Септември е тука и МАРТенчето вече иска да почука (15)

• 9 988
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
  • Burgas
Аз предпочетох изкуствения,защото съм малко сантиментална и исках да ми остане за спомен.

# 91
  • ГО
Моя беше от естествени цветя.
Доста дълго време ми се запази.

На снаха ми е от изкуствени, сега се чуди къде да го прибере, събира прах с две думи.

Ти си прецени сама.

Весело изкарване на сватбата  bouquet

# 92
благодаря ви момичета.аз точно затова се чудя,защото хем искам да ми остане за спомен,обаче пък след време дали и аз няма да се чудя каде да го прибера или да е някъде да хваща прах и от бял да стане черен.незнам.пък естествения дълготраен е обаче пак изсахва и после ще ме е жал да го хвърля,въпреки че ще имам снимки с него..... #Crazy ще се побъркам наистина немога да преценя... Sad

# 93
eniq, наистина трябва сама да решиш,аз бях избрала естествени цветя, каквото и да решиш ти пожелавам един незабравим празник Hug

# 94
И моят букет беше от естествени цветя имах и още един малък ,който хвърлих.
Големият се задържа свеж доста дълго време и посли изсъхна.
Пазих го две-три години и накрая го изхвърлих,но пак ми беше жал.
Споменът си е спомен и най-хубаво се вижда на снимките.

# 95
Моят беше от естествени цветя. Беше си малък и го хвърлих. Много беше забавно, кумата ми го хвана...  Но почти се сбиха за него...  hahaha

# 96
Tink какво стана с резултатите от БХС,аз май пропуснах информоцията тези дни.
Antoniya The One и аз съм много доволна от д-р Димитров.

# 97
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Извинявайте, че нахълтвам в темичката ви ... много е хубава, впрочем ...

Искам да се намеся в разговора ви за букета на най-готиния ден ... на последната сватба, на която ходих, моята приятелка беше с малък букет от полски цветя - много цветен и семпъл ..., но не за това нахълтах тук ... много ме изненада и хареса това, което тя направи на края на сватбата ... развърза си букета и даде по стръкче от него на всяко неженено момиче над 18 години - беше страхотно ...
Та ... - това е просто една идея за бъдещите булки Simple Smile

# 98
Да наистина интересно и нестандартно.

# 99
Добра идея освен ако някой не ще да се жени... На мен сигурно ако на 18 ми бяха дали стръкче от букета щях да го откажа...  #Crazy Е, аз си бях малко луда и с много феминистки възгледи... Докат не срещнах мъжа ми...  hahaha Моят също беше от полски цветя... най-добрата ми приятелка го беше направила с много обич... нито беше професионален, нито скъп, но пък много красив и свеж... Но полски цветя през май е лесно, виж септември...

Tink какво стана с резултатите от БХС,аз май пропуснах информоцията тези дни.
Antoniya The One и аз съм много доволна от д-р Димитров.

Уффф миличка мерси, че се сети за мойто БХС... Ми най накрая така и не ми се обадиха гадовете, а обещаха.. така че аз в 4 следобед в петък се обадих и сестерата каза, че резултатите са пристигнали но докторката вече си е тръгнала и да звъня в понеделник след 9 сутринта... Така че утре... Цяла седмица ходя със свито сърце... дано поне новините утре да са добри...

# 100
моя беше естествени, украсата в ресторанта и на колата също беше естествени и всичко беше невероятно красиво, просто аз обожавам цветята  Simple Smile

# 101
Всичко ще е наред ,няма да се притесняваш.
Виждам че и Tasty0703 май е с нашия термин.
Кога ще се запишем всички  newsm78

# 102
мамчета мнооого ви благодаря че откликнахте на молбата ми.сега ще му мисля,но мисля че вече взех решение и ще ви покажа живот и здраве на снимки.много благодаря и за всички една голяяяяма Hug

# 103
Добро утро на всички.
Пожелавам на работещите Мамчета  atwork  smile3529 smile3523 hitлека и ползотворна трудова седмица седмица.
На тези котито са си все още в къщи по различни причини приятно мързелуване  Sleeping smile3524  sleepuu kaffeetrmker_2  food010 и не прекалявайте с домашните задължения  prostor clean clean clean needle clean

# 104
Добро утро и от мен. Лека седмица на всички. На мен събота и неделя ми се сториха много кратки, а се очертава дълга работна седмица. Нямам търпение да дойде другата - чак тогава съм на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт