Септември е тука и МАРТенчето вече иска да почука (15)

• 9 989
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
  • Burgas
Аз помислих,че живеете в Бургас.

# 136
  • София
Моят корем е под пъпа и си е нормален. но пък започва май малко да се вдига, защото имах няколко нощи, в които не ставах до тоалетна (тази нощ обаче пак ставах).
За съжаление днес и аз съм от тези с лошото настроение. нещо не можем да се разберем с мъжа ми и много се разстройвам. вчера дори му казах, че ако продължава така ще вижда детето през почивните дни и 2 седмици лятната ваканция  Cry

# 137
ahoney ей недей така миличка... може би стреса и хормоните си казват думата, недей големи думи да казваш, когато си в състояние на афект... Ако имаш нужда да споделяш ние сме тук да те изслушаме...  Hug

Иска ми се да можех да ви дам от моето добро настроение... Мисля, че ще стигне за всички ви!

# 138
Моят корем е под пъпа и си е нормален. но пък започва май малко да се вдига, защото имах няколко нощи, в които не ставах до тоалетна (тази нощ обаче пак ставах).
За съжаление днес и аз съм от тези с лошото настроение. нещо не можем да се разберем с мъжа ми и много се разстройвам. вчера дори му казах, че ако продължава така ще вижда детето през почивните дни и 2 седмици лятната ваканция  Cry

"Това е сватбеният албум на едно безумно влюбено и щастливо младо семейство." ТОВА Е ОТКАЗ ОТ ЕДИН СВАДБЕН АЛБУМ. Познай на кой е той. Мила, вярвай ми разбирам те прекрасно защото наистина хормоните си оказват своето и защото сега го преживявам за втори път това влияние на хормоните.

Анета, детето ти има нужда от това да си спокойна, и от това да расте в щастливо семейство. Трябва да си наложиш да бъдеш спокойна , не зареди себе си, не зареди мъжа си, а зареди малкото човече което расте в теб. Жените сме създадени да се справяме със всичко. Събда.
Бъди силана миличка.

# 139
  • София
милички,  Hug Hug Hug, благодаря за подкрепата

# 140
Хей мамчета отоносно този магазин за дрехи, който коментирате
hiki_miki r yanitaiv
Ако някой е ходил да каже да ли има размери и за по едри жени (такива които са си едри още преди бременността)   261uu smile3535  261uu

Да знам да ли си струма и аз да мина от там защото нещата които са в интернета има интересни
 Grinning Grinning Grinning
Tink Поздравления и от мен за супер резултататите от тук нататък ти пожелавам да се наслъждаваш на една прекрасна бременност със всички радости и удоводствия

# 141
STELLEE Hug благодаря миличка!

Момичета я ми обяснете защо няма прави панталони и дънки за бременни! Само такива, които се стесняват надолу... ще се изям от яд, в тях приличам на мама свинкя.... как може такова нещо!!!  smile3511

# 142
Хей мамчета отоносно този магазин за дрехи, който коментирате
hiki_miki r yanitaiv
Ако някой е ходил да каже да ли има размери и за по едри жени (такива които са си едри още преди бременността)   261uu smile3535  261uu

Да знам да ли си струма и аз да мина от там защото нещата които са в интернета има интересни
 Grinning Grinning Grinning
Tink Поздравления и от мен за супер резултататите от тук нататък ти пожелавам да се наслъждаваш на една прекрасна бременност със всички радости и удоводствия

STELLEE има има Simple Smile аз вече минах от там и забих една пола и един панталон - родих се ! Има много интересни неща с размери до 56-58 бълг. номерация. Предполагам че тези са достаголеми, защото моите неща са 46-48, а аз вече си спадам към дебеличките мамчета Simple Smile

Относно нервите..... и аз два дни не спрях да рева, ядосвам се за всяка малка глупост и вече не мога да се търпя. Ядосвам се и на мъжа ми и на всички и яко  реееееееев! Когато бях малка, майка ми ми казваше, че ще ми плесне два шамара поне да знае за какво рева, че и сега трябва някой да плясне два, за да разбера и аз за какво рева!

# 143
Ох да.Тези са много смешни Simple Smile) Но има масово такива ,които се разкрояват надолу и са много яки.
Вижте и тези магазини   http://www.conti-bg.com/index.php?page=5

# 144
Steli-Debeli много хубави неща има на този сайт!

# 145
Е БРАВО hiki_miki ЗА ИНФОТО супер че има инфопмация . А ти не се брой към моята категория имаш още да ме гониш с твоите 46-48 . Аз се надявам да не ги мина тези 56-58 като се има в предвид че сега съм около 52 зависи от дрехата.

Steli-Debeli много благодаря и за твоя сайт и там има интересни работи.

А да знаете аз какъв гащеризон съм си зела от италия на DISELL макар че не е за бременни има капчета освен от страни ами и от пред а под копчетата има и цип и все си мисля че ще ми е екстра даже и като наедрее коремчето а и целия е на едни капки приличам на бояджия Joy Joy

# 146
Аз тъкмо се засилих днес да го прегледам на живо и тко какво кой бил в Пловдив
Мацки от пловдив като прегледате моля ви да напишете да ли има размери и за по пълни мацки по принцип

Пледварително благодаря
 Joy Joy

# 147
Здравейте и аз се връщам от ФМ, всичко и при нас е в нормата и съм много щастлива.
И ние сме големи акробати. Чухме му и сърчицето. Докторът ни каза, че не се ангажира за пола, но мисли, че е момиченце, каза че е доста рано, за това може и да бърка, но аз му казах, че знам, че ще е момиче, усещам го.
По- повод на утеснелите дрехи, днес срещнах едни познати, които не знаят, че съм бременна и ми казват, че съм забравила да си закопчея панталона, а тя блузката ми се беше вдигнала и ми се виждаше разкопчания панталон. Стана ми много смешно. Но тази седмица и аз вече ще ходя на шопинг за дрешки.
Успех на всички, които тази седмица са на прегледи.

# 148
Само да споделя и още нещо с вас   http://www.nivena.bg/
не става много ясно от сайта ,така че който го провери да свирка.Simple Smile)) току виж съм се озовала на септемврийската среща в софия ,със сериозни shoping намерения Joy

# 149
  • Варна
Благодаря за отговорите успокоих се, че нищо ми няма Simple Smile)) аз мисля в края на другата седмица да тръгна да обикалям за дрешки, и се чудя дали дънки или панталони да си купувам, не знам с кое ще ми е по удобно...нека да мине ФМ в понеделник и тогава обещавам да пиша обстоятелствено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт