Септември е тука и МАРТенчето вече иска да почука (15)

• 9 988
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен! Успешна седмица на всички.
И аз имам голям проблем с дрехите. Ужас почти всичко ми е утесняло. А да ви не говоря как ми растат гърдите вече съм с два номера отгоре.

# 151
  • София
Само да споделя и още нещо с вас   http://www.nivena.bg/
не става много ясно от сайта ,така че който го провери да свирка.Simple Smile)) току виж съм се озовала на септемврийската среща в софия ,със сериозни shoping намерения Joy

мисля тази седмица да ходя до скай сити, най вече заради хиполенд, но ще вляза и в този магазин и ще ти кажа. Четох, че бил много скъп.

# 152
Тинк, браво на теб, браво за резултатите  bouquet  Hug
да си призная и аз се ядосвам, че панталоните за бременни са тесни надолу и няма прави, днес доста се  рових в нета
Magdalin, браво и на теб за добрите резултати Hug  bouquet

# 153
Здравейте и он мен момичена  Hug

Добре сте се представили уикенда с писането.

Аз да се похваля вчера празнувахме с мъжа ми првата ни годишнина  Heart Eyes   ... прекарахме страхотен уикенд...пътувайки из България, страхотно си починах  Simple Smile

Аз също сутринта се замислих вече за някоя друга нова дрешка...за сега мойте ми стават чудестно, но като седна и ми прстяга  Sad

Много се радвам на всички за хубавите резултати  Hug

# 154
здравеите и от мен.благодаря ви ного за отговорте.наистина ако не сте вие незнам какво щях да правя .много се радвам че го има този форум.

за дрешките и на мен вече почти нищо не ми става от панталоните и трябва и аз да си взема.единственото което си взех миналата седмица беше един клин,които сега немпга да го сложа защото е студено,но ще тичам маи и аз до единствения ни за съжаление магазин за бременни.

искам да попитам един малко такъв неудобен въпрос.понеже вчера си хапнах ....няма да ви казвам какво за да не ви се прияде.и сега ме боли корема ниско но не някак долу точно а отстрано,дали е възможно от газове или нещо такова.извиняваите за въпроса,но ме притеснява това нещо и да си попитам ако някоя мама я е сполетяло същото. Embarassed

# 155
  • София
eniq, съвсем възможно е да са газове, но ако не мине отиди за всеки случай на доктор, че и аз така мислех, че са газове, а се оказаха контракции. няма смисъл да се рискува. стискам палци да ти мине скоро.
ninchu_m, честита годипнина!!!

# 156
да ахонеу,права си.днес си уговорих час с док за 15.00 и ще я попитам.после ще ви кажа,дано да не са контракции,но нищо чудно с моита наскоро контрахирана матка може още да не ми е минало и да не се е успокоила.нямам тарпение да стане 3 часа и да си видя бебока Wink

# 157
eniq, съвсем възможно е да са газове, но ако не мине отиди за всеки случай на доктор, че и аз така мислех, че са газове, а се оказаха контракции. няма смисъл да се рискува. стискам палци да ти мине скоро.
ninchu_m, честита годипнина!!!

Какво е усещането при контракциите?
Болки в областта на корема от както съм бременна колкото искаш, не са силни и аз си мисля че са си съвсем нормални. Какви болки бе следвало да ме притеснят?

# 158
Здравейте момичета Simple Smile
Да се похваля и аз излезнали са ми резултатите отБХС и ми казаха че са много добри.. ох олекна ми newsm44
Относно дрешките и на мен нищо не ми става.. спешно ще ходя утре по магазините, вчера с мъжа ми като излизахме той умря от смях .. каза ми че приличам на Гаврош..защото аз се бях навряла в един анцуг.. това е единственото което ми става Cry

# 159
  • Burgas
При контракции на  матката,корема става твърд,дано не е това.

# 160
ЗДРАВЕЙТЕ, АЗ СЪМ МАМА ЯНИ И БИХ ИСКАЛА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВАС.
С НЕТЪРПЕНИЕ И АЗ ОЧАКВАМ СВОЕТО МАРТЕНЧЕ-15 МАРТ
ВЕЧЕ ПРЕМИНАХА ПЪРВИТЕ ТРУДНИ МЕСЕЦИ И СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ОТДЪХНЕМ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА РАСТЕЖА НА МАЛКИТЕ МАРТЕНЧЕТА

ПОЗДРАВИ
УСПЕХ

# 161
ИМАМ ВЪПРОС, ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ
ОПАСЕН ЛИ Е ХЕРПЕСА НА УСТАТА ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕНОСТ И ТО В ТРЕТИЯ МЕСЕЦ?ВСЛЕДСТВИЕ НА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ПОЯВИ?
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 162
ОПАСЕН ЛИ Е ХЕРПЕСА НА УСТАТА ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕНОСТ И ТО В ТРЕТИЯ МЕСЕЦ?ВСЛЕДСТВИЕ НА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ПОЯВИ?
БЛАГОДАРЯ ВИ

Здравей и добре дошла, Дали е опасен херпеса немога да кажа със сигурност. Приничи на появяването му поне при мен са - настинка, възпаление на лигавицата на носа, консумиране на не добре измин плод. Знам,че понякога се появява и когато си имал контакт с болен от варицела, но ти си я изкарал. Но херпесите билат различни видове. Така се най- добре е да се консултираш с лекар.

Леко бременеене ти пожелавам

# 163
момичета,
да се похваля, след едно дълго чакане пред кабинета, да дойде лекарката (беше в операция) всичко с нашия бебо е наред, всичко му е в норма Simple Smile - Бях на ранна ФМ и ми взеха кръв за БХС Simple Smile много съм щастлива, този път бебока беше много кротък, и сега чакам събота - тогава ще ми правят картон, а може би и резултатите от БХС-то ще са готови Simple Smile

# 164
БЛАГОДАРЯ ВИ

Миличка не е опасен спокойно, дори можеш да си вземеш медикаменти и да го мажеш за по - бързо лечение. На мен ми излязоха два един след друг и док каза, че е от слаба имунна система, което се дължи на бременноста. Бебетата ни изпиват силичките и имунитета Simple Smile

Относно контракциите и газовете, при мен и при газове корема ми става твърд, газове са със сигурност, защото като се поразмърдам малко и ги освобождавам.

Мен друго ме притеснява, бях писала, че днес явно много го притеснах бебето с тази тясна пола която бях облякла и много ме заболя, далли е възможно да съм му направила нещо на бебто и трябва ли да тичам на лекар, сега вече не ме боли, но се притеснявам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт