Подритва малкото човече, а пък и ДЕКЕМВРИ не е толкова далече!

• 47 966
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Ава, мойта бойна принцеса е с главата надолу и точно там ниско където описваш са лакти и юмруци.
А рита нагоре в стомаха и затова може би не усещаш. Слабите не ги усещам, но веднъж така ме изрита в стомаха, че добре че не бях яла скоро, че всичко щеше да изкочи без предупреждение. Така ми се догади ... чак ме заболя стомаха... много гадно беше. ooooh!

# 76
  • Русе
Привет, най - сетне се завърнах. На майтап изкарах един месец в болницата. Хванаха ме гадните контракции, вече нямам вена свободна за системи и ме пуснаха малко у нас да видим как ще съм. Не че се отшумели, ама са малко по рядко уж. Само се шашкам. Отивам да чета назад, че много се е понасабрало, а искам да съм в час с новините  Wink

# 77
Милейди мила много тъпо с тези бактерии, но аз си мисля че просто трябва да спреш вече да ходиш по лаборатории и да си живееш щастливо, освен ако нямаш някакви неприятни миризми и сърбежи, придружаващи течение. Тук взимат секрет само ако има неприятни усещания, иначе се взима веднъж, малко преди раждането, ако има нещо да го утрепат и това е. Пък ето колко милиона нация, раждат здрави и прави деца. Колкото повече изследвания, толкова повече главоболия. Мойта дружка в Холандия също се оплакваше, че на бременноста гледат като на ней-естественото нещо на света и даже УЗ не празвят повече от два пъти за цялата бременност.

# 78
... Тук взимат секрет само ако има неприятни усещания, иначе се взима веднъж, малко преди раждането, ако има нещо да го утрепат и това е....

И тук е така! Аз дори молих моя лекар да ми вземе проба, че нещо се бях притеснила, а той само ми каза, че ако получа сърбеж или почервеняване и ако аз желая да си купя каквото и да е мазило от аптеката от тези,  които се продават без рецепта и толкова!  Wink

# 79
Дарлин, за Веледа знам, че е био,а Себа мед се води медицинска козметика. Засега съм се спряла на Веледа, но има време, ще видим. За преварения зехтин и за маста знам, че остават лекета по дрешките.
Ава, аз днес усещах побутване почти в стомаха. Последно беше седалищно разположена принцесата, но сега не знам крака ли са ръце ли са.
rush, шишетата ТТ са пластмасови и са В-фрий. Браво за хубавия преглед.
veni1122, много неприятно това с контракциите, дано са отминали и ти се размине повторното влизане в болница.
По-назад в темата говорихте, че ви искат пари от ЖК-то по ЗК. Аз моят по ЗК не го хваля много, но всеки път ме гледа на ехограф и един лев не ми е искал. Вече 3 пъти ме е гледал, ако не и 4. Първоначално платих само 2,40 лв и това е. Да видим по-нататък как ще е.

# 80
Да напомня на софийските мами, че утре се организира кафепиене Laughing

За по-вече подробности в другата тема!

Хайде, бременни декемврийки от Сф - присъединявайте се !

# 81
Bibi2202, пред нас има една "тръшната" циганка  Laughing Да не би да е твоята? Иначе, честито за придобивките!
Милейди, и на мен ми откриха ентерококи, но моята лекарка погледна изследванията, антибиограмата и отсече: Те тези, ентерококите, нормално си живеят във влагалището, а пък и всички антибиотици, които са чувствителни на тях при теб, не мога в момента да ти ги изпиша, така че - живей си с тях..." Край на цитата! Sad И така си съжителстваме в момента...
Относно зодиите, малко погледнах накриво поста на Evil относно зодия Везни, аз се числя към тях, и не мисля, че съм много "кофти" Thinking Само съм крива, лесно обидчива, много чувствителна и неуравновесена, но пък всичко други май ми е наред  Crazy
Аз имам един въпрос: някой има ли отзиви или впечатления от количка модел Streety Pack 2009 - Bebe Confort, Oxygen Black, www.-spam081-/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.view … 666&Itemid=27 че нещо ми е легнала на сърце, но искам и малко мнения... Благодаря предварително!
Хубава вечер на всички!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 18:55 от stuffinka

# 82
stuffinka обичам ги аз везните, чепата зодия сте малко, но случайно или не най-добрите ми приятелки са взе везни. Дълги години вече сме си близки и въпреки, че сме пръснати по целия свят, това не ни пречи да поддържаме постоянна връзка. Харесва ми това, че са верни приятели, откровени и стабилни, винаги мога да разчитам на тях. Тамън трички си ги имам и много си ги обичам.

# 83
Под щастлива, че няма да е Везни, evil имаше предвид, че няма да роди преждевременно  Wink
Иначе на мен една Везничка екстра ще ми дойде на всичките Близнаци, обаче да пази Господ! Да си се роди след 36г.с., пък ако ще зодия краставица да е  Laughing

Стрийти е типична лека градска количка. Ако не ти се налага много бъхтене по счупени тротоари си е супер!  Peace

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 19:11 от eta

# 84

Eta, много, много ме заинтригува с тая астроложка - на мен ми е мечта от предната бременност, ама тогава нещо се замотах и не сколасах да отида и някак си по интуиция избрах датата на секциото. Интуиция донякъде де, щото термина ми беше за зодия Овен, хък аз много исках Емата да се роди в Риби, та затова водих епични битки с доктора и хванах последния влак за Рибите. Не знам дали правилно съм постъпила (може би Aluin да вземе отношение Thinking), ама както често констатира мъж ми - не можем да излъжем природата Naughty Нашата рибка си е баш овне или поне акулка Mr. Green Ама пък от друга страна, то няма да се метне на гората я - майка и (демек аз) е риба, пък единствената ми допирна точка с въпросната зодия е неземната красота  Joy Joy Joy
Ша взема да се амбицирам и да отида тозий път, ама искам да намеря някой класически астролог, а не някой който щрака на компютъра само и говори общи приказки (софийските мами да помагат, ако познават такъв човек - ей на това можем да обсъдим утре на срещата - сега ще направя една agenda Laughing)

Aluin, много интересни неща прочетох в твоя пост за зодиите - явно имаш дълбоки познания - може ли да се редна на опашката за консултации? Че съм си намислила една дата за секцио, пък мъж ми иска на друга и евентуално да дадеш съвет  Embarassed

хехе благодаря за доверието  Embarassed.. За консултации чак не съм толко веща, но си признавам че съм си се представяла на стари години как умувам над наталните карти.. засега чисто любителски мога да ви посъветвам това онова.. по общи неща..
това с твоята дъщеричка рибка ми напомня на една приятелка която също с термин за началото на овен (2008) и се молила нейната Елизара да излезе по рано,.. та със силата на мисълта или нещо друго, но момиченцето наистина тръгнало да се ражда последния ден на риби, та си е рибоче..
за справка тези които са родени на граница, като вашия случай си носят белези и на съседната зодия, така че нямало е как да избягате от овнето.. а и то асценденти, луни, марсове.. не се знае и кое къде е.. За подходящи дати за секцио наистина по добре се обърни към некое профи като на ета астроложката, за да не те подведа нещо.. 
Mr. Green  Grinning

MILADY вие скорпиоонската да не присламчите и трети скорпи към вас току виж..  Simple Smile те скорпионите много обичат да се събират едни при други.. и хем си се жилят, хем един без друг не могат да живеят..  Sunglasses а таткото да не е някое раче, ще се предаде набързо виждам аз.. междудр по повод твоите инфекции  се сещам че на скорпитата често им дават такива неприятности, но от друга страна са много майчински знак и обичат много децата, та често имат по много.. те всички водни са така де.. само рибките са по космични.. но пак плодовити ли плодовити..

Bibi2202  и вие водната я карате.. само така Simple Smile))

ета  Hug нещо щях да ти казвам ама ми избяга от ума..  а иначе аз винаги съм си мечтала за везне, като водолей с асцендент везни многоо се разбирам с тях.. но пък нали трябва предизвикателство да има, така че bon chance.. или следващия път, кой знае..

За козметики нищо не знам още но ви чета и пълня личната енциклопедия, така че моля пълнете..  Sunglasses
Мене ме подритват около пъпа, яичниците отдавна не съм ги усещала..  Та  ритниците по пикочния мехур намаляха засега.. ще видим докога.. Понякога имам чувството че на малката и става скучно и и се играе или нещо подобно.. понеже като се разрита много, аз и слагам ръка и тя почва да издува където е ръката и чака пак да я бутам..  не знам може и да си е в моята глава тази игра, ама ми харесва..  Grinning
иначе започнах да усещам едни болчици в таза, малко като при мускулна треска .. това май от разширяването на тазовите кости ще да е, дали  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 19:27 от aluin

# 85
Опа още една ВЕЗНА да се обади  Mr. Green
И аз като Lassi да напомня на Варненки,че иде среща.Хайде момичета марш в другата тема да се разберем Whistling Whistling

# 86
  • тук
ох, днес много ми стана, ама обещавам да ми е за последно
познайте - тъкмо ми се поуспокоиха контракциите, отивам преди малко в тоалетна
и това, което описа Pamivo онзи ден - едно много странно ми падна-на мен ми се е случвало и преди време и не бих
го свързала с онази тапа, ако не беше днешната случка и особеното ми вътрешно напрежение

хайде сега да ни споменете с моят малък мъж в Praynig си тази вечер
а аз ще опитам да не си мисля най-лошото и утре сутрин да сложа кафето  Hug

имам си близнак и лъв, а аз съм дева и според зодиите би трябвало да не можем да живеем в една къща
да, ама ние така си изкарваме в любов и екшън десет години, че ми е винаги смешна темата
и съм ЗА зодия краставица Wink да се въведе  hahaha

# 87
portman  Praynig само спокойствие и всичко ще е наред.. и утре на доктор.. то пък е събота уф!
иначе не им вервай на тия писания.. дева и лъв за партниорство са чудесни.. съседни знаци са и лъва се учи от девата (едва ли ще си го признае но нейсе) а девата е толерантна към грешките на лъва понеже в предишен живот и тя е е била лъв.. въобще ако двама души са заедно значи не е току тъй и има космическа хармония.. а за близнаците те също са супер с вас.. и на близнаците и на девата планетата господар им е Меркурий, така че има доста общо..
аве аз днеска не мога да се спра да пиша.. ама то е толкова подтиснато навън че кво друго ми остава..

# 88
Няма как да не се присламча към отбора на Везните  Flutter !
И бебето бях решила да е октомврийче, ама закъсняхме ...(Така щяхме да сме си семейство Везни-Близнаци). Здраве да е.
Сега с интерес чета изказванията за Стрелците.

aluin, впечатли ме с познанията си по астрология! А аз даже книгата на И. Станчев си купих от България (вече на Алена ги имам) да се уча да правя хороскопи. Но след отварянето й ентусиазмът доста ми поспадна !
.. ама то е толкова подтиснато навън че кво друго ми остава..  Shocked Наистина ли? А аз по радиото слушам прогнозата за времето там- слънчево, 35С и си умирам от мъка цял ден, че тук е едва 20С и облачно  Crazy

Ава, и аз усещам движенията на бебето ниско. И понеже вече си е с главата надолу (гръбчето по стената на корема) си знам, че това са ръгания с лакти  Laughing - като при Darlin`
А в момента явно успява да ме рита и с краченца...

Нали аз все питам какво е усещането при контракция...Вече няколко дни по ред за малко ме стяга ниско долу корема. И се чудя до колко е нормално newsm78
И още нещо - какво е да имаш киселени ? Не мога да преценя дали от време на време не получавам и аз  Grinning

portman , много ти се насъбра на теб днес !  Hug
Поне ще си "намачкаш" едно хубаво Лия скоро!

Милейди, много ми е мъчно, че пак лоши новини. Но горе главата. Явно съжителството с тези "гадини" е възможно.

pamivo, как се чувстваш? Мисля си за теб!

veni1122, ама ти наистина се беше загубила някъде! А то какво било !!! Дано се закрепиш и останеш вкъщи  Praynig

Choosy, много полезни филмчета  Peace. Благодаря! Heart Eyes

Elf Princess, Честит ти 7-ми месец! Все така до края  Heart Eyes

Чакаме отчет от софийската и варненската срещи  Sunglasses

Ах, и един практически въпрос. Вие каква големина дрехи купувате?
Решила съм да потърся бодита и пижамки за престоя в болницата (7 дни) и размер "00м" изглежда толкова миниатюрен, а следващият размер "3м" - прекалено голям за новородени май  newsm78

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 20:21 от La Fée

# 89
... въобще ако двама души са заедно значи не е току тъй и има космическа хармония..

Тъй си е!  Peace и после идват трети, четвърти, пети...  Wink нищо случайно няма, вече съм убедена!

aluin, не си сама, аз те следвам  Joy Ама поне разтоварваме малко напрежение.

Да не ми е празен поста - чакам да ми донесат хомеопатия за кръста и махам колана. Не че с нещо ми помогна днес.

Биби, одеалцето е страхотно, дрешките също!

На Милейди и Портман скорошни добри вести   Hug   (Тапата при мен беше жълто зелена и много, около шепа. Не знам по принцип такава ли е при всички, или бивают всякие?)

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 20:23 от eta

Общи условия

Активация на акаунт