Падат есенни листа - чакаме новини за растящите деца!

• 38 102
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • София,
Танита добре завърнали се, радвам се, че сте добре! Hug

# 166
Я да се стягате всички,кво сте се завайкали...Голяма му била главата,тук я боляло-там я боляло....ааааааааа,стига  Naughty
Времето е мърляво,ама я вижте кви романтични облаци идат,къв романтичен вятър вее,децата спят спокойно,не се потят,времето е супер за разходки,таман ще им пооблечем новите якенца,главите им на всички са си екстра ,а бебчетата в кувиозите тепърва ще се приберат вкъщи на топличко,под крилото на мама,но нека не се сдухва мама точно сега,защото най-хубаво е бебчо да е здрав,за да се прибере вкъщи Hug

Така,накарах ви се хубавичко,сега искам да чета само весели нещица Hug Joy
Целувки на всички Hug

# 167
Инче  Hug Благодаря ти, че ми нарита задника, та да вляза малко в релси...

# 168
  • София
Ей мен на... весела Simple Smile
Адашке, добре завърнала се Simple Smile Нацелувай Ели.

Гери, бягай на лекар.

Накарах Джони да ме "изпука". И той се пробва, и изпука. И кат ме пусна и ревна "усетих гоооо... чак с моя гръбнак" и не смее. Не ставало. И си боли.
За да видя какво става зад мен, трябва да се извъртя цялата. Ама добре, че имам въртящ се стол... само с ръчички се избутвам Simple Smile
А Дияна скрила сите шивашки метри, няма мерене на тикви. А щерката тъй ги е покрила, даже и от себе си. Много обича да си играе с тез метри. Размята ги кат ленти Simple Smile

Да ви кажа как се хранихме с Алекс. Седнал на стола, отваря уста, пъхам лъжичката. Затваря си устата детето, вдига крак и си сваля чорапа. С малко зор, но го сваля. Победоносно го размахва и ми го подава. После си го иска (ако се забавя мрънка). Пробва се с една ръка да си го обуе. Като види, че не става ми го подава. Оставям купичката на масата и казвам "дай краче", подава краче и обувам чорапа. И пак наново. таз операция я направихме 5-6 пъти и накрая му казах, че сигурно ще яде до утре по този начин Simple Smile

# 169
Инче  Hug Благодаря ти, че ми нарита задника, та да вляза малко в релси...
Mr. Green
При теб добре,ама я виж AnMary не потдава Crazy Joy,добре че е Дияна Laughing,да скрие сите метри из къщата Hug

# 170
  • София
AnMary поддава ве... малко ѝ трябва  hahaha

Не намерих сносни снимки

На 4тата си личи колко сплескана глава има щерката. На 5тата е вече на 5-6м.
Педиатърката ми беше казвала термина за тази форма на главата. Ама пусто ЕГН... не помня.

# 171
Като гледам 4-тата снимка,на Вики и беше такава главата,точно като пъпеш ooooh!
Така и не я научих да спи по друг начин ,освен настрани.Сега май пак и е пъпешовидна,но нали има много коса,пък и отдавна не се интересувам от формата на главата и,сигурно и ти си така с Дияна Joy

# 172
  • София
Като цяло тази форма се запази, само леко се окръгли. Но нали има коса... не се забелязва Simple Smile И си права... формата на главата ѝ ми е последния проблем Simple Smile

# 173
и на Дария глави4ката е със същата форма

# 174
ама я вижте кви романтични облаци идат,къв романтичен вятър вее,
Е в това е истината Simple Smile
Такава романтика ме е треснала, че не ща и да го видя моя, черен ми е нещо от няколко дни.

АнМари, главата на Чефо е подобна, ама му е издължена и нагоре някак. Ще кача някоя снимка в албума, както седи на шезлонга - на тях най-много си личи.
Аз няма да мирясам, докато не мине прегледа, то е ясно.
То не се знае и новините какви ще са, че да мирясвам.
Уф.

Танита, хубаво е, че сте по-добре, а у дома си е най-хубаво.  Hug
Комикс, не чакай следващата седмица да се стягаш в кръста, а давай от днес. Само внимавай в стягането - да не трябва после и тебе да те изпукваме Simple Smile Гушкам те.
Гери, дано ти е поминало, но се обади на доктор за всеки случай.

Изобщо не ми се излиза на такова време, искам си лятото. Няма да излизам до следващото. Детето ще седи на терасата Blush

# 175
  • София
Аз днес съм по-зле от вчера. И по закона за всемирната гадост всички болежки, които ни нападат са се в събота и неделя.
Помня, че вуйчо ми ходеше при някакъв дядо чакръкчия в Обеля. Дали да не отида Simple Smile

# 176
Добро утро момичета Hug.
 Как сте тази сутрин? Ние станахме преди малко Blush. Голямо спане му ударихме. Ама нали навън е мрачно и го няма слънцето да ни събуди Flutter.
И понеже отдавна не съм слагала аз сутрешното кафенце-заповядайте:
И нека в това мрачно време поне новините да са супер Praynig Hug

П.С. Докато публикувам и Ан МАри ме изпреварила.   bouquet

# 177
добро утро.Ние с Влади сме сами,защото с баткото са в различни режими и нищо не мога да свърша
кафенце?

пп:с Мидичка едновременно сме публикували,ама моето кафе е за препилите  Joy

# 178
Привет Simple Smileмерси за кафето, момичета.
Днес ,времето  пак е гадно .Ама ние с Жоро ,ще излезем  Simple Smile
Семирамида  Hug
Аleksi_koko ,как сте?
Tanita, smile3525

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 11:39 от *GERI

# 179
  • София
Уф, ние трябва да излезем на пазар, ама да видя как ще стане.
Джони уж рече "лягай и се завивай", ама не биде... "Тани, ела помагай". Алекс си седял на стола за хранене, пръцнал леко... и потекло. Та го мих на чешмата. Казвам на Джони да отидат с Дияна за раница... не могли без мен.
Явно ще кретам бавно и славно до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт