Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за прегледите при лекари и доктори?
Какви са мненията за пътуването с влак по време на бременност?
Какви са мненията за астрологията и нейното влияние върху бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за прегледите при лекари и доктори?
Форумът съдържа различни мнения за прегледите при лекари и доктори. Някои участници споделят опит с частни лекари, изразявайки недоволство от високите цени и незадоволителните услуги, които получават. Други предпочитат да посещават само държавни болници, като споделят положителни преживявания от консултациите. Освен това има споделени истории за посещения на различни лекари и доктори, като се обсъждат различни аспекти на медицинските прегледи.
-
Какви са мненията за пътуването с влак по време на бременност?
Участниците във форума споделят различни мнения относно пътуването с влак по време на бременност. Някои предпочитат този вид транспорт, тъй като смятат, че е по-удобен и по-безопасен от шофирането, особено ако се чувстват добре. Други споделят лични преживявания и съветват да се консултират с лекар преди да решат за пътуване с влак.
-
Какви са мненията за астрологията и нейното влияние върху бременността?
Форумът включва различни мнения относно астрологията и нейното влияние върху бременността. Някои участници споделят интересни наблюдения и опит, свързани с астрологията, като например споделяне на очаквания за характера на бебето въз основа на зодиакалния знак. Това води до интересни дискусии и споделяне на лични преживявания.
-
Какви са мненията за педикюра и грижата за себе си по време на бременност?
-
Какви са характеристиките на зодия Стрелец?
И така си съжителстваме в момента...
Само съм крива, лесно обидчива, много чувствителна и неуравновесена, но пък всичко други май ми е наред 
Нашата рибка си е баш овне или поне акулка

те скорпионите много обичат да се събират едни при други.. и хем си се жилят, хем един без друг не могат да живеят..
а таткото да не е някое раче, ще се предаде набързо виждам аз.. междудр по повод твоите инфекции се сещам че на скорпитата често им дават такива неприятности, но от друга страна са много майчински знак и обичат много децата, та често имат по много.. те всички водни са така де.. само рибките са по космични.. но пак плодовити ли плодовити..
нещо щях да ти казвам ама ми избяга от ума.. а иначе аз винаги съм си мечтала за везне, като водолей с асцендент везни многоо се разбирам с тях.. но пък нали трябва предизвикателство да има, така че bon chance.. или следващия път, кой знае..
си тази вечер
!