Жената Лъв - 6-та част

• 23 839
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Wee. jess, тази твоя ли е?

Не, но имам много подбна на нея... или по-скоро 3 ...  Embarassed тъмносиня, кафява и тютюнев цвят  Whistling и с повече джобчета  Mr. Green

Е, какво пък? Колкото толкова.  Laughing  Joy Няма се излагаме. Явно чантите са ти слабост. И аз имам нЕкои слабости.  Embarassed Но чантите не знам защо не са сред тях. Гледах една розова в Адидас онзи ден, но 50 лева за чанта, та даже и на фирма, която харесвам, няма дам. Въпреки, че....  newsm78  абе много беше хубава. А и съм сигурна, че ще изкара много за парите си. Но не моат ми сЪ откъснат. Обаче пък си забих пак едно долнище.  Embarassed Много беше намалено. И затова така... таковата се не устискАх.  Embarassed То беше с 8 лева повече от чантата. Сега нерде чанта за толкоз пАри, нерде на дупата да е топло.... Ми дручко си е. Ш сЪ снимгам някой път да покажа.  Embarassed

Пък и за какво ми е тая чанта розова като иде зима?

ВЕни, що, бе? А пък за кутийките не те изкушихме, ти стягаше детето за у-ще тогава и заплаши, че ако не зАпрем ще ходи по бански горкото. Но другия месец турни нещо във фонда и аз съм човек и... бегом на пазар.

# 601
Ооооо и аз много обичам чанти-манти.
Тази си купих последно за Р.Д., само че черна http://sportmania.bg/node/2567 ама на живо по хубава изглежда  Whistling

# 602
Ха така! Вие сега всичко ще си кажете...

Ми то човещинка е. Когато има как.
КонстатирАх следното: искам да имам от всичко по много.  Кат нямам - пак ми бива, обаче предпочитам да имам. Много е просто.

Тediko, пак сЪ оцъкли. Не ти хареса да си инкогнито, а?

# 603
Ми аз само да знам как се прави, за това питам Embarassed Като ми притрябва да съм под прикритие...

# 604
Ми аз само да знам как се прави, за това питам Embarassed Като ми притрябва да съм под прикритие...
Какво ще шпионираш, я признай без бой  box

# 605
Какво ще шпионираш, я признай без бой  box
hahaha hahaha hahaha Знам ли и аз! Просто така, да знам  как се прави! hahaha hahaha hahaha

# 606
Стефчеееееееее и аз така се изкушавам за някои неща, ама пусто нали на работа ходя и все трябва да изглеждам що годе добре, но като харесам нещо и ми се забие в главата, еййййййййййй, побърквам се. Преди 1 седмица си купих един гащеризон, те сега много модерни бе и за лятото си купих един дънков, а сега черен и се носи с риза и познайте, сега си търся риза за него, щот джуджето Хаяско си е наумило, че иска червена и да е боди. Ама нито пари има сега, нито време да обикалям, та поръчвам по приятелки да търсят. А и да е много ярко червена. Имам си една лилЯва, ама съм си наумила за червена и това е.

# 607
Стефчеееееееее и аз така се изкушавам за някои неща, ама пусто нали на работа ходя и все трябва да изглеждам що годе добре, но като харесам нещо и ми се забие в главата, еййййййййййй, побърквам се. Преди 1 седмица си купих един гащеризон, те сега много модерни бе и за лятото си купих един дънков, а сега черен и се носи с риза и познайте, сега си търся риза за него, щот джуджето Хаяско си е наумило, че иска червена и да е боди. Ама нито пари има сега, нито време да обикалям, та поръчвам по приятелки да търсят. А и да е много ярко червена. Имам си една лилЯва, ама съм си наумила за червена и това е.

Hayasy, имаш предвид, че избягваш анцузите ли? Ми то така ама ... абе обичам я аз тая фирмичка.

А за риза аз само да кажа, че си взех бяла с боди от Тера Нова-та. С жабо. Няма ходя на опера.... сега да се не уюнете ме бъзикате, но мисля да смая скоро света, щото мнго хубаво му седи бЕлУ.  newsm03 Embarassed

# 608
... сега да се не уюнете ме бъзикате, но мисля да смая скоро света, щото мнго хубаво му седи бЕлУ.  newsm03 Embarassed
Ама първо снимка тук, пък после на света ще се представяш Naughty Laughing
Такаааа, аз като си наумя нещо и край... от зодията ще да е. Специално за дрехи, случвало ли ви се е да си представите някаква дреха, която не сте виждали никъде и точно това да искате да намерите? Аз съм те така ooooh! Виждам го в представите си и си го търся такова Rolling Eyes Дали ме разбрахте  newsm78

# 609
Теди, аз така си представям обувки  hahaha hahaha hahaha

# 610
Теди, аз така си представям обувки  hahaha hahaha hahaha
Е, значи ме разбрахте за к'во иде реч! hahaha

# 611
Такаааа, аз като си наумя нещо и край... от зодията ще да е. Специално за дрехи, случвало ли ви се е да си представите някаква дреха, която не сте виждали никъде и точно това да искате да намерите? Аз съм те така ooooh! Виждам го в представите си и си го търся такова Rolling Eyes

Охх, разбирам, сестро, разбирам ooooh! Що мислиш ме мразят продавачките по магазините... "Абе търся нещо...като това... ама не съвсем... малко по-така...или малко по- онака...А! Нямате?! Жалко.. А да сте виждали някъде? Flutter " Как не ме е набила още някоя, простоооо...не знам  Embarassed Embarassed Embarassed Имам си визия в главата и туй то. И не само за дрехите. Ей сега тая прословута сватба дето я приказвам... имам си едни идеи в главата... Ама като не станат и ще се мръщя като киселец цяла неделя... Е тъй де ... няма сА злагамИ сИга!

# 612
Wee.jess, ама сега аз не разбрах... Ти ли ще се жениш? Щото ко си ти... даааам сичко трЕбе да е враО, даммм.

# 613
 Laughing Теди, аз именно по тая причина рядко си купувам дрехи, обувки и т.н. Трябва да е това, което си представям, че ще ми стои добре или да ме грабне от пръв поглед иначе парата не я давам  Naughty!
  Помня как като бях тийн, може би 15-16г. си търсех дънки, но исках да са тъмносини и да са ми по краката / щото тогава бях супер слаба: 43-44 кила, с малко дупе и много се харесвах/. Та излизаме с майка, обикаляме всички магазини, пробвам сума ти чифтове и нищо не ме грабва. Една продавачка ми даде черни дънки, щото нямала толкова малки от другите модели. Да ама те ми стоят като раздадени: на кръста долу горе, ама в дупето и краката... още една Ирена можеше да се мушне. Та аз ги събух потресена, а тъпата продавачка взе да ме убеждава колко добре ми стоят. Опитах тактично да и затворя устата, ама тя продължи. Накрая се троснах, че не съм сляпа, не ми харесват и да спре да ме убеждава, щото няма да мине при мен. Тая млъкна потресена, а майка потъна от срам и заяви, че повече няма да ходи с мен по магазините  Mr. Green!
  Добре дошла на правда Z   bouquet!
  За чантите - аз имам 3 само. Мразя да нося чанти. Сега съм си харесала една такава спортна като показаната от Джеси, но сиво-черна. По принцип се обличам спортно и за това недолюбвам чантите. В момента нося една кърмаческа на Ла Лече  Mr. Green. Като пазарска торба за рамо е и е адски удобна  Laughing!
  Да се жалвам - дребният след 3 дни градина вдигна Т. Сутринта беше много тъжен, че не може на градина и трябваше да обяснявам, че само здравите деца ходят.
  Стефче, за срещата се надявам да се съберем повечко като дойдеш  Peace!
  Хайде, че стана дълго. Хубав следобед   bouquet!

# 614
Wee.jess, ама сега аз не разбрах... Ти ли ще се жениш? Щото ко си ти... даааам сичко трЕбе да е враО, даммм.

Aaaaaa НЕ!!!!  Naughty Стига бе жена  Laughing За мен... тя мойта дълга и широка... Мои роднини се женят и обещах да помогна с декора  Laughing

Рени, да се оправя бързо малкия!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт