Жената Лъв - 6-та част

• 23 838
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Такаааа, аз като си наумя нещо и край... от зодията ще да е. Специално за дрехи, случвало ли ви се е да си представите някаква дреха, която не сте виждали никъде и точно това да искате да намерите? Аз съм те така ooooh! Виждам го в представите си и си го търся такова Rolling Eyes

Охх, разбирам, сестро, разбирам ooooh! Що мислиш ме мразят продавачките по магазините... "Абе търся нещо...като това... ама не съвсем... малко по-така...или малко по- онака...А! Нямате?! Жалко.. А да сте виждали някъде? Flutter " Как не ме е набила още някоя, простоооо...не знам  Embarassed Embarassed Embarassed Имам си визия в главата и туй то. И не само за дрехите. Ей сега тая прословута сватба дето я приказвам... имам си едни идеи в главата... Ама като не станат и ще се мръщя като киселец цяла неделя... Е тъй де ... няма сА злагамИ сИга!

Ей, направо ми четете мислите. Аз ей тъй си представих тоя гащеризон с една кърваво червена риза. И сега ще я диря.
Стефче, хич не избягвам анцузите, напротив, ако можех на работа да ходя с тях най-добре ще ми бъде. И аз съм фенка на Адидас, само на тях си купувам маратонки. Но анцузите ми идат малко скъпички, а с мъничето се съсипват за 1 г. та сега съм барнала един магазин в Троян и от там си купувам щото са по 20 лв. Та с 2 думи грешно си ме разбрала, не ми подхожда да ходя на работа по анцунг иначе от работа вкъщи и цоп в анцуга веднага. Аз жабо не мога да нося, щото имам много   bombs  и става страшно. Та в общи линии искам ето това.

цък само да е червено.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 19:34 от hayasy

# 616
Страшно писане...няма смогване ни за четене, ни да се включиш да пишеш. Затуй чета, в час съм и си трая. Реших да наруша схемката само, за да ви пожелая хубави почивни дни. Да си прекарате хубаво и весело и после да разказвате.  Пък аз отивам в Търново на спа, пък smile3534 Ако сте послушни ще ви пусна снимки Mr. Green

# 617
Didiana, приятно прекарване. Да не забравиш фотото!

Didiana като каза, че ще върви на СПА... и се сещам... мнооо модИерна тая дума, бре! Аз съм родена във Велинград. От край време там правят разни процедури с вода. Но едно време им викаха с простото "водолечение". Сега ако кажеш отивам на "водолечение" и ще те изгледат сигурно с подтекст "Тоя/тая ще да е някъФ селяк". (защото едно време хората така казваха "отивам на водолечение". Точно както сега казват "отивам на СПА").

Та как бяхме изненадани с брат ми преди врема като разбрахме, че Велинград бил СПА център.  ooooh! ooooh! ooooh! Като не живеем там и сме изтървали тая новост. И бре! Де бре. Спа. Тръц.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 19:43 от stefka.k

# 618
Преди да тръгна черпя ви едно кафе  bouquet

# 619
didiana, благодаря за кафето и тортето Laughing и приятно СПА Hug!
Пък ако кажеш и хотела Flutter...После де, ако си доволна.
Аз отивам на разходка. И дано не завали. В 5 часа такъв порой се изсипа #Crazy, чак ни събуди, а сме с ПВЦ дограма, но шума беше все едно влак минава ooooh!. Мъжа ми помисли, че има земетресение. И понеже току-що се беше върнал от работа и мозъка му беше супер уморен вече, та ми сподели, че "някой току-що му казал", че в 11.02 ще има земетресение Shocked. Викам му на умен ли ми се правиш сега, на луд ли #2gunfire...Ама вика ако има да го призная, че имал способности Thinking. Дано няма Praynig.
И докат' ви пиша тука мъдрости, сина ми се наяде с пръст от една саксия #Crazy...

# 620
  • София
Добро утро! И аз благодаря за кафето  Hug. didiana, приятна почивка и имам една моба - като идеш на масажче да си помислиш за мен  Mr. Green! Ох, много ми се ходеше някъде, ама ми се размина заради милото, щото е много работно  Crazy.

....Мъжа ми помисли, че има земетресение. И понеже току-що се беше върнал от работа и мозъка му беше супер уморен вече, та ми сподели, че "някой току-що му казал", че в 11.02 ще има земетресение Shocked. Викам му на умен ли ми се правиш сега, на луд ли #2gunfire...Ама вика ако има да го призная, че имал способности Thinking. Дано няма Praynig.
И докат' ви пиша тука мъдрости, сина ми се наяде с пръст от една саксия #Crazy...
Joy Поли, твоите мъже са в настроение днес!

# 621
Добрютро и от мен.
Полин, как така с пръст от саксия?  Малиии. Обаче виж какво нещо е. Децата ядат или поне си слагат в устата каквото сварят и въпреки всичко оцеляват. Май възрастните сме толкова внимателни към здравето си, че чак сме изнежени.
По същия начин като гледах снимките на Каменче. Малкото го има на една снимка първо цялата му дупара е в пясък. За миг си помислих, че ако на мен ми влезне пясък по такива места сигурно голямо мрънкане ще измрънкам. А на една друга го имаше дето и то мяй ядеше неизвестни неща (в басейнчето)  Laughing

# 622
Добро и от мен.Тук вали...едно такова никакво време  Confused
Стефче,да не си на работа?
Полин,ти ме подсети една случка.Лапнала съм телефона един ден  blahblah Васко беше на 2 годинки.По едно време,като го поглеждам ,взел един банан и го изял с все кората,останало само два пръста....... Sick Бря викам:маймуните ги белят,моя и това не се сетил.Шашнах се,че се обаждах и на личната да я питам дали ще му стане нещо  Crazy
wee.jess ,как е наборката?Нашия вчера се прибра с шестица по писане  Laughing Joy
Вени,как е времето в Софето?

# 623
  • София
Жу, все още не е заваляло, обаче е тооооолкова мрачно и доста захладня  Sick. Вчера пратих детето с нашите на вилата и днес май ще се отдам на мързел  Flutter.

.... Васко беше на 2 годинки.По едно време,като го поглеждам ,взел един банан и го изял с все кората,останало само два пръста....... Sick Бря викам:маймуните ги белят,моя и това не се сетил.
Joy  Joy  Joy

# 624
Добро и от мен.Тук вали...едно такова никакво време  Confused
Стефче,да не си на работа?

Жу, привет. Нямаше те тези дни. Не съм на работа. ЗощУ пък да работам в събота? И аз дУша нося.  Laughing Отивам на шивачката да си ремонтирам разни стари неща щот да не давам пАри за нови. ПОдгъването знаеш ли как съм го усвоила? Направо съм the best. Има 4 почивни дни. Да си направим сбирка, а?

Нищо му няма на времето в П-в. В София много валяло тези дни казваше снощи брат ми.

# 625
  Здрасти  morning! Изглеждам като човечето от картинката. Едва гледам, щото снощи бяхме на клуб с мъжО до 2 часа, а после у приятелите, с които ходихме. Не съм пила 'лкохол, щото пак бях шофер / карах по жълтите павета  ooooh!/, ама така ми се спи още  Tired! Легнах си в 04:00  Rolling Eyes! Малкия ме събуди, щото бил гладен. Свекъра го няма, големия навън с приятели...
  Стефче като каза за шивачка се сетих, че онзи ден оставих един нов панталон на мъжО при шивачка, щото го обу веднъж, закачи го и му разпра джоба. Та трябваше вчера по обяд да го взема, ама чак сега ми дойде на ум  Embarassed  ooooh!.
  Ама то вчера бяхме на лекар баш по обяд и ми беше такава лудница целия ден, та си имам оправдание  Blush.
  По темата кой какво е ял: аз като бебе също съм хапнала пръст, ама нищо ми няма. Сестра ми ме зарязала в бебешката количка до една саксия да я гледам как играе  Mr. Green, а нашите били по магазините. Големият ми син пък беше ял умряла хлебарка в Студ. град  Sick докато аз му приготвях яденето в кухнята. Голямо миене на устата падна. А дребосъчко се нахрани със силикагел  ooooh!. Виж за това вече се притесних и ходихме до Пирогов. В този случай миех чинии, а той пълзеше из апартамента. Предния ден си бях купила чехли и бях забравила да хвърля кутията. Той я съборил от стълбите и смукал, смукал пакетчето, докато не го скъсал. Повечето топчета си бяха вътре и по пода, но все пак много се шашнах. В крайна сметка го напоиха с активен въглен, пък той не повърна  Laughing. Изака после черно аки с няколко топченца в него  Joy.
  Хубав ден  bouquet! Ние тия 4 дни сме си у дома и ще се пробвам да шофирам по празните улици на София  Laughing.

# 626
Ох, като гледам веселичко е в темичката днес Laughing. Много се смях за банана и маймунките Joy. Виж, другите неща са си опасни май. Кво беше това силикагел? Едни пакетчета, дето ги слагат в обувките и дрехите ли? Истината е, че трябва много да се внимава, защото знам и един трагичен случай. Момиченцето беше на 2 годинки някъде и почина вследствие на някакъв погълнат препарат Cry. Това беше преди доста години, а сега опасностите са навсякъде.

Иначе лудницата в къщи продължава с пълна пара. Свекървата сега е на нови вълни - ще ходи да се дави ooooh!. Ама преди да тръгне, минава през няколко места, да каже Thinking. И оттам почват да ни звънят и мъжа ми ходи да я прибира. Пък аз и казах, че ако искам да се удавя, просто ще отида и ще го направя, без да казвам на никой  33uu. Не знам до кога ще издържим на това напрежение Sad.

# 627
Момичета, може ли някой да помогне... малкият натисна нещо на клавиатурата и буквите, само във форума, станаха много малки. Rolling Eyes Някой да има идеи как отново да си уедря всичко Thinking
Поли, това е нЕкакъв кошмар, бе душа Shocked Що не се лекуват тия хора Rolling Eyes Ужас! Да знаеш няма да отиде да се дави, само търси внимание...

# 628
Теди, не мога да ти помогна, но тук си излизат нормални главните ти букви. Иначе от бутон Caps Lock, ама ти сигурно си го пробвала вече. Можеш и да рестартираш компютъра.

И да, това с вниманието го знаем. Абсолютно си права.

# 629
Поли, на мен всичко ми излиза умалено, к'во направи това малко техничарче не знам Rolling Eyes Сякаш ми е намалил шрифта...

Общи условия

Активация на акаунт