива и здрава Вивиан!

# 59
Невероятно хубава беба с прекрасно име... ЧЕСТИТО, мамче

Общи условия

Активация на акаунт