Жената Лъв - 6-та част

• 23 831
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Така: натиснал е едновременно бутона, на който пише Ctrl и бутона - ! Сега натисни отново Ctrl, но тоя път с +. Натискай плюса докато буквите станат нормални  Peace!

# 631
Сигурно е бутнал резолюцията. Кликни с десен бутон върху декстопа и оттам на свойства. Оттам на настройки и там вече трябва да смениш резолюцията.

# 632
Поли, ако беше бутал резолюцията всички други страници, че и иконите щяха също да са дребни, а Теди каза, че само страницата с форума. Значи е направил това, което казах, докато форума е бил отворен  Peace!

# 633
Поли, ако беше бутал резолюцията всички други страници, че и иконите щяха също да са дребни, а Теди каза, че само страницата с форума. Значи е направил това, което казах, докато форума е бил отворен  Peace!

Може, може Peace. Аз не разбира newsm43.

Теди, оправи ли се?

# 634
Днес ми е тъпо и не ми се пише  Crossing Arms
Поли  Hug Търпение му е майката.

# 635
Я мякой да ме светне на ЛС как се става скрит  Embarassed! Мързи ме да се ровя и да търся как се прави.

# 636
Я мякой да ме светне на ЛС как се става скрит  Embarassed! Мързи ме да се ровя и да търся как се прави.

Може ли направо тук някой да напише, че явно е модерно Laughing. Може би направо "изхождаш" и влизаш пак, без да се логнеш newsm78.

Камчи, на теб пък що ти е тъпо? Сподели си ако искаш Hug.

# 637
НиНам, вътрешно някакси, няма причина. Май имам нужда от почивка /само с мъжо/ Embarassed
РазбрахтИ ли  статуса как става?

# 638
Аааааа, май до секса опря работата, а? Сичко ша си кажиш ти Laughing.

# 639
Абе не се оплаквам от липса на такъв, ама друго е два дни самички /ех, мечти......./

# 640
To и на мен някак ми е позамрял ентусиазмът. Не мога да разбера защо.
Стои ми се сама. Сега моят излезна да ходи да гледа мач в еврофутбола и аз чак се зарадвах. Техните ги няма и ще си стоя и мълча на воля. Може тука само да пиша. Но то не е говорене
Понякога от най-дребни неща ми се ройва настроението. Размествания нЕкви в матрицата явно.  newsm78

Странно... А друг път в такова време направо цъфтя. Обичам когато е облачно, но не вали. (не че не обичам слънчевите дни, но това особено намусено време без дъжд ми е много странно и любимо. За съжаление кратко. Щото малко след като се намуси, става и валежно)

# 641
Ейййййййй, намерих му цаката самичкаааа newsm44 Сега влизам и гледам тя Ренката, го казала ама нА, аз се бъхтам сама Laughing Нищо де, така се учи човек! Благодаря ви момичета! Ама как ги е натиснал тоя маймунек?
А за "скрит" влезте в " профил" и после в "настройки". Там махнете "човката" за показване, че сте на линия! Сега вече се надууууух, да мога и аз да обЯсна нещо! Laughing Мен вчера, Стефчето, ме светна!

# 642
Абе станах явна и аз заради вас. Но аз скрит седеше щото нали работа.  newsm43 това-онова. И де да знам параноя някаква.
Ето аз как го правя. Но май можеше и просто като излезнеш и влезнеш отново, но като скрит.
http://89.215.127.158/Public/bgmama.jpg

# 643
Айй, ама вие пишете не си поплювате хич. Аз си мисля,ч е днес никой няма да има, викам си тез забегнали, нали 4 почивни дни. Аз пък се скъсах да готвя. На малкото жуже - мусака, супа сега и една лазаня врътнах, снощи пък една тортичка бърза. Но сега 3 дни никакво готвене  Naughty.

И аз понякога искам да оставам сама, обаче да нямам друга работа. И аз мечтая за няколко дни сами с мъжо, че може и без него, ама НЪЦ, нямам баби.

Време ми е за почивка, докато спи мъничето, че после ще ни яха на люлки и пързулки.

# 644
  • София
Здравейте, сладурки!
Ние ходихме на пазар, насам-натам и пред асансьора на първия етаж съм си забравила огромна туба с прах за миялната  ooooh!. Добре, че се сетих за нещо, което остана в колата, та се върнах и я видях! Разходихме се и до баба ми, която ми набра градински чушки и домати, ще направя хубава салатка по-късно   chef.

Общи условия

Активация на акаунт