Темата на ДЕКЕМВРИЙСКИТЕ мами, с малки бебета шавливи и засмяни!

• 36 907
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
Здравейте декемврийски мами!

Ние като сме с ограничен интирнит и по-рядко влизаме с Дамянката Rolling Eyes Доколкото зном и той има тези дни имен ден но не съм сиг. точно кога newsm78 Някой сеша ли се кога беше Св. Дамян и св.Кузма? Както и да е аз пък отсега се вълнувам за предстоящите рожденни дни на нашите декемврийчета и се чудя какво да е менюто на десткото парти. Щото все пак един захранил друг не още и съм в потрес какво да ги храня децата. Някоя от вас да има опит с първият рожден ден на  по- глеми деца?

# 526
Маринка, Дамян празнува на 1 юли.  bouquet
http://www.imenata.com/group_names_9.html

# 527
Karacheviyska,    bouquet  аз нещо не успях да се ориентирам в този сайт-не намерих указания за конкурса,но ще си купя списанието и може да участаме с Диманчето! Wink

Днес бяхме на ДК...бебо е 9,100кг и 76см!  bowuu

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 09:23 от мимина

# 528
Карачевийска, аз също не мога да намеря нищо за конкурсите, освен за корица на списанието. newsm78

# 529
                                        Здравейте мами
     Няма да мога да ви почерпя с красиво виртуално кафе Embarassed, но ще споделя идеята за  ароматната и топла напитка с вас food010
 А сега да се похваля с новото постижение на Алекс- вече може да се изправя в кошарката прав yes 1crib и разбира се аз съм мнооооого щастлива
 И другото нещо е, че от понеделник сме на детска кухня feeding
 Имам и една питанка- когато се роди бебо нямаше нито една бенка, а сега откривам всеки месец по някоя новопоявила се. От начало са едни бледиччки, а после се оформят като малки точици. Та се чудя, дали и при някой от вашите дечица се появяват newsm78 Най- вероятно ще е нормален процес, но все пак за мое успокоение
  Хайде хубав и спокоен ден

# 530
  • София
Привет мамчета.

Честит рожден ден на Румяна. Много здраве и незабравими моменти с любимите хора. 

Жени, Калоян няма бенки, но вчера забелязах едно малко бледо петънце на бузката му, което ми прилича на луничка. Ние и двамата с баща му сме с лунички и аз толкова много исках той да няма, но явно ще прилича на нас  Wink.

# 531
Здравейте момичета!
Аз рядко пиша но ви чета.Честито на всички които съм пропуснала да поздравя тия дни!
marrrinka85,да ти споделя нашия опит с първия РД на баткото.Твърдо бях решила да е на клубче с мои приятелки и техните деца,а вечерта с роднините.Избрахме клубчето и решихме теметично парти с името на клубчето.Тръшнах се че Алек трябва да е с костюм на зайчето Бъни и обърнах магазините за такъв но уви не намерих.Поръчах да ушият по интернет.Поръчах тематична торта,покани и всякакви други подробности.Ноооооо...първо падналия сняг и затворените пътища ни оставиха на 400км от мястото на партито./бяхме отишли за малко на гости в Бургас/Веднага промяна в плана.Организирахме купона само за роднини в един ресторант близо до Бургас и си изкарахме супер.После когато се завърнахме в София се състоя и купона в клубчето с деца и мои приятелки.Пълен провал.Малкия заек не спря да реве за мен и не искаше изобщо да си играе с другите деца.Аз съответно изобщо не можах да си побъбря с приятелките както бях планирала.Имам чуството,че на всички им беше малко скучно. Явно е бил доста малък рожденика за подобно парти и сега съм решила живот и здраве за РД на Дая купона да е само с роднини.И без друго милото нищо няма да разбира.
А иначе менюто беше пица,сок сладки и торта.Но ако мислиш да каниш бебета не става това меню.

# 532
Здравейте! Hug
Онзи ден варненки отново излизахме "по женски"  Wink  Ето ни в цялата ни прелест от ляво на дясно Йоана,Вени,Соня (Цюрих),Диана (Ями),Плами (Бамбина),Поли и Веси (Кади) :
http://i192.photobucket.com/albums/z36/mimina1153/100_8959.jpg - тук липсвам,защото снимах,но ето ме и мен с нов имидж  Flutter Wink и Ями-мама на геройчето Пати  Heart Eyes  
http://i192.photobucket.com/albums/z36/mimina1153/100_8947.jpg
Лека вечер! Grinning

# 533
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ай мимина много ти отива! Peace Всички варненки много сте готини!

аЗ В МОМЕНТА СЪМ ТАКА      
 на всяко краче си имам дете и се надявам да ми простите, ако правя грешки.

Румка Честит Рожден Ден! Да си обичана майка и съпруга!   bouquet

Лично аз също не бих правила бебешки рожден ден! Това е мой избор с пеживявания с Йоана и бебетата около нея. Уж децки менюта пък хранителни натравяния и шок за цял живот ... това е ваш избор, но трябва да сте сигурни в храната - едно за вашите деца - друго за чуждите.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 21:02 от ninanb

# 534
За конкурса на списание Моето дете.
Понеже списанието  е пред мен ще ви цитирам условията за участието, защото и аз гледах току-що сайта, нещо не са актуализирали конкурсите.
Конкурс за най-голяма прилика между детето и неговите родители. Трябва снимка на детето и родителите - заедно или поотделно, където най-ясно си личи приликата. Пет от снимките с най-голяма прилика, избрани от екипана редакцията, ще бъдат публикувани в декемврийския брой на списанието и ще получат награда албум за снимки. А един, изтеглен с томбола, ще получи комплект възглавници от Дормео. Срок за участие - до 13.11. Снимки могат да се изпращат на адрес: София 1303, ул. Зайчар 117, ет. 2, за Моето дете или на e-mail: moeto_dete@sanomabliasak.bg
Успех на участващите.
А моят младеж вчера падна и от кошарата и сега вече не смея никъде да го оставя сам. Дори и в столчето за хранене, което е от типа седалка, затегната за масата. Лека вечер

# 535
мимина много дисциплинирана група сте вие варненки!!  Речено - сторено!!  БРАВО!  Много ви се радвам Hug

За РД и аз си мисля да мине с роднини по домашному. Ние пък нали ще имаме имен ден 2 седмици по-рано, на Архангелов ден /08.11/, та ще направим генерална репетиция един вид Laughing Laughing

Karacheviyska и ние сме така, днес констатирах, че съм ходила по малка нужда в 1,30 на обяд и чак сега в 9,00 вечерта. Май ще трябва да ходим заедно в тоалетната, но нямам идея за сега как да стане Crazy Въпреки, че на креватчето са високи преградите, просто нямам доверие за миг да я оставя. Навежда се напред и ще се преметне ми се струва. Освен това така се набира на ръчички, не съм виждала такова чудо. Не ще да ходи, но се хваща за плота на кухненския шкаф и се набира, с крачетата по шкафа. Проходилката вече замина в мазето, нямаше шанс да се задържи повече от половин минута в нея. В стола за хранене е същата работа. 

Лека и спокойна нощ сладури и сладурки!!

# 536
Karacheviyska,   bouquet много ти благодаря за инфото!Аз непременно ще изпратя снимки,въпреки,че тая работа недомислена ми се струва  Rolling Eyes Тъпо е,че томбола ще определи кой да вземе "голямата награда" от всички участници-ми то така може наградата да грабнат някои,които имат минимална прилика (или никаква)! Rolling Eyes Както и да е,шоу да става! Wink
Малеее,вашите вече падат от кошарите,а моя мързеланко още спи на горното ниво! ooooh!
От онзи ден обаче вече прави крачки (като го държа за ръчичките)...абе има надежда,чакам го на пролет да проходи  Joy Crazy Не съм се разбързала,де! Wink
Вени,честит рожден ден и тук! Hug
Приятен уикенд на всички! Hug

# 537
  • София
Вени, честит рожден ден. Много здраве, щастие, любов и късмет да те следват навред

Аз Калоян от доста време не смея да го оставя в креватчето, защото си пуска играчките на земята и след това се навежда да види къде са.  Joy За сега все още стои на пода, заграден от дивана, холната маса и табуретките и още не е излизал от там, та аз успявам да ходя и до тоалетна  Laughing и в столчето за хранене стои, та даже и в шезлонга още го оставям, но не без надзор, защото започва да се мъчи да си вади краката.  Wink

# 538
mira_georgieva като гледам вие сте си месец и половина по-малки. След месец табуретките, холаната маса и дивана, няма да са ви никакво препятствие, както и на нас. Аз съм имала котка, и точно със същата ловкост и бързина се озовава на масата. Даже вече се обръща назад и слиза от нея с дупето напред. Сега зора е да се качи на кухненската маса и вече имаме един плонж под нея с главата напред.

Дават ми съвети как не трябвало нищо да местя и да я уча, че не се пипа и не се правело това и онова. Е бога ми ти, никакъв ефект няма. Твърдят, че имало деца, които нищо от забранените неща не докосвали, видите ли, и всичко си било на мястото. Тоалетки, сувенири, разни дреболии. Уви, у нас вече всичко е качено на недостижими места за нея, но това възпроизвежда само мрънкане и рев да я гушна и протяга ръчоци точно към това, което си е наумила.
За интереса към играчките, вече сме говорили. Любим й е един сувенирен дявол, знаете ги - тематично издържани в стил 14 февруари, и защото се скубе и не й го давам, затова й е любим.
Не се оплаквам, но си изчерпвам репертоара, да й задържам вниманието и да я носочвам към безопасни занимания, а да свърша нещо домакинска работа е абсурд. Или аз нещо не умея или има някакви фатки, които незнам. newsm78

Е, разтоварих се, дано не съм ви досадила!!

Честит Ти Рожаден Ден ВЕни!!  Да си жива и здрава и много радост ти желая!!

Лека събота

# 539
Здравейте мами,
Като ви чета, все едно аз съм се оплаквала...Simple Smile При нас положението е същото-никакъв шанс да се ходи до тоалетната без детенце и кошарата ни е ниска и не помага. От два дни имам сериозен проблем със спането на Георги: Заспива в 20:00 и в 22:00 вече се е наспал и до 24:00 не иска да заспива и иска да играе, да крещи....Ние с таткото едва гледаме и се изнервяме.Лошото е , че след това се буди рано-най-късно в 7часа. Как да си върна предното състояние? (През деня му се събират най-много 2 часа сън)

Общи условия

Активация на акаунт