Подритва малкото човече, а пък и ДЕКЕМВРИ не е толкова далече!

• 47 966
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета.
Гледам за козметика и прахове говорите, аз с Веси ползвах за мазане Бубхен в началото и после майка ми донесе на Джонсън едно което миришеше божествено и страшно икономично и няма общо с тукашните, които наистина предизвикват алергия на бебоците, за миене на косичката също Бубхен, а след това не помня какво точно  Embarassed Сапунчето беше на Бебе българското, а праха за пране течен на Персил, Сано максима и всичко което става за бебе, но повече ми допадаше течния бебешки, защото при нас водата е ужасна и понякога ми е оставал праха по дрехите неизплакнат.
Portman дано всичко е наред  Praynig
Milady, съжалявам мила, дано да е за последно с тези антибиотици  Hug
За зодиите ние сме Дева (аз), Риба (съпруга ми) и Телец (дъщеря ми).
Вени, кофти е това с болниците, но щом става дума за бъдещите ни деца няма как ще търпим, дано скоро да си останеш у дома до появата на бебчето  Peace
А колкото до ритниците и всичко останало от малките бебоци, при мен е даже преобръщане на моменти, рита си редовно над пъпа, дупи се и понякога решава, че ще скача ниско долу и ще ме кара да посещавам WC -то често  Party
Лека вечер и приятна сватба на Милена утре.

# 91
Сега като се заговорихме за астрология и взе, че ми дойде едно заглавийце на ум - Звездобройки чудни чакат бебенца Декември да ги държат будни.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 22:41 от Bibi2202

# 92
Искаме само да пожелаеме утре приятно кафенце на софиянки. Да ни стискате палци.Ние ще пиеме кафенце с вас мислено.Лека вечер от нас. Hug на всички

# 93
Добра вечер от мен!
Ама сте писали, че писали...очите ми ще изкочат да изчета всичко... #Crazy
Аз не си чувствам кръста след днешния ден!  Cry На обяд се събрахме с най-добрата ми приятелка и бебчо (зетя) и най-добрия ми приятел...Падна едно рисуване на цветя по стената, стана чудно! пу пу! чак да се ненадяваш...а зетя къртеше на леглото и беше толкова кротък  Wink ако е вярно това, че каквото прави майката по време на бременност, това ще повтори и бебо- значи да очакваме художничка  Joy
Но умората след това е смазваща, толкова клякания и надигания на пръсти, 6 часа гимнастика  ooooh!
За да не изпусна някой коментар, просто няма да правя такива, неам сили...

# 94
Привет отново!

Мале, днес така ми пуснахте фитила с тая астрология, че цял следобед се подготвях теореХтически, рових по разни сайтове, спретнах едни аматьорски хороскопи - абе луда работа hahaha
Ама майтапа настрана, ще се възползвам от предложението на Eta ( Hug) и ще поставя нещата на професионална основа, че ми е отколешна тръпка.
Bibi, събрахме се значи - моя асцендент обаче е Лъв и малко съм минала по към хищните риби, ама пък и такива трябва да има...
Иначе домочадието освен мен включва Водолей (с асцендент Рак - мъж ми), Риба (с асцендент Близнаци - Ема) и сега като се пръкне нЕкое стрелче - ще се заформим една компания - за чудо и приказ Joy
И докато съм още на темата за зодиите -
Само съм крива, лесно обидчива, много чувствителна и неуравновесена, но пък всичко други май ми е наред  Crazy
Това твърдение ме разсмя искрено Joy

За козметиката - аз ползвах изначале Мустела, ама нещо много парфюмирана ми се видя, та я смених на А-дерма и до ден днешен само нея си ползваме - никакви забележки, даже напротив - Ема е с гъша кожа и благодарение на Екзомегата основно, няма и помен от нея.
Та ще продължа да инвестирам в производителя Laughing

Portman, хубаво би било да те види доктор! Сега почивай!

Лека вечер на всички - и мами и бебета!

# 95
Здравейте от мен!И ние минахме ежемесечния си при ЖК вчера.Отговаряме си точно на 26 седмица.Беше се обърнал моят момък с главата надолу, а като  получавам удари около пъпа мислех че са ритници а то било юмрючета.Иначе към ребрата много леко го чувствам .При вас как е?Да се похваля че досега съм само три кила отгоре от начало, качвам само на бебе и изумявам всички.Аз съм щастлива от този факт и се надявам докрая да я караме така.Пуснаха ми за втори път ПКК и урина.Дано се е оправил моят хемоглобин, все пак не съм спирала да зобя желязото.
За козметиката гледам вече говорите.На мен ми казаха да ползвам само една марка че ако е алергично детето да се смени изцяло а да не се чудя от какво е.Ще си водя записки, по старшите да споделят опит. Peace
Забравих вече кой пита за името ЕЛМА. На мъжа ми детето се казва така, иначе никой друг не познавам с това име.Тя си го харесва и и викаме Ел , Ели или  Еми .Успех с избора!
Вени дано не се налага повече да влизаш в болници!
Приятна сватба на адашката Милена.Да пие по едно шампанско и заради нас!
Ох стига толкова и без това не мога да смогна да пиша, че не се спирате с темите и дискусиите!
Успешни прегледи на всички!

# 96

Мале, днес така ми пуснахте фитила с тая астрология, че цял следобед се подготвях теореХтически, рових по разни сайтове, спретнах едни аматьорски хороскопи - абе луда работа hahaha

Питай evil!  Simple Smile Днес още я държеше след вчерашната среща със звездите! При мен зашеметяването трая поне седмица, че и трайно взех да си интересувам, изключително любителски, разбира се (макар по хороскоп да имам данни и за професионални знания и занимания с астрология)

Само да вметна, че при жените водеща е Лунната зодия  Wink или иначе казано знакът, в който се намира Луната в денят на раждането.
Абе то си е цяла наука, но не пречи да се ровичкаме в нея.

# 97
абе зодии, зодии, ама всичко си е до човека! зависи от много неща, не само самата зодия. аз съм стрелец с асцендент стрелец и съм си голям чешит, това написаното по-напред, че стрелците се разбирали с всички, извинете, аз не се разбирам с никой почти  Laughing надявам се моето стрелче да не е такъв особняк като мен  Peace иначе и да го бях изчислявала, нямаше да го целна - все пак това е най-хубавата зодия за мен СТРЕЛЕЦ  hahaha

# 98
milenaeneva аз съм с името Елма, май на него ще се спрем, защото и на мен много ми допада. Хайде лека нощ от мен на всички звездобройки и утре да сте готови с дневния хороскоп  Grinning

# 99
Здравейте и от мен най-сетне,
днес ми изтекоха очите от четене и бебо явно усеща, че ми е напрегнато заради утрешния изпит и цял ден кротува душичката, чак преди малко се обади за лека нощ явно, или пък да ми намекне да си лягам...
Гледам интересни темички сте захванали, мен много ме влекат такива астрологични писания и тем подобни.

иначе не им вервай на тия писания.. дева и лъв за партниорство са чудесни.. съседни знаци са и лъва се учи от девата (едва ли ще си го признае но нейсе) а девата е толерантна към грешките на лъва понеже в предишен живот и тя е е била лъв.. въобще ако двама души са заедно значи не е току тъй и има космическа хармония..

Има вярно да си кажа, аз съм лъвче, а мъжо дева и така търпим се още, въпреки че по всички възможни хороскопи, уж имало несъвпадение, ама то не че не е вярно, ами какво да правим - мъчим си се заедно с моя инатлив характер  Blush ( е понякога само де).

На мамите с проблемчета им пожелавам да нямат неприятни емоциии с повече почивка се надявам всичко да е наред.
Сега изчезвам да помириша възглавницата, та да заспинкам моментално и утре с песен на изпит, ако някой се сети да стиска палчета.
Лека нощ дами и пазете бебоците  Wink

# 100
Bibi2202, още един глас от мен за Елма   newsm10

За зодиите - нашето семейство включва лъв - аз, овен - мъжа ми и толкова ни се искаше да заформим огнен триъгълник, че Кико го бяхме планирали за стрелче и термина ми беше на 5.12., но избърза и се роди скорпион. Сега сме направили втори опит да уцелим стрелцовата зодия, дано да ни огрее този път  Praynig  Wink

# 101
  • Пловдив
Bibi2202 още първия път като попита за името щях да ти пиша, че Елма е страхотно, но кво се замотах.
За зодиите - и аз много се интересувам. Даже си правех свое проучване т.е. моето виждане за повечето от тях по познати и приятели и се оказа, че доста добре се справях. Иначе съм скорпион, заобиколена от двама стрелци и трети на път. Обаче имам усещането, че ще е козирог /само такова животно немаме/ та ще видим кой ще познае. Между другото Milady нашето скорпионско слабо място наистина са яйчниците, все нещо им има. Аз гледам да не им се замислям много. Просто си настройвам мозъка на позитивна вълна и така напред. Дано и при теб се получи и да отшумят бързо притесненията.
Ох, още само два дни отпуск и пак на работа, гадост. Искам вече да си почивам. Тежи ми, кръста ме боли, а днес установих, че се уморявам и сто метра като мина пеш. Бабичка.

# 102
Здравейте декемврийски мами,

чета форума от няколко месеца, но досега никога не съм писала. Да се представя само набързо. Аз съм на 29години, това ми е първа бременност и термина ми е 31 Декември. Преди две седмици разбрахме, че очакваме малка госпожица Simple Smile  Чета форума с голям интерес, защото като всяка жена която очаква първото си бебче, има страшно много въпроси, които си задавам и се надявам, че тук ще намеря някои отговори. Виждам, че тук има много опитни мами и съм им благодарна, че споделят опита си с тези като нас, които ще се сблъскат с толкова нови неща с идването на малкото човече.  Ние живеем във Ванкувър, Канада и тук на майките се дава една книга още в началото на бременността и се очаква, че тя ще даде отговор на всичките ти въпроси... Да, ама не, не и на всички мои въпроси, та затова добре че е форума и приятелките, родили вече, че да задоволяват любопитството ми Simple Smile
Това с зодиите е много заразно, и взех все повече да се запалвам...:
Ета - много свежест придаваш на този форум с винаги интересните идеи и коментари. Продължавай да поддържаш духа на декемврийския форум. : Wink

Айде за сега толкова, че тук е петък вечер и след дългата седмица смятам да се отдам на блажен дълъг уикенд. Времето и тук ще дъждовно май, така че ще чета форума с интерес.

Хубав съботен ден на всички вас Simple Smile

# 103
  • тук

ето и обещаното : избрах противопоказно турско кафе
за събуждане в последния топъл ден и за разнообразие

всичко е наред при нас
безкрайни благодарности за подкрепата

Вени, добре дошла

# 104
Добро утро!
Дъвчейки храната за птички ви пиша. Да живей хомеопатията - хвърлих бастуна  Mr. Green Майтапа на страна, отпусна ме днес и се придвижвам без помощни средства и да съм опасана с колани.

Вени, как само ме поласка  Grinning Много ти благодаря! Развличаме се тука с глупости да минава времето. На кой забавно, на кой досадно... дано вторите простят логореята ми на моменти  Mr. Green

portman, само така! Забранено е да се случват обезпокоителни неща!  Hug

Хайде отивам сега да правя мъфини, до като не ме е напуснал ентусиазмът!
Хубав и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт