Съжалявам, не се замислих въобще

Надявам се нещата да се развият по най-добрият за нея и детето начин.
. На отиване пътувахме 7,5ч. до ферибота, защото спирахме постоянно заради нея. То не беше рев не беше чудо...по едно време бяхме стигнали до етапа тя реве, аз рева с нея... Кошмар. Само пеенето и дрънкането с дрънкалки спасяваше положението за известно време. В началото мислех, че не обича да е вързана в кошчето, но после установих, че когато я разхождаме с него, щракнато на количката, няма такъв проблем. А го правим от повече от месец, защото тотално отказа да се вози легнала и да не вижда нищо. Така установихме, че явно проблема е в това, че не вижда нищо освен черната тапицерия на седалката (нали се движи обратно на движението). Сега съм в голяма чуденка какво ще правим докато вече може да седи и да се движи по посока на движението в ново столче
Някой да е имал такъв проблем??? Ще съм благодарна на идеи. Ето малко снимков материал: http://www.facebook.com/album.php?aid=107064&id=754619591&am … &id=754619591
! Бях ви се похвалила със същото през Февруари, но тогава се оказа, че е било кухо яйце, а това не го бях споделила тук, за да не разстроя добрата настройка на някой за предстоящето раждане (и на мен ни го каза няколко седмици преди да родя, с няколко седмици закъснение, за да не ме разстройвала
). Та затова сега решили да не казват преди да се установят нещата - сега е в 15г.с. Големият виц, е че термина й е на 2 Март - датата на която е родена дъщеричката им преди 2,5г, а още по-големият виц е, че идващата година е високосна и като нищо може да роди на 29 Февруари
Живот и здраве всичко да е наред, пък да се ражда когато иска!!! Та аз пак ще ставам щастлива леля
!
макар,че много пъти е споменавала тук,не съм си давала сметка,че е толкова сериозно.
Моля се искренно за нея да вземе правилното решение,а ние ще я подкрепим с каквото можем

(спомням си,че беше съобщила и преди,съжалявам,но ето,че сега всичко е ОК)той Господ си знае работата
Минолтичка съжалявам за всичко което и ти си изтърпяла в миналото си,всички ние сме минали през хубави и тежки мигове,радвам се ,че си си стъпила на краката и виж сега след време всичко се подрежда...имаш страхотния Бо и си щастлива мама на двама принца....
Да пиша по-малко,че станало време за нова темичка

/да ме прощава Бебзз/Да се похваля от вчера почнахме да се захранваме с пюренце от картофче и морков.
Така се облизва милото и когато мамаспря да дава ревввввв.Днес още някоя лъжичка и да видим.Обиколихме магазините в Б-с-накупихме есенни дрешки и баткото облякохме за уч-ще и фалирах.
Аз отивам,че манджата ще тръгне да ме търси.
Единственото, което ми хрумва е да си хваща пътя. Но то съвети лесно се дават отстрани 
ЗА първи път ни се случва да реве така особено пък през нощта и полудяхме. С притеснение установих, че нямаме грам търпение. Досега е бил много добро дете и не сме свикнали на такова нещо. В един момент загубихме всякаква нежност и искахме просто да млъкне
И това от една нощ само. Представям си какво ще е ако пак се случи. тази нощ обаче тати ходи да спи в кухнята и ние с бебо се гушкахме. Резултатът беше една прекрасна нощ, в която се будих само 4 пъти, да го успокоявам като примрънка или си изпусне бибероната. Вече започна да спи по цяла нощ с биба. Не я пуска. Направо не знам какво ще правим. Като цяло има много неспокоен сън. Върти се, мята ръце, върти глава и изобщо не знам сън ли е това или просто е със затворени очи.
ЦЕдих се като луда две седмици - по 11-12 пъти на ден и успях с малко да увелича кърмата, и сега имам една замразена порция дори
Преди се разправях , убеждавах, но вече спрях.